Přejít na výpis diskuzí
„Hraný“ trailer a pistolnický souboj skrze auta v NfS: Most Wanted
24.10.2012 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
kvalitne utracene penize...
-
ale to nieje predsa o grafike! co vsetci furt pixlujete na grafiku!!! to neni vobec podstatne.
-
ANi ne, ten ma lepsi :)
-
co ma EA s tymi lens flaremi lol? bf3, mohw, nfs mw a teraz aj toto video z reflektoroch auta, wtf man.
-
ty bys chtěl po Criterionu skutečné závody? Nenech se vysmát .. Criterion nedělá špatné hry, ale umí pracovat jenom s arkádou a to ULTImátní arkádou jako je Burnout takže v závodech asi čekat powerslidy v každé zatáčce beze ztráty rychlosti.
-
Hudba? Tragedie.
-
Taky považuju Undergroundy za první příznak cesty série do pekel. Kromě Shiftů mě ještě trochu zaujaly nenáviděný Pro Street.
-
Kdyz se podivam na gameplay video z E3 tak moc ne, ale rikam ze je to jak pest na oko kdyz koukas 1080p na realitu a pak tam hodej hodne spatne vybrany zabery ze hry
-
Fakt ti prijde tak otresna?
-
Poprvé po dlouhé době, to na mě působí jako pravé, Weed for speed...
-
Udělali? Vždyť NFS byla arkáda odjakživa.
-
To si docela nabehli...Kvalitne natocena realna cast, supr kvalita a pak se to precvakne do NFS a to je otresna grafika...
-
Vypada to, ze se pokusili trosku o navrat ke starejm intrum, me se to celkem libilo, i kdyz focus teda moc nemusim, lepsi by tam bylo treba mini nebo tak neco.
-
pekny ale pak nejakej fakan sedne za volant, mysli ze je v nfs a jezdi jak blazen a nekoho zabije
-
Ja myslim ze Underground byl prvni spatnej ale nastesti se mi chvilema docela libil shift :D
-
A ted jeste napis, ze Underground byl posledni dobry dil a fakt me uz jebne...
-
já mám rychlej net, takže jsem to nepoznal, ale máš pravdu, oproti YT to tady načítá pomalu.. zkrátka na to že je tohle počítačový server, tak je to velká bída .. to už makají videa líp na kdejakým serveru o květinách.
-
to vypada jako reklama na ford focus
-
akorad se to pomalu nacita, rovnou na youtube to mam hned
-
Pokud jsi jednoduchej a stačí Ti, že to "vypadá líp" tak hodně "zábavy" s dalším shitem co nese název jedné kdysi nejlepší arkádové serie.
Jinak je sranda jak s tou Vettou přejede ten snížený obrubník...