Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PLuto.petr

    Já se celkem pravidelně vracívám ke Gabrielu Knightovi 2 a 3, Phantasmagorii a Poslu Smrti.

  • Jo, jo Gothic. Plně souhlas !!! Zrovna před pár týdny jsem se k němu také po pár letech OPĚT vracel. První a druhý díl super, ta trojka mě nikdy moc nechytla.

  • triptich

    s ubúdajúcimi časovými možnosťami sa znižuje aj znovuhrateľnosť hier, takže "staré" osvedčené strategické a RPG kone vymieňajú akčnejšie kúsky - určite deus ex pôvodný, ako aj HR, X-com 2 si tiež pobudne na disku, cities: skylines taktiež.

    a z tých naozaj starých? no tak to jednoznačne transport tycoon deluxe v edícii OTTD. ten je trvalou súčasťou mojich zostáv. prvý win, následne OTTD a potom zvyšok zbytočností. a samozrejme doom 1 a 2.

  • dworkin

    Pozoruhodné snahy o zvedání čtenosti. Plus více reklam plus zvýšení jejich otravnosti. Že by finanční problémy?

    • uher

      Myslíš?

      • dworkin

        Nevím. Není to první článek typu "Pojďme každý něco poznamenat o pár populárních hrách". Takové články nedají prakticky žádnou námahu a přitom jsou čtenářsky populární, takže je víc zhlédnutí reklamy a víc prokliků. Reklamy jsou zároveň čím dál rozsáhlejší a čím dál vlezlejší, což by mohlo indikovat silnější vyjednávací pozici inzerentů (když vím, že web moje peníze potřebuje, můžu si víc pískat, jak moc bude moje reklama na očích).

        Jsou to jenom indicie, interpretovat si je může každý, jak chce. Jeden možný výklad je ten můj, určitě někdo přijde s dalším (i já bych jich pár dal dohromady).

        • uher

          Jako musím říct, že s povahou těch článků máš asi pravdu. Stejně tak i s tou reklamou. Možná na tom něco bude.

          Hodně je i vidět tvrdá ruka cenzorova, která nemilosrdně maže spoustu komentářů, které vyznívají negativně (přestože jsou třeba psány slušnou formou).

          I já na sobě pozoruji, že už sem nechodím tak často jako tomu bylo dřív.

          Troufám si říct, že se tady hodně změnilo ovzduší po odchodu starších redaktorů. A ti nový (aspoň v mých očích) postrádají jejich jiskru a bohužel i kvalitu (články poslední dobou často obsahují faktické chyby, nebo informace co jsou vytržené z kontextu atd...). Poslední rána byla zrušení Retro Gamesplaye, což byl poslední video obsah, co jsem tu sledoval. Když jsem chvíly sledoval Gamesplaye nové skvadry, tak sem měl pocit, že je to hraní snad i nebaví.

          Kdo ví, třeba je i chyba v mé neschopnosti se přizpůsobit novým členům redakce. Ale i ta povinnost se registrovat abych mohl psát komentáře to tady dost zabila. Je tu prázdno...

          • dworkin

            V posledních dvou měsících jsem dvakrát upozornil na to, že redaktor odvedl špatnou práci. Dvakrát jsem dostal zákaz na sedm dnů. Žádné vulgarity, nic. Vydržel jsem ten mučivý trest s klidem indiánského náčelníka, ostatně jako vždy. Ale svědčí to o určité přecitlivělosti a ta má taky někde svůj původ. Píšu tady zpětnou vazbu pořád stejnou formou - otevřenou, tvrdou, ale nikdy ne vulgární - už řadu let a teprve v posledním kvartále dostávám takové palety.

            Co se týče stávajícího složení autorů, jediní, kdo umějí opravdu dobře psát, jsou Aleš Smutný a Jan Slavík.

            Á teď jsem si všimnul, že Pecháček je zástupce šéfredaktora. Tak to mi řada věcí do sebe začala zapadat. :) :D

  • Za mě je to Gothic 1, 2 a 3. Nejvíc 2. Ale to už tu víte tak já zas du.. ahooj pěkný víkend všem!

  • Mart9

    SWAT 4

  • Upřímně vám gratuluji. Zdvojnásobení množství reklam v poslední době mě přinutilo nainstalovat “určitý software” už i na mobil.

  • Ilusiveman

    Slaanesh



  • TheGGG

    nemám důvod se vracet ke starým hrám, skoro vše hraji a dohraji jednou a poté se posunu dál... i v tomto slabším roce vyšlo dost her, abych neměl potřebu se k čemukoliv již dohranému vracet. A příští rok bude totální palba a vracet se k x let staré hře fakt nepotřebuji.

    Jen arma iii kvůli modum, ale to je nikdy nekončící zábava

  • clovicekO

    Fallout 1, Fallout 2, Jedi Outcast, Jedi Academy, Urban Chaos a STALKER: Call of Pripyat s datastore packem. A samozřejmě Witcher lll, tam už mám 370 hodin.

    • lito

      co děláš 370 hodin v Zaklínači. Tam dali nějaké PVP nebo PVE? Nebo prostě nevíš, co s časem? 

      • clovicekO

        :D proboha ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit