Hry, u kterých jsme strávili nejvíc času
-
Q3A, Q3TA, Fallout 1,2,New Vegas a bavil mě tactics, Command and Conquer serie,
NHL, Gran Turismo, Baldurs Gate serie, Mass Effect,
Need for Speed (nejvíc vzpomínám na Porsche, ale nejvíc času asi NFSU2), AoE, Tetris
-
Guild Wars 2 - uz pres 16 000 hodin
-
Nejvíc mi jednoznačně sežral Left 4 Dead 2 , dobře že z komunity zbyla jen žumpa, jinak bych hrál dodnes: kolem 5000 hodin. Jinak pár set hodin padlo třeba v:
Mastersystem verze Sonic the Hedgehog (aby taky ne, moje první hra na mojí první konzoli, navíc hra se dala normálně projít cirka za 50 minut takže po pár letech jsem v tom znal nazpaměť každou plošinku.)
Doom II určitě přes 1000 hodin
Duke Nukem 3D, stovky možná tisíce hodin
Planescape Torment, šíleně dlouhá hra pokud to hrajeete na ukecávání.
X-COMTerror from the deep
Fallout 1,2
-
Guild Wars 1 - nějakých 6000 hodin.
-
Jsem rad ze Jirka zminil perzistentni svety NWN ,stravil sem nadherny cas na Kandelabrii a vselijakych svetech, vzdy me udivovalo jak dokazi tu hru prekopat, sam sem se pak podilel na prekladu PRC, krasny casy...a komunitni srazy, krasny vzpominky....dik Jirko za pripomenuti
-
Tak jednoznačně wow myslím, že neexistuje jiná hra ve které by 10tky milionů hráčů ztratilo víc času
-
Tak jednoznačně Ultima Online. To už nikdy žádná onlajnovka nepřekoná. Pak to bude asi Elite Dangerous, World of Tanks, Morrowind, Oblivion, Skyrim....
-
SWAT4, COD4, WOWKO,
-
Tak za me ?
Final Fantasy VII - uplne nejlepsi z dilu teto serie... tesim se na Remake :)
World of Warcraft - radeji to nechci pocitat kolik hodin tam mam :D
Fifa - nevim u ktere serie jsem zacinal. ale od FIFA 11 pravidelne kazdy rok kupuji a hraju nekolik desitek hodin neli vice
PUBG - 1450 hodin taky neco znaci :D :D :D
Serie her ANNO - 1404, 2070 a nove 1800.. tam by se taky par stovek hodin naslo :D
tyjo..rikam si..co bych za ten nahrany cas mohl delat...ale co uz hry me proste bavi !!! :)
-
1. WarThunder
2. Jagged Aliance 1+2
3. Fallout New Wegas
4. Aktuálně Skyrim, uvidíme kam to dotáhne :)