Přejít na výpis diskuzí
Hráči Diablo III: Reaper of Souls se budou moci sdružovat do klanů
20.2.2014 | Ladislav Loukota
40 příspěvků
-
Já a celá ortopedie na to kašlem. V Boru není stabilní připojení, Blizzarde.
-
-
PS3/4 verze...
-
what a f*ck is Boru? some country in asia?
-
GGG stále nachází nové hloubky, do nichž ještě může klesnout.
-
-
Role play tady žije.
-
-
-
co dodat, tesim se... hodlam zacit od nuly a pekne si to uzit
-
Není to nějak drahé na datadisk? *8*
-
-
nemyslim. za plnou D3 jsem dal zhruba 1400 Kc a kdyz to prepocitam na hodiny ve hre stravene, tak sice mam par her, co by to prekonaly (M&M 1-10, Albion, Wizardry 1 - 7), ale toto je preci ta bezducha rubacka, kterou od toho ocekavame, krucinal. Kterou si pustime kazdy den na pul hodiny, kdyz nas vsechno sere!
ale asi se moc nemylim kdyz dle stylu d-fense reknu ze diskuse na games trpi zazmrdovanim stupne cislo 3 -
Za hru od blizzardu je to naopak velice málo!
-
ja jsem poridil za 768,- Kč
-
-
ak sa smiem spytat - KDE ? :) dik za odpoved
-
-
http://www.xgames.sk/?product=383&category=118 je to dokonce sk shop ,)
-
-
jj dikes prave som to pozrel :) je tam rozdiel 7centov :) ale teda podporim "naš" eshop asi.
jj budem to samozrejme sledovat,...len aby ta cena uz nešla nahoru. dik este jednou
-
-
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-compare-prices/
-
-
Momentálně to není nic moc, ale pokud to budeš sledovat tak se tam určitě objeví nějaká lepší cena ještě do vydání.
-
diky..vacsinou som totiz našiel cenu 34,99eur :-(
-
-
-
-
-
D3 sem si kupil hned prvni den. A po mesici dvou me to uz nejak nebavilo. Pak sem se vratil s new patchema, zacal hrat bez aukce a na hardcore. No a uz mam nahrano skoro 1000 hodin *7*
Datadisk kupuju hned a beru dovolenou oh yea ... -
-
Jinými slovy jsi hraním strávil téměř 42 dní...
-
-
ja tiež, od vydania D3 každý deň v priemere do dvoch hodín. Na odreagovanie je to vynikajúce, pekne večer po práci, manželka pozerá telku a ja sa zahrám, zostane čas aj na iné radovánky ;) Občas zahrám dačo aj na Steame, kde mám okolo 200 rôznych hier, ale Diablo 3, prípadne Starcraft 2 je skrátka top. Datadisk mám kúpený, daroval som si ho z iného konta založeného na US, takže aj celkom za slušnú cenu a teším sa na ďalší akt, táto hra mi vystačí ešte na dlho, za tie peniaze to dokázala zatiaľ máloktorá hra. A o tom to je.
-
-
Bratře!!! *14*
-
-
Ja u toho posloucham ct24, takze to mam zaroven 42dni publicistickych poradu a zprav. Aby to melo nejakou pridanou hodnotu... *5*
-
-
tohle se dá léčit
-
-
Tisic hodin je jeste v pohode oproti Diablo 2: LoD. Tam to nastesti zjisteny nemam *1*
-
-
-
Spis byhc si pockal na koupi, stale predelavaji betu,sami nevi jak ta hra ma vypadat.
Ta hromada patchu me dost odrazuje,aby to nedopadlo tak, ze kazde 2tydny-mesic nerfujici patch.
Paragon me nezajima ,nechapu co na tom hraci vidi-na paragonu.
Bavila me vanilla diablo 3,po patchi a pridani mp a paragonu me to nudilo.
Dost me vadili nadavky noob,kvuli memu paragonu , jako by vysoky paragon neco znamenal.
Hral jsem sellfound, tak jsem si tezko mohl dovolit vysoke mp a paragon.
Expit tak,ze koupim gear z ah a jako opice budu chodi alkaizer runy,crypty,apod,.. to me nebavi. -
-
Ja sem za 200hodin farmeni v pohode hral mp3 na hardcore. Na sc bych se nebal i mp6. Paragon53. Dneska uz je farmeni uplne v pohode imho.
-
přesně, nic jiného než self-found neuznavam - ještě že zavřou tu aukci
-
-
crusader jako hammerdin??su zvedavy teda :)
-
-
Yes yes. Hammerdin bude brzy zpet!
-
-
A uz ta hra bude hratelna, nebo zase budou padat na inferno random crapy s 50 statama?
Uz to nebude koridorovy?
Uz bude nejaka moznost vyvoje postavy?
Uz to nebude jen o sbirani mainstatu?
Uz budou gemy jiny, jak mainstat a critdmg?
Atd. -
-
V ty prvni vete fakt pravdu nemas. Mozna pred skoro dvema lety to tak bylo.
-
-
Zadny patch neupravoval kvalitu dropu, zadny patch nefixl MF aby ovlivnoval velikost statu, roll je v live D3 porad stejne pitomy. *3*
-
-
Velice se mylis. Upravovaly se sance na drop i vlastnosti legendarek...
-
-
-
Itemy padaj fakt paradne. Staci farmit aspon mp1 ve 4 lidech a krasne se progresuje postava jen farmenim. Jinak to ani nehraju. *5*
Vyvoj postavy vylepsi v datáči. Uz jen mesic a kousek krucipisek! -
jo, pribudol novy gem - ALL RESIST,
novy loot system, nove legendarky kt. maju synergie so spellami a pod.
nova klasa, nova mapa, nova dimenze hrani vanily D3, novy kraft-enchanting, transmodifikator či ako sa to vola - v podstate ide o to ze si mozes "vizualne" spravit postavu podla toho ako sa ti pači, vacsina spellov-skillov kazdej postavy bola prekopana, upravene runy, pridane nove pasivky-novy slot pre dalšiu pasivku, atd atd - za tych 28eur myslim ze dobra zabava
ps. a ziadna AH.
pííís *12* -
Itemy padaj skvěle.
Pátej akt je asi nejvíc koridorovej ze všech aktů díky úzkým uličkám ve Westmarchi a i mimo město se objevujou podobně řešený lokace. Ale je to spolu s prvním nejhezčí akt ze všech.
Paragon body jsou až do 800 nebo kolika, nevim. Ale jejich pomocí a novým affixům na legendárních předmětech, které hodně ovlivňují tvoje dovednosti, se dá gameplay hodně ovlivňovat.
Je to jen podle toho, co uznáš za vhodný. Hlavními atributy jsou Obratnost, Síla a Inteligence (podle hrací třídy) a navíc se ovlivňuje Thoughness (zvyšuje životy) a Life (kolik života vysáváš za útok).
Gemů a předmětů, se kterými se dá pracovat u kováře a ostatních je jak sr@ček.
Příběh se ironicky rozvine hlavně s koncem datadisku, kdy se navnadí na novej.
Atmosféru to má hezkou. Bounties jsou docela zábavný, ale po chvíli repetetivní a vlastně ani moc zajímavý nejsou. Spíš to vypadá, že až ten další datadisk konečně završí Diablo sérii a snad už se dočkáme slušnýho nástupce.
-
-
ty tem hram davaj na pr*el :-/
-
proc nepridaj cast bary.. vic spellu viz wow.. tohle je nuda
-
DIII byl jeden z mých největších omylů *11* nikdy více
-
-
Omyl to byl ale patche to trochu vylepsili, a datadisk by to mel vylepsit zase o neco. Kazdopadne Diablo II to proste neni.
-
Ja sem mu diku novym patchum odpustil a obcas zaparim jeste dnes.
-