Hráči na Epic Games Store utratili méně dolarů, než kolik si rozebrali her zdarma
-
Můžeš mi říct aspoň jednu kvalitu kromě rozdávání kupónů?
-
Takže Steam roste o cca 25 % vs 2019 a Epic nic? Asi dělají něco špatně:)
A jak se říká, vzít všechno zdarma a neutratit ani korunu. To je cesta.
-
ja tam utratil tedka za Satisfactory, sleva z 29.90eur na 24.90 eur, minus 10eur Epic coupon. Cili final cena 14.90eur a to nikde jinde za takovou cenu nesezenu. Za mne ma Epic sve kvality, i kdyz jsou hry dotovane (no a co).
-
Zeprej:
... konečně také nákupní košík, abyste si své hry zdarma nemuseli vyzvedávat jednotlivě.
lol
-
Pro mě killer feature, proč utrácet spíš na steamu, linux. Ale loni jsem zrovna jsem něco zakoupil i na epicu a díky freehrám tam už mám tu knihovnu docela velkou. Občas z toho něco i hraju, třeba GTAV bych si nekoupil, ale takhle jsemv něm pár desítek hodin odehrál.
-
Jen detail, ale Šárky výpočet je průměrná útrata. Ne útrata průměrného uživatele, jak stojí v nadpise (to by byl medián) ;).
-
Epic zatím tvrdě tlačí na zvětšení počtu klientů a to už by mnělo končit, jak se říká mněly by zaseknout háček osobně jsem tam koupil každý rok jednu hru cca za 500 + nějaké to DLC k rozdávaným hrám. Dalším krokem by mněly protáhnou délku Free titulů na 1 až tři měsíce a hlavně se pořádně opřít do možností nákupu a filtrace obsahu po uživatelské pohodlí s tím aby mohli konkurovat reálně Steamu a klienty pro sklízení her přetvořily v hráče co u nich koupí aspoň 1 za 3měsíce.
-
priznávam, že patrím do skupiny ľudí, ktorá si tam ide zaregistrovať hru zdarma (paradoxne som ešte žiadnu z nich nehral 😐 ) a nákup ani len nezvažuje.
nie je tam nič čo by ma nalákalo na kúpu a nenašiel by som to inde (preferujem GOG a ak je len malá šanca, že hra je/bude na GOG-u, idem tam); cenami síce vedia konkurovať, ale vadí mi agresívna politika exkluzivíta slabo vybavený užívateľský klient. no a s prehľadnosťou, informačným obsahom a užívateľskou prívetivosťou obchodu je to tiež dosť chabé.
zhrnuté a podčiarknuté: aby ma dotiahli k nákupu u nich, museli by investovať do zlepšovania a rastu podpory hráča ako takého.