Přejít na výpis diskuzí
Hraný trailer vás přesvědčí, že chcete Grand Theft Auto z Madridu
1.7.2014 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
A co jako? Že to tu zveřejnili o pár hodin později? Nebo že to tu zveřejnili? Taková blbost ten tvůj příspěvek. Tohle je jen taková malá zprávička na okraj... *7*
-
Zing - 10:06 přinesl tento článek
Eurogamer - zhruba v 11:00
Games.cz - 14: 29
To je poslední kapka. S láskou se loučím, čítával jsem vás kdysi každý den. Bohužel se toho příliš změnilo... -
Já chci GTA do Ruska. *1*
-
to by byla pecka, kdyby někdo dokázal převést mapu z Army 2 nebo 3 do GTA V
-
Jenomže to není v tak šíleném stylu jako GTA :) Třeba bys hrál za tři postavy,ukrajinskýho bejvalýho prezidenta,Putina a toho co vede ty separatisty,což by ten třetí jmenovaný byl něco alá Trevor :)
-
tomu se říká ARMA 2, od vzhledu prostředí ve kterém se bojuje, uniforem vojáků až po ten mix staré techniky z dob studené války nenápadně doplněné moderní Ruskou výzbrojí v rukou povstalců
-
Nevím no tedy, vypadá to skoro jak původní trailer (pouze hrané) ... GTA se ale hodí do ameriky a tam taky by mělo zůstat. *4*
-
GTA Ukrajina by bylo mnohem lepší :) Mělo by to i nádech válečného prostředí :)
-
boze... ten kousek na 20s. to je moc 9/10
-
Spíš bych byl radši třeba znovu za Vice City nebo Londýn. Ostatně Rockstaři už dělali GTA z Londýna, ne? Na PSP či co... Každopádně Liberty City a San Andreas už jsou vyždímaný dost, takže jsem zvědavej, s čím se Rockstaři za 5 let vytasej.
-
radši bych si dal remake GTA 2
-
Taky nechci. Nechci ani číst nic, co píše A. Smutný.
-
Nechci