Hurá, Dragon Age: The Veilguard nebude mít žádná DLC, čas na Mass Effect
-
Hrál si to vůbec? Já v tom mám 30 hodin a jsem max spokojený.
-
Vzhledem k tomu jak moc me novy DA bavi tak ja jo
-
Že nebude DLC, bylo myslím oznámeno dlouho před vydáním. Jen někdo z Bioware vyjádřil přání, že by rádi dokončili některé příběhy, pokud dostanou možnost. A nezrušil u Andromedy DLC právě kvůli neúspěchu?
-
To vazne ma niekto pozitivne ocakavania od ME po tom co spravili s Veilguard?
-
Mam pocit ze na nete je novy pripravovany Mass Effect brany zvacsa ako 5ka a nie 4ka, aj ked myslim ze je to kazdrmu vlastne rozhodnutie (kedze Andormeda dopadla ako dopadla).
Arrival nebolo az tak zle DLC, aj ked je pravda ze nie az take dobre ako niektore DLC k 3ke. Azuvlast ze za vsetky DLC pre 2ku a 3ku MS dali aj vyssiu cenu nez za zakladne hry (vlastna skusenost) a kto chcel zazit komplet pribeh ich proste kupit musel (zvlast nasilu vystrinute casti pribehu 3ky, ako silny priklad From Ashes, pripadne OMEGA...). To je samozrejme davno pred vydanim MS:LE a este na starom Origin ucte.
A kym patri BIOWARE pod EA tak tym planom na ziadnom DLC v priebehu nasledujucich rokov, kym nevyjde MS 5., uplne moc neveril. (aj ked situacia Bioware je v poslednych rokoch myslim dost nahnuta a ziadne DLC by im mohlo reputaciu ako tak vratit).
Kazdopadne, som zvedavy na vasu recenziu, mozte aspon povedat kto si to zobral na strost? (Šárka napr. ? )