Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To bude ehm další Essesín críd... no a to je tak všechno, prostě zahrajete a odhodíte pryč že... Incoming future!
  • zasaděj, za takových 10, 15 dílů k tomu urcitě dojdou *1*
  • Elektricke granaty jak z CoD, pohyb po meste ala Spider-man, kamuflaz lepsi nez z Crysis...Kdyz uz tam chtej takove ficury tak proc to proste nezasadej do neprilis vzdalene budoucnosti.
  • Mlask...
  • Luckiller
    "Assassíni všech zemí, polibte mi prd3l!" *5*
  • Spider Woman
  • Assassin's Creed: Unity in London *1*
  • Magister_Peditum
    Jistě, tématika poměrně tvrdých podmínek dělňasů v době průmyslové revoluce si o ztvárnění vyloženě říkala, ale na druhou stranu z toho udělat pomalu leitmotiv celé hry? Opravdu toho Marxe ve hře očekávám. *15*
  • Tak jsem se podíval na trailer (poprvé) a už chápu proč všichni odkazují na Karla Marxe.
  • Děkuji za vysvětlení. Máte úplnou pravdu. Když se mé oko dívá na tuto akci, nepůsobí to vůbec dobře. O tom parkouru už ani nemluvím, skočit najednou z jednoho rohy věže na druhou? :D :D
  • Ta neviditelnost je tam pouze jako ilustrace pro hráče, aby věděl, že je skrytý, jinak je Evie pouze "super nenápadná" a normálně viditelná. Ale také si myslím, že je to zbytečná berlička (spíš berle jak prase), která hru okrádá o nápaditost při snaze o nenápadný postup. Stejně tak je ptákovina ten vystřelovací hák/naviják.
  • Uzasny prostredi ale zasazena spatna hra
    Vystrelovaci hak?elektricke granaty?
    Sakra proc neudela radeji poradny pribeh bez takovych debilnich mechanik
    Blablabla zly templar,blablabla artefakt...blablabla zabit templare

Achjo...a pritom to mesto vypada uzasne
  • To už ani není k smíchu...
  • Moment... neviditelnost v assassins creed? Sakra... to už je asi i na mě moc :/
  • Nejsi vtipnej.
  • Prostředí Londýna je naprosto parádní. Ukázka mě dost navnadila. Jestli to vyjde, po dlouhé době bych si mohl zase Assassina zahrát. Jenom nevím, jestli tahle filozofie více cest bude opravdu smysluplně fungovat v tak jednoduché sérii, jakou AC je.
  • Sr_Lobo
    http://cdn.meme.am/instances/57603484.jpg
  • RazorProduction
    Tose radej budu hrat na assassina ve wowku http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/448458366693864174/57D91B4E716A353D022F0C79C7189FDF6A691CE2/ nez tohle *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit