Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

    Mnohem náročnější? Kdepak. Kritičtější? Možná, ale pro spoustu fanoušků byl DS2 dobrej díl a to prostě ne, po DS1 to bylo jak šlápnout do trusu. DS3 to trošku narovnalo, ale prvnímu DS to nesahalo ani po kyrys. 

    Bloodborne měl obrovskej hype a masáž, ale nevím, jestli ze strany FS. Sekiro nemlich to samý. Jenže to je ono - CD Projekt je zároveň vydavatel, oni musí masírovat. Kdyby byli FS nezávislý studio, museli by taky :) Takže dle mě je trošku alibistický říkat, že FS to dělat nemusí. 


  • Jack1947

    O tom to je pozvat si někoho kdo boří kina a super šou na světe;)

  • Taronyu

    Nevieme poriadne ako sa hraje. A tých 45 minút gameplayu z minulého roka bolo čo?

  • Coffin.Corner

    Plastická chirurgie jde mílovými kroky kupředu...

  • Veskoslav

    Mnohem náročnější? Pobavil...

  • Mas recht, o hre samotne nevime skoro nic navic oproti lonsku. Pro me Keanu zadny selling point neni, spis takova krasna tresnicka, hehe. Taktez ale musim uznat, ze po lonskem demu jsem si predstavu udelal dobrou dost a ted uz me spis zajima nejake celkove zhodnoceni od recenzentu, jestli se nekde neobjevily obroske problemy apod. To jsou veci, ktere se z nejake dalsi ukazky stejne nedozvim.

  • Blue.Shark

    Vlastně to krásně shrnuješ v poslední větě. Dát produktu tvář, to je super marketingový tah, kór obsazení Jonha Wicka/Nea, což se k Cyberpunku perfektně hodí. A jsem si jistý, že tohle nenechalo chladným nikoho, kdo o Keanu Reevesovi aspoň slyšel. Jeho herecký projev jsou potom body navíc.

  • Můj problém je, že ten produkt prakticky vůbec nepředstavili. Stavěl bych se k tomu asi jinak, kdyby tam hru opravdu pořádně ukázali. Jenže to se nestalo. Ukázali jen pozlátko a to opepřili vystoupením celebrity, která prostě hecovala dav lidí. Osobně si takto prezentaci E3 prostě nepředstavuju. Promarněná příležitost mě ohromit hrou. Tak ale co nepůsobí na mě, může fungovat na jiné. Osobně to je ale jedna z věcí, co prostě nepochopím.

  • ALHAZRED

    Ked Keanu vyskočil na podium a spravil Wuaaaaaa, tak si vravim bohaaaa už aj tebe chlapče ebe, OOOMMMG, ale luďom sa to pači, takto sa robi v amerike šou a takto sa predava tovar, ktovie ako by mu to ludia žrali v EU 😛

    Niekoho to nalaka, niekoho to odradi, to že bude Keanu v hre, beriem ako male plus, zasadne nepredobjednavam, na kupu bude ešte dosť a dosť času...

    Čo sa tyka Keanu ako herca, vo Wickovi ma dostal, čistokrvne meso !!

  • Vies ako to je, "hype train" musi bezat. CD project sa pri prvom Zaklinacovi naucili, ze marketing predava, nech je hra akakolvek. Samozrejme, ich kvality nespochybnujem, ale pocet preorderov musel riadne stupnut. Necudujem sa im, 5-6 rokov vyvoja sa musi zaplatit a cisla predaja musia byt milionove aby pokryii naklady.

  • CRYPT

    Nikdy jsem ho nemel rad a dosazeni nejake Holywoodske hvezdy do x let vyvyjeneho Cyberpunku beru jako komercni tah. Samozrejme nikdo nedela hry zadarmo (AAA hry), tak by se to dalo pochopit jako marketing, ale stejne...

  • iSpirit

    Úplně jiná firma, jiný styl her, fanoušci mnohem náročnější, mnohem ale mnohem kritičtější. Navíc kult je ve stylu dračáku. FS nejsou populisti, nemasírují. Marketing nechávají na publisherovi, ten měli největší u Sony. Jinak Sekiro byl skoro bez PR a hypu. Jinak reaguješ na mé slova o laciném populismu, což asi oba víme, že se u FS neděje. 

  • Maxianimal

    Říká From Software fanboy, vtipný :) Ale nic ve zlym.

  • Kdyz uz ho predstavit, tak proc ne s poradnou pompou, uz tak je dost mazec, ze to nikde neleaklo. Ostatne, asi prezentovali novinarum a ostatnim devs demo, kde se objevil a to uz by uhlidat neslo. Radost cloveka je prece krasna a tenhle moment by se jim jinak a jindy nepovedlo vytvorit, nejaka lacinost me diky teto neskutence reakci komunity vubec netrapi a nezajima, ten moment je dulezitejsi.

  • iSpirit

    já jejich PR nekritizuji. Naopak! Špatně čteš. Zaklínač 3 byl převážně zrozen na marketingové kampani, která byla hodně úderná. Ke konci kampaně to bylo každý den něco. Obrázek, video, PR prohlášení atd. Zaklínač 3 šel na trh jako nejlepší hra vůbec od spousty lidí a já se taky těšil. Ve finále to bylo drsná kocovina. Věřím, že Cyberpunk bude zase ve spoustě věcech dokonalý, ale už tam bude ústupek v rámci te masovosti, kam CDP zabředl.

  • Jsem fanoušek CDP a nemyslím, že jsem fanatik. Tenhle styl PR mě naopak odrazuje. Vyvolává to ve mě pocit nedůvěry v ten produkt. Nemají snad co nabídnout, že ho musí prodávat celebrita? Jinak jeho popularitu nepopírám, ale na té konferenci to bylo prostě moc. Všeho s mírou. Upřímně čtu dost často, že jen kvůli němu si někdo hru predobjednal. Gratulace k úspěšné PR, ale pro mě to je důvod, proč smutnit nad lidmi. 

  • možná potřebují prodat, ale sami několikrát řekli, že nejsou charita. můžeš uštěpačně kritizovat jejich pr, ale nejde popřít, že hry, které vydali, jsou poctivě udělané se snahou opravdu uspokojit hráče. na svém produktu si opravdu dají záležet. jejich pozitivní reputace není jen o pr.

  • jako herec není možná top a má dost slabých filmů. vždycky se ale dokáže objevit v něčem ikonickém a kultovním. matrix, wick, ale i nebezpečná rychlost, constantine... fanoušsci ocení další filmy. hlavní ale je, že jakmile se objeví něco z jeho života, tak je to prostě fajn. spoustu upřímné charity, příjemných setkáních a wholesome událostí. v životě se mu stalo dost smutného, ale on se z toho dokázal vyhrabat a najít takovou melancholickou formu štěstí. když vidím ho vidím kdekoliv při čemkoliv, tak se mi prostě zvedne nálada, páč prostě vypadá jak fajn člověk.

  • MidnighT91

    Lidi ho žerou už pěkně dlouho, protože pro svoje fanoušku udělá všechno a přesto že má dost prachů na tryskáč, tak je radši dá na charitu a sám pojede busem.

  • iSpirit

    samozřejmě že je to laciné, ale je to sakra účelné. Potřebují prodat. Takhle CDP funguje už pár let. Jedou na jedoduché PR. Jako ty DLC zdarma, které vytrhali ze hry. Lidi na to slyší. Mají promakaný PR systém. Nebál bych se označil, že mají nejlepší PR systém ze všech, i když jsou to místy populisti. Fanoučci CDP jsou fanatičtí a to funguovalo i na té akci.

    Keanu byl ale oblíbený dlouhodobě, v tom jediném se pleteš. Koukni třeba na youtube, kde se mazlí s těmi štěnatami a povída o Wickovi, lidi ho fakt mají rádi. Já to třeba neplánoval koupit, ale Keanu mě fakt motivoval. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit