Přejít na výpis diskuzí
HTC představilo projekt virtuální reality, na němž pracuje s Valve
2.3.2015 | Aleš Smutný
109 příspěvků
-
Konkurence je dobra, aspon Oculus neusne na vavrinech a bude se snazit nekam posunout, takze jen houst a jen dal
-
-
na jakejch vavrinech? vzdyt zatim nic pouzitelneho neudelali!
-
-
DK2 je už rozhodně použitelnej.
-
-
Hlavně ten jejich agresivní timetable možná trošku pohne Oculusem aby vypustili finální produkt.
Čeho já se ale bojím, je aby nám nevznikly dvě bojující platformy s exkluzivitama. To bych asi vraždil. To by potom mohlo zničit celé VR, protože už tak bude záležet na tom kolik je contentu, a když se ten content rozdrobí ještě mezi dvě zařízení, tak to bude znamenat, že ani jedno nebude mít dost. -
-
Ty jo exkluzivní hry na pc které jedou jen na exkluzivním zařízení, to by byla pravá noční můra ale známe Velv ti by toho byly snad i schopni. *7* *12* *13*
-
hele kdyby ty dva proti sobě bojovali tak by to dopadlo jako Blu-ray vs hd dvd, kde vyhrálo Sony a Microsoft se přizpůsobil. Tady by vyhrál asi Valve (díky steamu) a Oculus by se přizpůsobil.
-
Tohle byla moje první myšlenka... ale snad ne. Alepoň pro prvních pár let.
-
-
-
Todle vypada lepe jak oculus :-) tesim jak se to vyvine.
-
-
S hodnocením bude lepší počkat na tiskovku Oculusu.
-
-
Ještě, že to vyvíjí HTC a né přímo Valve. To by udělalo S1 pak vylepšenou S2 a byl by konec. I když Valve na GDC 3.3. ve tři hodiny. Buď si z nás udělaj srandu, že znaj i číslovku 3 nebo. NEBO... *1*
-
-
Na druhou stránku, konečně by měli HL zase kam posunout. Třeba Valve celou tu chce nějakou novou technologii pro HL3 :) Teď ještě počkaj jestli se jim tohle ujme a když jo udělaj na to HL3...
-
-
Tak Vetřelec je s OR super zážitek, kdyby byl HL3 dělaný plně pro VR, tak by to byla pecka.
-
-
Spíš počítám že ... http://cdn.meme.am/images/1128579.jpg
-
-
V tom to vidím naději ale za předpokladu kdy bude prokázáno, že vám to není čí oči a podobně...
-
-
blbě ti z toho bude určitě, protože žádný vr systém zatím nevyřešil jak oblbnout vnitřní ucho které určuje polohu a zrychlení.
-
-
To nepotřebuje.
-
jako všechno, je to o zvyku... mě osobně se závratě při používání oculusu přímo líbí :D
-
-
A bulimici si nebudou muset strkat prsty do krku
-
-
pravda, i jako pomůcka při redukci váhy to může sklidit ovace :)
-
-
-
Záleží člověk od člověka. Někomu v tom blbě bude a někomu ne.
Já můžu dělat v OR DK2 cokoliv od leteckých simulátorů, přes horské dráhy až po FPS a nikdy mě v něm blbě nebylo.
Ale různí lidi, kterým sem to dával reagovali různě. Většina neměla žádný problém, a některým blbě bylo.
Cítíš, jak se tělo snaží přizpůsobit, a jakoby ses kymácíš na židli, ale největší reakce by se dala popsat jako mírný tlak za očima. A samozřejmě, jak to člověk sundá tak má lehce rozostřené vidění na chvilku (asi jako když čtu dlouho knížku a potom se podívám jinam, očím chvilku trvá, než se zase upraví).
Takže neříkal bych to tak jistě, že v tom člověku bude blbě... Chce to zkusit. -
-
vymenim Oculus (zánovní v dobrém stavu) za zdravé oči
-
-
Tak nějak... já bych se nebál ani tak krátkodobých problémů (nevolnost), jako spíš těch trvalých (zničim si oči) ;-)
-
-
Já bych řekl, že máš asi tak stejnou šanci si zničit oči čtením.
Prostě se jen díváš do monitoru přes čočku, nikde tam není nic co by nějak ničilo oči.
-
-
-
-
-