Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    si trochu protirecis ne? *1*
  • Hanzales
    To zní jako dobrý tah! Pokud se poučili z jediného neduhu trojky a výplň mezi jednotlivými misemi (ahoj zvířátka) zavalí variabilnější zábavnou formou hraní a dobře udělaným multiplayerem, ideálně tím co-opem, mohl by z toho vzejít kurňa dobrý nástupce :) Stačí jen tu nejrepetitivnější činnost dobře rozčlenit do variabilně zábavných činností a bude vyhráno. Samotná příběhová linka mně třeba ve FC3 udržela až do konce. A prostředí ve čtyřce podle mně vypadá taky lákavě. Radar zvědavosti zaostřen :)
  • tak určitě, a proto si všichni pamatují jméno hlavního hrdiny Far Cry 3 a na Vaase si nikdo ani nevzpomene *1*
  • jediné dobré far cry je jednotka..ostatok je .....hmm..škoda hovoriť.:) *1*
  • ja zkoušel hrat far cry 3 a to jako proč se ukazujou obrysy nepratel i kdyz jsou za budovou a ješte se nad nim ukaže i smrtka jako abych vedel ze AHA tohle je nepritel to se neda vypnout tohle všechno? to ja tak proste nemuzu hrat to je desna blbost
  • Co je na tom charizmatického? Záporáci jsou šíleně nudní ve FC. Tohle je jakási nezajímavá nula už od pohledu. To, že zabije podřízeného a má u toho milion originálních keců, z toho se mi má jako postavit ?
  • asi by teda byla větší sranda hrát za ty charismatické záporáky než nudné emerické turisty
  • jen aby si něj neudělal peněženku ten medojed *1*
  • No vidis a ja doufam ze tohle tam nechaji a jeste to vylepsi (vetsi obtiznost zvirat). Byla to jedna z veci ktera me nejvice bavila. Je fakt ze to vypada jako potunene FC3 ale ja si pockam na slevu kolem 20e a pak jdu do toho.
  • NavrySS
    Myslím že ne, předpokládám že ho budeš muset zabít a vykuchat aby sis mohl vyrobit peněženku. *3*
  • Tak to mi zrovna nevadí s FC3 jsem byl docela spokojený příběh jsem moc nevnímal a bavilo mne lovení lukem a vybíjení pevností potichu pokud tohle zachovaní i ve 4 tak proč ne, Já nechci hrát hru která bude mít jiné mechaniky, to by už nebylo farcry ale jiná hra.
  • Inquisitor
    Ono to moc velký rozdíl nebude, už jenom to E3 video s tím záporákem, Vass jako vystřiženej. Určitě budou změny jenom díky prostředí Himalájí, jinak v hratelnosti žádnou větší změnu nečekám.
  • Já zatím vidím jen FC3 hozené do Himalájí. Pokud tam zůstanou ty kraviny ulov 10 zvířátek, tak nas*at.
  • TheGGG
    Fajnová hra, už aby to vyšlo.
  • Beru zpatky ze nejslabsi E3 video bylo z Dragon age...
  • Za toho medojeda budu moct taky hrát?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit