Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak teda jen doufám, že za takovéto "studie" jim nikdo neplatí.
  • btw... co mas proti konzolim ? ... *1*
  • Tohle prave neni definice slova Hardcore. Kdo hraje hry, je hrac. Kdo hraje FB hry, je uzivatel. A kdo je v platinovy lize SC2 je HC hrac ( pripadne jine libovolne hry, ktere nejsou jenom o stesti ). Je dost smutny, ze se hrac her oznacuje za HC jenom proto, ze to neni sekretarka nudici se na zivnostenskym urade.
  • USER47
    Když nějakou novinku píše levis a téma mě aspoň trochu zajímá, obvykle si vyhledám originální článek, ze kterýho to bastlí, abych se vyhnul těm jeho příšernejm výmyslům a blbostem. To jsem udělal i tady a musím přiznat, že jsem nebyl o moc chytřejší. On už ten článek na vg247 je dementní a nicneříkající, takže levis v tom výjimečně prsty nemá...(to nic nemění na tom, že bych to určitě nedával jako novinku, když asi nikdo netuší, co se myslí těma "core" a "digitálníma" hráčema, o kterejch se píše na vg247).
  • sry *1* překlik - to měla být reakce na "plysovej_kaktus"
  • svým způsobem máš pravdu... ale proč 13-letý? Jakože mě je 13 a nějaké hovadiny na fb mě každopádně nebaví - hrju jen HC hry *5* - např.: Hitman, Far Cry, Crysis, IL-2, Mass Effect a sem tam na vyblbnutí třeba AC nebo GTA... (abyste si nemysleli, že za HC hru označuju COD).
    Takže prosím nehažte všechny 13 leté hráče do jednoho kotle - všichni nejsou tupé, americké, konzolové děcka...
  • levise nám tu nechal JD jako dáreček, abychom na něj nikdy nezapomněli. A to už se mi to málem podařilo! *9*
  • Prestante uz konecne prznit vyznam slova Hardcore. Hardcore hrac neni kazdy 13-lety klucina, co si pusti wowko a klika na mecik. Vymyslete si pro to nejaky jiny slovo, takhle jenom urazite hardcore hrace !!
  • jo tu pomoc pri zamerovani a regeneraci pridavaj pro casual to me uteklo :-)
  • A ja si doted myslel ze hardcore hrac a casual hrac je neco jineho a ne ze hardcore hrac je kazdej kdo hraje AAA tituly vysvetlim dneska vsichni vyrobci her delaji hry pro tazvane casual hrace coz znamena odebiraj slozite rpg prvky ,vybavovani , pomoc pri zamerovani a automaticka regenerace atd . proto aby cilova skupina byla co nejvetsi a co nejvic prodaly kdezto hardcore hraci maji radi vyzvu a a nevadi jim umrit v posledni dobe se tomu snazilo priblizit sony japan se svym demon soul kde primo rekly ze je hra urcena pro hardcore hreace a ted jsem se z clanku dozvedel ze hardcore hrac je kazdej kdo hraje AAA tituly :-D a myslim ze clanek byl tak puvodne myslen ze hardcore hracu je porad pocetna ksupina ale to translator z clanku asi nevycetl :-D
  • Black_Hand
    ze se jeste divite. staci se podivat na autora. ten uz spachal tolik kixu...naposledy "slzy" u bioshock infinite (uz opraveno), jestli tedy nahodou jeste neco nepribylo. jsem tolerantni (sam pisu pro jeden web), ale vseho s mirou. nemohla by redakce trochu zatlacit na levise at to po sobe cte a at nepouziva google translator a radsi se nekoho zepta?
  • smejki
    *1*
  • Kolik znáte analogových počítačových her? *1*
  • Né já díky.
  • Aha. Díky :)
  • bizi
    Proč se registrovat:
    - Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)

nechceme tu linky od robotu (pokud se jim nahodou podari neco vlozit)
  • Mám otázečku:
    Pročpak ten odkaz, který jsem zde napsal za pomocí tagu není interaktivní?
  • Podle nadpisu (vic jsem necetl) je tim myslena asi digitalni distribuce... prenesene tim mysli snad farmville atd, ovsem co je vede k tomu, ze hardcore hraci nepouzivaji digitalni distribuci? Steam, LOL a spousty onlineovek... ja jsem hardcore hrac ale nekoupil jsem si krabici uz roky...
  • Digitalni hry? Tfuj ja sjem HARDCORE... hraju jen analogove hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit