Přejít na výpis diskuzí
Hrou roku 2012 dle hráčů v ČR a SR je Assassin's Creed III
26.3.2013 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
Takže sečteno podtrženo, hlavní cenu vyhrál assasins creed 3, jehož tvůrci udělali to samé jako posledních několik let a přidali nového hrdinu který se stále tváří že má hnědý poplach ale ta hra je přece super, vybojujete americkou revoluci tím že mávnete pěchotě aby vystřelila. No nekup to! Kde je Max Payne 3? Kde je Hitman? Kde je boží FTLko?
-
-
AC3 je vítěz podle hráčů? Teda zklamanější bych byl jedině kdyby to vyhrálo poslední CoD (v pořadových číslech už mám zmatek)... To jako vážně?!
-
AC3 je velkej omyl, souhlasím tady s chlupatou dekou.Většina českých hráčů jsou asi vypištění teenageři kteří se koukaj na letsplaye a když je hra krvavá je to pro ně plus.
-
-
Alespoň že ten Dishonored je třetí.
-
-
Hráči mě překvapili s až pátým místem pro Call of Duty, ale zklamali vyhlášením hrou roku Assassin Creed 3.
-
-
Najmenší spoločný menovateľ rozhodol *6*
-
-
-
Tahle primitivni komedie pro masy, je opravdu tragikomicka ...
-
-
mnohem tragictejsi je ze tahle pracka na prachy se stane hrou roku hmmmmmmm to vypovida o narocnosti dnesni herni sceny.
-
-
Tak to jsme opravdu hodně klesli.
-
Boom mi připomíná Zlatého Slavíka, kdy to vyhraje Gott, Bílá a ten zbytek.
-
-
Jo, bylo to až tak špatný? Doufám, že se někde ve předu umístili kucí s Botaniculou... Strašně se těším na nový trailer Samorostu a stejně tak doufám, že novináři měli soudnost a zahlasovali pro Dishonored :) Asi mám velice naivní představy, že? :)
-
-
jj Botanicula taky neco vyhrala
-
-
-
..njn..hra sama o sobě špatná není ale ke hře roku má stejně blízko asi jako severní korea k demokracii..:o)
-
Jednoduše řečeno - AC III si to nezasloužil.
-
Bude tam Sama doma?
-
-
Tak na tohle Bacha!
-
-
No, kašlu na to po pár minutách, nedá se na to koukat :( Nedozvěděla jsem se skoro nic. Jenom, že v Bonuswebu dělá drogovej boss.
-
-
Ten Stream je ale velmi dobře připraven...přeskočí nebo se zasekne vždy v nejhorší možné chvilce.
-
Hodně smutný...