Hrou roku 2018 je podle The Game Awards God of War
-
takže je holý fakt, že platí co jsem psal, devs to mají hodně u zádele...
kdyby VGA brali vážně, tak si své hry ještě rádi odprezentují
-
Zapomněl si na zásadní fakt, že ten marketingový slot si vývojáři musí zaplatit!
Zatímco Anthem marketing potřebuje jako sůl (je to další generická online střílečka, kterých je už trh přeplněný), tak Metro nebo Dying Light to zas až tolik nepotřebují...
-
tvá logika je vadná... na VGA se vždy představují trailery na nové hry a dělají se oznámení... proto tam měl např. anthem nový trailer... je jen škoda, že žádná dobrá AAA hra tam nový pěkný trailer nedostala, snad jen ještě to DMC bylo ok
-
"ani se nenamáhali dovalit nějaké trailery ke hrám které lidi zajímaj... takže žádné metro, žádné dying light"
The Game Awards mají vyhlásit nejlepší hry za uplynulý rok (2018) a Metro s Dying Light 2 má teprve vyjít až přiští rok, tak co jsi čekal?
-
tak jasný, na začátku se ještě tak 30 minut čekalo, než se to rozjelo, ale to už jsem měl na půl obrazovce a koutkem oka čekal kdy to začne.....
-
Pffff. Hlavně příběh roku měl být Witcher 3. Takový hluboký příběh by to měl vyhrávat minimálně až roku, než vyjde Cyperbunk 2077.
-
Proč ses koukal 4 hodiny, když to celý mělo cca 3?
-
Boha to bych nevydržel vůbedc, a to si nadával na místní Fight club... já ani to nesleduji počkám až na výsledek🙂
(nebo to ostatní udělají za mě jako ty ted)
-
tři energeťáky, balíček nachos a předražená salsa mě kryly...
-
klobouk dolu, na ten circle-jerk bych asi nevydrzel koukat
-
Pffff... hrou roku mel byt witcher 3.... 😎
-
VGA považuji za kolosální fail a ztrátu 4 hodin z mého života... celé to mohlo trvat hodinu a všichni by byli spokojení... no momenkty s Cory Balrogem byly cool a jsem rád jak to dopadlo, ale jinak je vidět, že devs na tuto show totálně hází velký hnědý a ani se nenamáhali dovalit nějaké trailery ke hrám které lidi zajímají...
takže žádné metro, žádné dying light, ani jedna xbone nebo ps4 exklusivitka... pěkné že si tam pozvali kravaťáky, ale očividně jim ani nestálo za to spichnout minutový trailer na gearsy, ghost of tsushima či cokoliv jiného.
Většinu času jsem jen sledoval věci které na herním průmyslu nesnáším: youtubery, twitchery, streamery, nezáživné artové indie blbiny, vychvalování DLC, hry jako služba, p2w hry, mobilní hry, e-"sport", cringe agitky a tlačenky, nudné PR řeči...
za celou dobu skutečně potěšil jen cgi trailer na MK 11, tam ale vše zabila neposlouchatelná "hudba" jako doprovod. Příště do šesti ráno vzhůru nebudu LoL
A BTW: pozvat si Russo Bros a pak je nechat jen předat cenu nějaké BR pakárně, to jako fakt? Ty avengers snad nikdy neukážou, no ještě že je venku trailer na film Avengers End Game, to trochu zlepší dnešní den...