Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale zase zaplatíš 800, platíš premium dejme tomu že to chceš komplet pokud dva měsíce se ti rovnaj jedné velké expanzi tak bych potřeboval 6 měsíců to je dalších 2100 který zaplatíš abys to měl komplet zatímco v průběhu ti tam šoupnou další expanzi a zase musíš platit a pokud přestaneš platit premium s tím že sis nekoupil ty dlc za crowny tak ti je zase vezmou, na tohle sem taky čučel, SWTOR má hroznej free to play model ale sakra když už si platím premium tak získám všechno a pak si to taky můžu sakra nechat, nikdo mi už nevezme nic do čeho sem investoval.
  • U ESO to s placenim taky neni nijak hrozný. Pokud si platíš ESO+ (nějakých 350 měsíčně) tak máš všechny DLC co jsou dostupný (samozřejmě krom kosmetickejch) a dostaneš 1500 crownů do shopu (který samotný stojí asi 330kc), takže za 2 měsíce placenýho hraní si za našetřný crowny koupíš 1 podstatnej DLC pack. Zatim jsou jen 3, pokud tě nezajímá PvP tak 2. PvP - Imperial City, PvE - Orsinium a teď Thieves Guild. Ještě se teda hodí upgrade na "Any race any alliance". A hra za 8 stováků neni nijak drahá. Takže po pár měsících máš zkoupený DLCčka a dál platit nemusíš. Alespoň po dobu co máš ESO+ máš navíc bonus na XP, takže se alespoň 1. char rychleji vyexpí, to přijde vhod dokud jsou veteran ranky :)
  • Presne tak od zacatky byli 2edice jedna za 1400kč a druha za 2k+ kde byla rada imperial ktera je nejvic op samozrejmě a par dalsich veci. A pak k tomu vydavaj ted sami placeny dlc a každy z nich stoji cca 500kč. Lepsi koupit Black desert jestli mužu doporucit.
  • Já jsem taky uvazoval o koupi hru jsme chvili hral u kamose. Ale duvody proc jsem tu hru nekoupil je že je strasne draha pokud chces mit zpristupnene vse :Musisí koupit hru za 800kč + 3 nebo 4 palcene dlc každej okolo 500 tkaže ve vysledku ses na 2300 což jako fakt nedam zas takove pecka to fakt není. A celej pristup jde videt že jdou jen po penezich nejdriv s mesicnima poplatkama a specialni edici s op imperialm jeste za nakejch 2k+ pak z toho byl propadak tak nakonec buy to play a free transkacema a placenejma dlc ktery vyhazej casto a pridavaj jen par veci alle ty veci sou op takže pokud chces mit nejlepsi eq tak to proste koupit musis.

Doporucu ju ti koupis si black desert ja koupil an bazosi ucet za 400 a ta hra je naprosta pecka, první poradnej combat system.
  • Já si ji blbec předobjednal a po měsíci smazal...ať je to teď hra jaká chce, nemá to s TES krom vizuálu a vykrádání lore nic společného...TES VI PLS!!!
  • proč? takhle je to parádně přehledné :)
  • Vypni (uprav nastavení) Adblock ;)
  • no, řekl bych, že soudí člověk co TESO asi nehrál. Častokrát jsem se musel dívat (na foru ve spoilerech), jak dopadne quest, když zvolím jinou možnost, protože jsem měl celkem dilema. Ten konec ovlivní jen tvou postavu - ostatní to samozřejmě nevidí. Spousta questů měla např. 3 různé konce a podle konce se daná lokace pro tvou postavu změní. Nic velkého ale občas se člověk opravdu musel rozhodovat co je menší zlo - zachránit jednotlivce a umřou desítky nebo zachránít desítky a umře jednotlivec.
  • "... + spousta úkolů, kde tvoje rozhodnutí mohou ovlivnit konec úkolu a danou lokaci. ..."
    Tohle bethesda nezvládla nikdy ani v single player hrách, takže těžko věřit. Zvlášť když vidím ostatní hodnocení na netu.
  • Presne tak tento s**t si ani nezaslouzi byt pod nazvem TES
  • Navzdory hatu co se všude možně povaluje mne hra mile překvapila. Hraju ji až teda poslední 4 měsíce, takže nemám zkušenost s tou původní hatovanou verzí, ale asi se jim povedlo dost věcí napravit.

