Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Tak už víme, kdo bude zítra v podcastu *4*
  • hrou roku je pro mě jednoznačně Faster Than Light. Strávil jsem u toho nejvíc času a zažil nejvíc adrenalinu, nedá se říct o nemastnym neslanym AC3. Sorry fans.
  • Umaroth
    Ta moderátorka byla hodně tragická !
    Nechápu proč tam za tu ženskou část nebyla třeba Alžběta T.
    • spoock
      Alžbtěta? Mi ta slovenka přišla daleko příjemnější, z Alžběty mám vlka na zadku, nezlob se, ale její pubescentní narážky jsou tragické, jsem si ji musel odepnout i z twittru. Trojanová ty hry hraje, ale stejně tomu rozumí jak koza petrželi.
    • Byt moderatorem GGG + Trisska, budem se víc bavit *1*
      • Cosi
        Za Českou republiku snad Bob, ne?
        • Tak mě předběhl kolega :D
          • No hej, mali pozvať odborníka *1*
        • Ten mal odovzdávať cenu za najlepšiu českú lokalizáciu. *1*
    • Nemyslím si, že bola úplne hrozná. Obaja moderátori boli takí priemerní.
    • Co by tam dělala asi tak Trojanová? To samý, akorát vystaveno v blond.
      • Umaroth
        Já ti nevím, ale Alžběta aspon hry hraje a vyzná se v nich....
  • coze to bylo za tu dlouhonohou hostesku ? :)
  • Vyhrálo to AC3, ale pro jednotlivé platformy nebyl ani v top 3 (((:
    • janchor
      Jednotlivé kategorie (a tedy i platformy) volili novináři, hru roku veřejnost.
      • regant
        tady vidíme, že aspoň novináři mají nějaký vkus
  • Corvus
    Včera jsem to bohužel vzdal, protože aspoň u mě (nevím jak u ostatních) byly lagy zvící velikosti Jupitera. A to jsem se těšil, že si "vynahradím" úterní podcast, který bude dnes (?). Bude z Booomu záznam? Děkuji za informaci.
    • Ja na tom byl uplne stejne.
  • Rád bych se zeptal jak je to s výběrem hry roku. Jde mi o to, že jak může být hra roku AC3, který není mezi nejlepšími hrami roku na žádné platformě? *3*
    • Je to odpovězeno níže. Pro platformy vybárali novináři pro hru roku veřejnost.
      • jo, dík. Teď si už jen říkám, jak něco takového mohla vybrat veřejnost? *1*
        • Neschopnost posoudit realitu hru ve srovnání s hypem, kterým byla krmena.

A točí se to znova. AC: Black Flag v hypu zní dobře. Ale jakej bude v realitě... kdo ví.
  • po zběžném pročtení diskuze mám jen jednu otázku: kdo pro toho hašišáka teda hlasoval? *1*
  • Kein
    Hráči se asi zbláznili. Ale nechme jim to. Je svoboda názoru.
  • ja ani nevim ze bylo hlasovani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit