Přejít na výpis diskuzí
Husky komentuje dvojici zápasů z Heroes of the Storm
27.12.2013 | Petr Poláček
59 příspěvků
-
ani nie stale nas tam je dost:)
-
má tam být víc různých map
-
neprijde vam ta herni mapa celkem malinka? uz jsem teda dotu dlouho nevidel ale prijde mi extremne malinka, mozna je to schvalne pro to predvedeni, jinak jejich jediny eso jsou znamy postavy z warcraftu/starcraftu/diabla co maji lidi radi ale stejne si nemyslim ze muzou souperit s dotou 2 nebo lolkem co uz jsou dobre rozjety
-
Riot si nikdy nárok na název Dota nedělal, megaz*rd Pendragon pouze ukradl nápady z Dota fóra (a vlastně úplně celé fórum) a použil je k vytvoření vlastní hry
-
LoL je víc casual hra než Dota 2, to je fakt (na kterým není nic špatnýho, někomu víc casual verze vyhovuje). Tohle vypadá jako ještě víc Casual verze - bez lasthitovani, bez farmeni, proste konstatní boj.
-
Myslel jsem tim to, ze Valve stacilo udelat grafiku, o cisla, schopnosti a hrdiny se starat nemuseli, to jednoduse prevzali z jednicky.
-
Platilo by v pripade ze by se nejednalo o ocividny trolling, jestli Joe neni troll tak uz nevim co je. Zeme je tedy vysoce nestabilni. *3*
-
No ono tak nějak platí, že každé odvolávání se na iq :) nesvědčí o nějaké prudké inteligenci dotyčného :)
-
BTW hra není kompletně vybalancovaná ani dneska -.-
-
Pokud to bude fakt dobrý, tak už vidim ten hate na Blizzard stejně jako u WoW hah...
-
Ano, je to hloupost. Omlouvám se, namísto čelí jsem napsal kontroluje. A díky za upozornění.
-
Broooonze Leeeeague Heeeeeroes ftw *1*.
-
Huskyho jsem si oblíbil především díky Starcraftu II. Nejen dobrý komentátor, ale i hráč za tosse.
-
nebo ten tank ve videu č. 2, je tak malej že by se do nej nevešel ani jeden pandulak. taky je divny proc ma otočnou vež, když se tak lehce otači celej. Proste tam v Blizzardu nad dizajnem moc nepremysleji. ale jinak hezka grafika
-
To je teda hovadiny vsem svitej oci trpaslikovy,Utherovy I Nove vsem vsichni jso osviceni legendarni silo proto jim svitej oci peknej B U L L S H I T tady blizzard prichystal
-
Ani samotná Dota nie je konkurentom pre LoLko, nie ešte toto :D
-
Nezapomen ze LoL zacinalo jako projekt par kamaradu co se potkali na vejsce, kdezto za Dotou 2 stalo Valve plus uz byla hra kompletne vybalancovana od Icefroga.
-
Jinak takový detail na který jsem si vzpoměl. Pokud si vzpomínam tak původní mód je DotA (Defense of the Ancients) a hra od Valve čistě DOTA 2 nebo Dota 2.
Původní důvod byl že riot / blizzard si dělali nárok právě na Defense of the Ancients, takže název v začátku bety byl čistě "Dota", bez významu zkratky. I když to se později uklidnilo, čístě Dota 2 už zůstalo (protože přiznejme si, nikdo neříkal původnímu módi defense of the ancients, ale prostě dota).
(vim že je to rejpání do velikosti jednoho písmenka *4* ) -
Ted je jeste hodne brzo na nejaky soudy. LoL a Dota jsou v prvni rade dve diametralne odlisne hry, ktere maji spolecne jen nekolik zakladnich prvku, ale mechanismy a praxe jsou o necem uplne jinem.
Pokud bude nekdo chtit, muzu tu podrobne rozepsat analyzu LoL a Doty, ale nemyslim si ze ty dve hry jdou rozumne porovnavat, protoze kazda je o necem uplne jinem. -
Spíš opačně. Vypadá to jak Dota skřížená se Starcraftem (designově). Ale je to teprve na začátku (alfa) takže se to postupem času změní stejně jak Dota a Lol a může z toho vzejít klidně i něco většího než co z toho "traileru" je vidět. Každopádně by bylo dobrý kdyby na poli MOBA her byl další klenot, který by se mohl Dotě a Lolku rovnat. Z těch dvou videí mi to ale moc nepříjde...