Přejít na výpis diskuzí
Hrou roku 2012 dle hráčů v ČR a SR je Assassin's Creed III
26.3.2013 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
hmm, tak jede až ..... nejede, pak zas jo, hmm :(
-
Měl to být spíš Dishonored než AC3... i když pořád lepší AC3 než Vzdálený Pláč 3!!!
U FC3 mě neuvěřitelně sral ten hlavní hrdina! Vždy v akci jak řval, příklad: záchrana vašeho kámoše ve žlutém triku, jak jste jeli na lodi. "COMOOON YOU MAST HAARRRYYY" - na granát!!! -
A na jakém místě bylo tedy to Diablo? Ví to někdo?
-
Je to každého volba... Hrou roku by měla být ta hra, která zaujala nejvíce lidí. U nás je to AC III a já můžu jen souhlasit. Je to každého věc, tak tady nemluvte hovadiny.
-
Myslím že far cry 3 to má jistý
-
Respektuji volbu hráčů, ale AC III do jisté míry ukazuje, jak jsou dnešní hráči "zdegenerovanívelkými velkými značkami značkami. A možná trochu líní zkusti něco "ostřejšího". Je to dané zřejmě vývojem, kdy už se nikdo nenamáhá vytvořit něco nového nebo aspoň známé mechanismy inovovat. Prostě sázka na jistotu. Což studiím nelze moc vytknout, protože experimenty přinášejí občas krach. Osobně jsem AC III v polovině vyplnul a už se k němu nevrátíím, protože je to nejslabší díl série v mnoha směrech. Také si za rok zahraju 2-3 mainstreamové hry, ale skoro nic mi nepřínáší. Už se prostě nennechám tak snadno opít rohlíkem jako před deseti- patnácti lety. I proto děkuju za nezávislá studia a starší hry, které si mohu kdykoliv naistalovat a znova záhrát.
-
-
Omlouvám se za chyby :), dělám víc věcí naráz.
-
-
Souhlasil bych tak maximálně se 3. místem. AC 3 je dobrá sr*čka a FC 3 bez DX11 je těžce nedívatelný. (zajímavé, že Bioshock to i s 9 dávám obstojně). Jinak to hlasování, kde nehlasovala veřejnost je jiná liga. Xcom mě sice nebaví, ale hra to je určitě dobrá. Jinak jsem hlasoval podobně.
-
-
pravda budiž řečena
-
-
Už jsem ze zdejších přízpěvků vypozoroval že 1. místo dostalo (nepochopitelně) AC3 a že 3. byl Dishonored, ale nevíte, jestli jsou někde vyvěšené kompletní výsledky? Na stránkách Booom jsem to nenašel
-
-
... sem duha, už jsem to našel :), byl odkaz na těch stránkách ankety Booom
-
-
Definitivní vítezství sraček nad lidstvem v odvětví počítačových her. Gratuluji vítězům! :)
-
Netreba komentovat, po pravde sem prekvapeny ze nevyhralo nejake CoD.