Přejít na výpis diskuzí
Hrou roku 2012 dle hráčů v ČR a SR je Assassin's Creed III
26.3.2013 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
Tak tady je krásně vidět, jak je ta naše herní komunita minoritní, až zanedbatelná skupinka... Pár stovek nerdů si poplive nad CoD, Assassin's Creed a dalšími, načež jsou rozmetání miliony anonymních mainstreamových fanoušků... Proč z toho mám určitou perverzní radost, přestože sám nad tou anketou kroutím nevěřícně hlavou?
-
Ma tohle vubec smysl? Nekdo se stim pipla, stravi nad tim mraky casu a vyherci se chovaj jak h_vada a nejsou schopni ric poradne ani vetu. Spis me to prislo ja parodie. Ti dva co to uvadeli si zaslouzi pochvalu a tym ktery tohle cele pripravil taky. Ale tem co dostaly cenu, skoda mluvit.
-
jojo je to svobodná volba..ale dát to AC3 je fakt úlet :-) jenže co čekat.. dneska když se bavíš s mladym gamerem tak jediný, co ty děcka zajímá je, jak to vypadá,jak se to blejská.. takže tenhle proud je asi nezastavitelnej. Jediná spása budiž indie scéna (jak někdo zmiňoval v diskuzích) a například sledovat IGF. Ikdyž teda za sebe musim uznat, že FC3 jsem dohrál a fakt mě bavilo....
-
-
K čertu, ta hra je super, tak super, že pro ni hlasovalo nejvíce lidí a tvoje hejtování to nezmění.
-
-
Všechny první tři hry jsem hrál a ani jednu jsem nedohrál :D... tak nevím asi je problém ve mě
-
-
Jsem na tom úplně stejně,ale nejdál jsem došel v Assasinu *1*
-
-
Ach jo... lagy jako *12*
-
-
Tak to jsem rád, že v tom nejsem jediný...
A na lagy si příště dejte Bacha!
-
-
Na vítězství AC3 házím bobek, ale chtěl bych poděkovat odborné porotě za ocenění pro Walking Dead za scénář a pro Journey za PS3 hru. Herní svět má pořád ždibec smyslu! *3*
-
tak a teď bych prosil skutečný výsledky, protože aby někdo hlasoval pro AC3 prostě není možný *2*
-
Koho to zajímá, kažký má svoje top.. Divim se jak to někteří berou vážně
-
Klasika, jako v USA.
*11*
- Proč to nevyhlašuji odborná porota ale lidi?Lidi často volí to co se nejvíce prodává a není to nejlepší. -
-
Vše krom hry roku podle hráčů bylo zvoleno na základě hlasování novinářů.
-
Je přitom zajímavé, že nejvíce prodávanou hrou u nás bylo loni dle všeho Diablo III a v první pětce není. Do značné míry s tebou souhlasím, ale zrovna Diablo III je pěkná výjimka.
-
Taky si myslím, že hlas lidu je dost deformovaný, lepší kdyby to odhlasovali z herních médií, takhle to bude vždycky jen fraška.
-
-
Jde vidět, že lidi jsou jako stádo ovcí.
-
-
Samozřejmě, kdo má jiný názor než ty, tak je hned ovce, nech se vyšetřit v Bohnicích.
-
hele jak se to veme, už je tu tolik lidí co tvrdí, že jsou lidi jak stádo ovcí, že ti co to tvrdí, sami tvoří takové stádo... chci říct ovšem - vše je relativní :)
-