Přejít na výpis diskuzí
Hráčům PC verze Bulletstorm vadí omezené možnosti nastavení
25.2.2011 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
ty už jsi dohrál multiplayer? jsem myslel, že bude delší :)
-
Ne, a ani nebude
-
Chtěl bych se zeptat, jestli má ta hra na PC editor? Podobně jako třeba Unreal Tournament.
-
Ja nevim ale ta hra mi prijde nejaka kratka, 1000 kc za 6 hodin celkem slusne zabavy mi prijde trochu moc. 300 v edici tomu budou sluset daleko vic.
-
Ale já si nestěžuju... mně to nevadí, že má konzola ovládání takové jaké ho má.
-
Možná si tu jedinej Konzolista co si stěžuje XD
-
Ptáš se mě? Ok má odpověď je taková, že mi to nevadí, protože konzolu vlastním a z toho je všem jasné, že mi takové ovládání nedělá potíže. To jsem tu jediný co má konzolu? Zajimavé...
-
lidi si budou stezovat, pokud je NA CO stezovat - v tomto pripade je, takze si MUZOU stezovat
-
a to je snad dobre ? Kde je ta doba, kdy vysla hra na PC, a pak byla prevedna na konzole, s tim, ze se menilo ovladani atd (quake 4) ? nebo i opacne ? (viz halo)
-
mouse smoothing je prezitek z dob kulickovych mysi kde se pohyb deje "ve skocich" diky malymu rozliseni, tahle funkce to vyhladi a mas plynulej pohyb kurzoru za cenu lehce opozdenych reakci , tzn. v dobe laserovych mysi s vysokym rozlisenim a kvalitnich podlozek pod mys to da se rict spomaluje reakce na obrazovce a to je vec kterou rozhodne u FPS nepotrebujes a nechces.
-
Aha neumíš si přiznat pravdu? Ještě mi řekni, že nejsi mezi tím zástupem lidí co si neustále stěžujou...
-
To mě povídej, asi budeme málo Hardcore hráči *1*
-
Já vůbec nevím o čem to tady všichni mluvěj XD co je to mouse smoothingem
Já jsem to hrál fakt uplně v pohodě ani jsem nemusel nastavovat citlyvost myši a jiné blbosti
Jen Grafiku sem si nastavil.
Asi máte blbé Myši nebo fakt nevim proč to některym děla nějakej problem a některejm ne. -
Já jsem si hned říkal, že to zaměřování je nějaké divné. Hrál jsem to teda asi hoďku a zasekl jsem se u ujíždění na plošině, kterou pronásleduje obří kolo, protože prostě než najedu na ten vrtulník, který chci sestřelit, tak jsou tam už další dva, které mě rozmrdaj do hoven.
-
Lide jsou rozhorceni, protoze doba, kdy EPIC vyuzival PC naplno, je davno pryc... Ted je vse prizpusobeno behu konzoli a to, po epicky hektickem unrealu, dosti zamrzi... Hra je to bezpochyby vyborna, nicmene stacilo malo a mohla by byt jeste lepsi... sorry, ale mouse smoothing je opravdu prasarna a silne to kazi prozitek ze hry, absolutne nechapu smysl teto featury, k cemu mi je hladky pohyb lagujiciho kurzoru... mame MYS, tak chceme rychlou odezvu a ne se s tim mazat jako s gamepadem.
-
Nechapu rozhorceni nekterych prispevovatelu. Po dlouhe dobe vysla na PC hra, ktera neni uplne vsedni, prumerna a nudna a more lidi tady remca jak je to spatne a ma to neco z konzoli. Kdyz neco vyjde na konzole, zase se najdou lidi co nadavaji na to, ze to na PC nevyslo. Nerozumim tomu, dohral jsem to na jeden zatah, kralovsky jsem se u toho bavil a nemam duvod tomu vytykat skoro nic. Ano je to koridorovka, ktera Vas vede na kazdem kroku. Ano, zbrane nejsou uplne koser, pouzil jsem 3 plus ten paprsek na pritahovani, odhazovani atd. vic jsem nepotreboval, ale jak rikam, moc me to bavilo. Nasel jsem si i chvilku, kdy jsem jen stal a civel na to nadnerne mesto pode mnou, nebo na dinosaura ktery nicil vse co mu prislo do cesty. Kolik takovych her na PC vyslo za posledni rok?? Pokud by vyslo takovych konzolo PC her do roka 10, bylo by to uzasne, ale nevyjde.
-
A proč ne? Zrovna GUI není tak pracné a časově náročné jako třeba optimalizace. No jo, ale to by se nesměly rvát miliony do marketingu místo do pořádného betatestu, že. Netuším, proč by GUI mělo být stejné. Mobilní telefony ho také nemají stejné a pokud někdo na ně dělá soft, dělá ho pro každou platformu zvlášť.
-
Děkujeme za dementní příspěvek. Další prosím.
-
Dohrál jsem to na plné Detaily a ovládání uplně v pohodě.
Za celou hru žádnej BUG nebo nějakej problém.
Jen škoda že ta hra nema volnější svět nebo tak něco.
Hraje se to dobře ale po čase je to furt stejné a začíná to bejt ke konci nudné.
Stáhnul jsem to.
Ale až budu mít prachy ta si to koupím kůli Multiplayeru.
Když sem víděl na youtube jak to tam řežou ve 4 lidech. -
Nějakej smoothing mi je u prdele, ani jsem si ho nevšiml... jinak hra je to, pro mě, naprosot parádní. První co mě napdalo, když jsem to začal hrát bylo, že je to snad už ten novej Duke. Silácký řečičky, namakaný charaktery (tentokrát ne takový karikatury jako v Gears), víc než povedenej dabing hlavní postavy, člověka opravdu baví vymejšlet různý hovadinky, aby zabil co nejvíc lidí najednou. Navíc grafická stylizace je skvělá... až člověk chvilkama žasně, co ještě ten Unreal engine ze sebe ždíme. Po dlouhý době launch hra co jsem koupil, ale nelituju ani trochu. Jediný mínus vidím ve službě Games for Windows... utrpení a hrůza!