Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Toho klauna spoutat, přivázat k židli a nechat mu běžet před xichtem 23 hodin TeleTubbies a hodinu zvonění zvonů... Samozřejmě nekolik dní po sobě....
    • a navrch 10 hodin nyan cat zamixovanou s derp songem
  • Doufám že ho chytí ... přivážou ho k topení a ty jeho oblíbené hamburgery mu dají pod nos aby pořádně trpěl :D
  • No keď sa nechal takto trápne chytiť, tak to bude len nejaké priteplené 16-ročné decko *4*
  • Nemam rad tyhle lidi. Nicmene docela zmena oproti predchozimu clanku "Účty evropských serverů League of Legends hacknuty". Ted premyslim, proc najednou takove citove zabarveni :D
    • ales.smutny
      Mně je to celkem fuk :) Já ty lidi považuju za blby obecně, nicméně je pravda, že tady to štve z principu, že někdo przní zdarma projekt právě díky tomu, že to otevřeli komunitě.
  • hitokage
    Není hacker jako hacker. Idealisti mi nevadí, ovšem tohle je obyčejný terorista, a tak by se s ním také mělo zacházet.
    • Prosim nedelejme ze zlocincu terroristy! Pak se totiz muze stat ze za terroristu bude oznacen kazdy a moc dobre vime, ze napr. "hodni" americane neuznavaji lidska prava u terroristu. Tohle je vazna vec.
      • hitokage
        Nechal jsem se trochu unést. Vývojáři indie titulů a hackeři jsou v podstatě nezávilslí programátoři. Nechci je házet do jednoho pytle, to v žádném případě, ale z celkového hlediska jsou na jedné straně "undergroundové" barikády. Proto mě to lehce rozhodilo.
      • Babu myslieť, že akokoľvek populárny games tiscali byť, jeho diskusia nemať moc veľká vplyv na toto...
        • nejsi kamarád Sulika?:)
          • Sulika babu nepoznať, ale deda Kostěj ho občas spomínať...
  • Lenže to nie je hacker, ale script kiddie. Nevytvára scripty, len využíva prácu iných ľudí. Zúfalec. Bude rád keď si nejaký ten hamburger ešte dá do úst.
    • smejki
      tak tak, maminčin pankáč, co vleze na /b/ a je z něj hákr!
  • dilinja
    Reklama zadaco *4*
  • Zrovna na DayZ utocit je vazne uz dost slabý...jestě když je to spojený s nějakým poselstvím, tak je to hloupý, ale jde to chápat, ale na fanouškovský project... Mimochodem všem doporučuju...respektive všem trpělivým hráčům s oblibou post-apokaliptickyho prostředí, reality a smysl pro roleplay;).
    • Shaker
      Treba je to nejakej pomatenej katolik, co se rozhodnul tu zhoubnou zombie nakazu vymitit rychle :D Jinak kazdopadne blbec, hackovat neziskovou vec, ktera slouzi k zabave spousty lidi, to je presne ten typ cloveka, kterej trha brouckum nozicky, protoze je vetsi a muze...
  • PreidaQ
    Já nějak nechápu tuhle větu: "Nutno říci, že tým, který na DayZ pořádně naštval, což prezentují i v diskusním vláknu věnovaném celé kauze."
    • Chybí tam jedno slovo, "pracuje", pojďme za to Aleše Smutného krucifikovat.
      • PreidaQ
        Nejenom - ještě mi tam chybí jedno zvratné sloveso a čárka.
        Já chápu, že takovéhle chyby mohou vzniknout neustálým modifikováním textu, ale přece jen se dají velice lehko odstranit tím, že si to po sobě autor normálně přečte.
      • Lem0n
        Já jsem pro 50 ran sloním byčem!
        • Stačilo by padesát ran po hlavě českým syntaktickým slovníkem . *14*
          • chlapy nekomplikujte proste standartne a cesky pres drzku bych mu dal *1*
    • MickeyMutant
      Aleš se asi pořádně naštval, tak to vzniklo.
  • nehraju nic jinyho a v praci uz jsem nakazil dalsi,DayZ je proste bomba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit