Přejít na výpis diskuzí
Hráči platí za herní projekty na Kickstarteru výrazně méně než loni
2.10.2014 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Som rád, že ma táto kickstarter mánia skoro vôbec nezasiahla. Podporil som snáď len jednu jedinú hru, armikrog. a to aj najmä preto, že ich predošlá hra bola a stále je stále neprekonaná a nikto iný s ničím tak originálnym ani nikdy neprišiel.
-
Podle mě to není ani tak dáno nedůvěrou, ale prostě v současné chvíli není z těch 100 projektů na hry žádný, co by mě aspoň trochu zaujal. A za celou dobu fungování KS jsem také podpořil jenom 4 projekty (Divinity, Wastenland 2. Kingdom Come a Project Eternity), což k počtu projektů na KS je naprosto zanedbatelné a myslím si, že je na tom většina stejně.
-
bola to novinka preto , teraz je to uz troska samozrejmost , kazda blbost hned na kickstarter ...pricom nemate zaruku ze ked podporite nejaku hru tak ta hra ja vyjde, mozem tam aj ja spravit nejaku blbost len aby ste mi platili a na hru sa potom vyserem a nevydam ju ..vyhadzovat prachy na nieco co nemusi byt ani dobré to je take hráčske motto -.-
-
Koupil jsem si snad uz pred rokem prvni cast Broken Age s tim ze druha cast vyjde vlete, leda prd.
Jedine info o druhe casti je ze se zaplatila, tak to mam teda radost....
Kickstarter byl super napad ale budu se drzet svyho staryho pravidla, kupovat jen kompletni produkt a jen pokud si ho predtim vyzkousim. *2* -
Nemyslím, si že by přicházel nějaký pád ... jen po boomu nastává korekce a usazení na nějaké stabilní úrovni. Hlavně velké projekty to budou mít těžší, protože dost lidí přispělo a teď´d čeká, jak to dopadne s projekty na které přispěli. Ale taky dost bude záležet na tom jak budou tyhle projekty úspěšné ...
Takže teď je asi hodně brzo k tomu aby se dalo říct co bude. -
Hlavně na to asi mají vliv špatný zkušenosti, kdy se někteří vývojáři řídí heslem "slibem nezarmoutíš" a skutek utek.
-
-
No když si vezmu podplacené recenze, sliby, lži a klam, který nám v poslední době ukazují normální AAA vývojáři, tak to až takový rozdíl není. *1*
-
-
Jo to je právě stejný případ.
-
-
-
Ono když vezmete že třeba Next Car Game na Kickstateru vyhořelo a v Early Access vydělalo tak to taky nedělá dobrou reklamu pro Kickstater.
-
-
No to neříká nic o KS ... to spíš hovoří o marketingových schopnostech vývojářů.
-
-
protože ani jedna hra zatím neodpovídá vybrané částce, např. Wastlenad to je grafický hrůza, to samé Divinity, oni ukáži krásny artwork a tím ta krása konči, výsledný produkt je pak na ostudu... *9*
-
-
no tak zrovna s tim divinity jsi to moc netrefil no, treba priste *5*
-