Má svý mouchy, hlavně na konzoli, tam chybí text chat, takže grouping s random lidma na mapě je dá se říct neexistující, musíš lovit lidi po různých komunitách, nebo friendlistu, kterej naplníš lidma z guildy, protože mapovej Voice chat většinou nikdo nepoužívá. Grouping tool na dungy je celkem blbě nastavenej, protože přes něj jsou dungy vždy VR16 a lidi dostávaj upscale na tento level, takže low lvl hráči se pak nechytaj (bez equipu příslušnýho lvl, upscale, neupscale). Ale když složíš vlastni premade group tak má dung lvl podle leadra. Stejně tak hledání dobrejch traderů je naprd, když tam nejdou addony co jsou na PC.

Ale jinak co se týče hratelnosti je to pěkná hra. Skvělá je konečně volnost v budování polování, až jsem se v tom z počátku topil a nevěděl co je dobrý zkombinovat a co ne, jakej skill jak morphnout atp., ale v tom to má právě svý kouzlo. Po dlouhý době hra která buildy tak úplně nevnucuje. Klidně můžeš mít Heavy armor castera, mage archera atp. :). Questy jsou na poměry MMO vyjímečný. Jak už někdo poznamenal, často se budeš rozhodovat jak quest vůbec zakončíš. Ve stylu: udáš vařiče skoomy autoritám, nebo ho necháš jít, protože to dělal jen aby vydělal peníze na léčbu nemocný babičky (ne přímo takovej Q tam neni :), to je jen příklad ). Questy jsou tak tak pěkný, že často zapomeneš že hraješ MMO a budeš jen questit jako v single TES :). Bossové jsou většinou taky fajn a vyžadujou aktivní přístup k boji (ne jen stát a mačkat sekvence útoků, třebas v některý fázi hledat safe zóny, nebo hlídat summony mocnejch pomocníků který dávaj killy na 2 rány, vysvobozovat spoluhráče z klecí do kterých při boji boss hráče může teleportnout, nebo běžnější věci jako hlídání útoků který je potřeba counterovat pomocí bashů a tak podobně). Dungeonů a Raidůje tam poměrně hodně a každý dungeon má ještě Veteran variantu, takže variabilita je velká.
  • tak snad bude priste i Morag tong *2*
  • Jako odradila mě už beta od koupi, takže nevím jaká hra to pořádně je dnes, ale že tam není něco tak zásadního jako tohle od začátku ? Výsměch značky TES.
  • Já sem teda přemejšlel že pořídím s tím že sem slyšel že se to fakt zlepšilo ale je to v tom takovej maglajs, někde se to prodává za litr někde za pět stovek našel sem jen tak z ruky čtyři různý edice lišící se o pár stovek a nikde není napsaný co v ní teda je, pak je tu ještě ta věc s dlc rozšířeníma a premium učtem a já jdu radši hrát zaklínače ty jo.
  • Občas ji ještě zapnu. TESO jsem kupoval s tím, že jsem ji hrál v betě chvíli před finálním vydáním a tehdy to pro mě byla naprostá katastrofa, nicméně byla za dobrou cenu tak jsem chtěl vidět pokrok a hra mě naprosto vyrazila dech, jak moc se změnila. Pořádná nálož dobrodružství ve velkém světě se skvělou hratelností a velkou Role-playing základnou + spousta úkolů, kde tvoje rozhodnutí mohou ovlivnit konec úkolu a danou lokaci. Určitě doporučuji zkusit, protože jsem se u MMO dlouho tak nebavil jako právě u TESO. Znovu podotýkam, že po betě jsem tu hru nechtěl už ani vidět a jsem rád, že jsem tomu dal druhou šanci. Spousta lidí ale druhou šanci nedala a dále hru "hejtují".
  • Nenacitaj se obrazky na strankach hosi....
  • Bože ať už se na tu nepodařenou mmovku vyprdnou a naservírujou nám TES VI.
  • Prophet
    Hrál někdo v poslední době tuhle hru? Dost jsem uvažoval, že bych si ji pořídil, ale vím, že na začátku byl The Elder Scrolls Online propadák. Takže bych rád věděl zda se situace zlepšila nebo je stejná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit