Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uzasny prostredi ale zasazena spatna hra
    Vystrelovaci hak?elektricke granaty?
    Sakra proc neudela radeji poradny pribeh bez takovych debilnich mechanik
    Blablabla zly templar,blablabla artefakt...blablabla zabit templare

Achjo...a pritom to mesto vypada uzasne
  • Soudě podle toho, co jsem zatím viděl z příběhu, mám neodbytný pocit, že v té době byl Mentorem asasínů Karl Marx.
  • To už ani není k smíchu...
  • Sr_Lobo
    http://cdn.meme.am/instances/57603484.jpg
    • Nejsi vtipnej.
  • Luckiller
    "Assassíni všech zemí, polibte mi prd3l!" *5*
    • Mlask...
  • Moment... neviditelnost v assassins creed? Sakra... to už je asi i na mě moc :/
    • Ta neviditelnost je tam pouze jako ilustrace pro hráče, aby věděl, že je skrytý, jinak je Evie pouze "super nenápadná" a normálně viditelná. Ale také si myslím, že je to zbytečná berlička (spíš berle jak prase), která hru okrádá o nápaditost při snaze o nenápadný postup. Stejně tak je ptákovina ten vystřelovací hák/naviják.
      • Děkuji za vysvětlení. Máte úplnou pravdu. Když se mé oko dívá na tuto akci, nepůsobí to vůbec dobře. O tom parkouru už ani nemluvím, skočit najednou z jednoho rohy věže na druhou? :D :D
  • Assassin's Creed: Unity in London *1*
  • Tak jsem se podíval na trailer (poprvé) a už chápu proč všichni odkazují na Karla Marxe.
  • Elektricke granaty jak z CoD, pohyb po meste ala Spider-man, kamuflaz lepsi nez z Crysis...Kdyz uz tam chtej takove ficury tak proc to proste nezasadej do neprilis vzdalene budoucnosti.
    • zasaděj, za takových 10, 15 dílů k tomu urcitě dojdou *1*
  • Spider Woman

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit