Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Mě to taky nějak extra nevzalo. Hrál jsem to relativně nedávno a už jsem tak nějak zvyklej že hrdina s vygumovanou pamětí má za sebou temnou minulost.
    Než příběhové zvraty mě dneska ve hrách spíš překvapí když tam žádnej příběhovej zvrat není *1*
  • V tom je ale ten vtip, ne? Dark side je hlavně o osobním prospěchu a moci, podřízení emocím a vášním. Nic z toho není primárně prospěšné Impériu jako celku, často spíš naopak. Proto můj loajální Imperial Agent neměl rád Sithy, protože jejich akce Impériu spíš škodily :P

Vůbec - Republika má zkorumpované byrokraty, Impérium zase mocí posedlé Sithy. V tomhle je hra férová.
  • fajn, tak na rovinu: není mi tě líto. Jsi mi zcela ukradený
  • Když sem hru hrál poprvé taky sem se zhrozil jak sem viděl ten soubojovej systém, ale na druhej pokus sem tomu dal šanci, zvyknul si a je to jedna z mých nej. her. Za to swtoru sem já dával dlouho čance a dycky mě to přestane bavit, protože f2p model mi nesedí a platit za to nebudu což ej už jen můj problém.
  • maros.goc
    mne z toho spadla celust asi tak ako pri zvrate vo Final Fantasy 7 ...tie dva "zvraty" povazujem za naj ktore som v hrach zazil :)
  • maros.goc
    Kotor a tahovka? :) odkial si spadol? :)
  • RazorProduction
    Preco ti je mne lito ? pre muj nazor ? neje to trochu chore ? *13*
  • to je mi tě líto. Pro mně je KOTOR jednu z mých vůbec nejlepších her - geniální atmosféra a příběh. Dragon Age už je jen takový slaboučký odvárek této pecky.
    Takže tvoje ztráta, nevím proč by mě to mělo pobuřovat. *2*
  • RazorProduction
    Ja sem hru hral 3 krat,spis pokusy oto to hrat a vzdy sem skoncil na tom samem miste kdis sem stroskotal z jednym chlapkem v nejakom meste co se podobal corusantu a mnel sem bojovat v arene,a ten system boje *13* tahovka v 3d hre ?!?! o muj boze :/ me skusenosti s kotorem,...oproti swtoru kde mam 2 lvl55 nebo a dudy jen skoda ze nejsu cz titulky :( PS: pokut ste fanusikovia kotoru tak sry pokut sem se nekoho dotknul,ale umne ta hra nema sanci :/ a to je skoda protoze SW je moje oblibena filmova trilogie a potom este clone wars od 2 az 7 serie *14*
  • Nikdy jsme ho zemřít neviděli na konci boje zmizel.
  • Pethulla
    jo, já to měl podobně. Já si to, že mi ten příběh nepřišel tak kulervoucí, jak jsem čekal, vysvětloval tím, že zkrátka nejsem krevní skupina SW+ . Příběh byl takový typicky BioWarácký se všemi jeho plusy a mínusy, což znamená, že tu svoji kvalitu zkrátka má. Jen jsem ho čekal lepší.
  • Problém pro mě byl že někdy dark side body byly přidělována za činy hloupé které spíše škodili sithskému impériu a light side volba byla pro mého sitha jasná volba z hlediska prospěšnosti. Tehle systém tam podle mě vůbec neměli dávat.
  • ja stále čekám na kotor 3 :)
  • mě na Old Republic nejvíc vadilo jakym způsobem udělali členění na dobré s špatné. fakt že může být sith na světlé straně síly nebo jedi na temné je pro mě prostě blbost, buď si na světlé straně a jsi jedi nebo jsi na temné a jsi sith tyhle 4 možnosti mi prostě vadí. je tam sice víc věcí co mě vadí ale tohle je nejvíc.
  • Magister_Peditum
    Podle wookieepedie jeho dobrá část se připojila k Síle a vznikl tak jediovský duch (jako Obi-Wan atd.) a ta zlá to odmítla a ovládla jeho tělo. Takže teď tu máme tak trochu zombie Dart Revana... *15* No, prostě z toho už dělají guláš.
  • Počkat? Cože? Revan tam přece byl od začátku... pokud si dobře pamatuju, tak je zabit speciální jednotkou Impéria v jedné z těch hromadných misí... Dodneška si pamatuju ten boj, kde jsme zničili buglého (herně...XD ) HK47 a následně bojovali s a zabili Revana. Takže jeho smrt retconujou, nebo co?
  • Tak nam, co sme boli zazrati do pribehu, z toho celust padla. No a co, ze si bol kladas? Ved prave islo o to, ze mal vymazanu pamet. Preco by si nemohol byt cely cas kladas? Revan aj tak bol kedysi jedi..
  • Další postava ze sw která je kvůli prachům zničená...
  • jsem zrovna Kotor nedavno dohral, ale ze by mi padala celist z toho odhaleni, to se vazne rict neda... jo, bylo to fajn, ale hodne nelogicky vzhledem k tomu, ze jsem celou hru byl ultrakladas :) navic mi vadil, ze moje postava nesla customizovat a na vyber byly jen gay a mene-gay vzhledy

jinak fajn hra, jen nechapu, ze ten pribeh vsechny tak dostaval do kolen, vzdyt to je jen dalsi stupidni pribeh pocitacovy hry, kterej v tom plevelu mozna vycniva, ale to neznamena, ze byl nejak super kvalitni, zvlast kdyz to porovnam s jinejma Black Isle/BioWare hrama

asi nejvic emoci v Kotoru ve me vzbudilo, kdyz jsem videl Darth Malaka bez jeho zelezny celisti...
  • Je cas opet nainstalovat KOTOR!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit