Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • herni-pametnik

Naprosto souhlasím. Trojka a čtyřka pro mě byly kvůli tomu 3D hrozné utrpení. Hrál jsem je jen kvůli příběhu, prostě si nemůžu dovolit nevědět, co George a Nico prožili :) Je to samozřejmě nerealistické, ale taky by se mi to líbilo

• x_ander

Ty jo, kéž by se hecnuli a udělali Reforged verzi trojky. A pěkně jako point & click v téhle grafice remaků prvních dvou dílů. To by sice bylo výrazně víc práce, ale fanoušci by se zcvokli. Já mám trojku hrozně rád, příběh a atmosféra je parádní, ale ta hratelnost zkrátka bolí.

• Souhlasím. Především mi přijde, že postavy nepatří do prostředí. Postavy totiž mají naprosté minimum stínování na obličeji i oblečení, zatímco prostředí vypadá jako plnohodnotně stínovaná kresba. V originále to určitě nebilo do očí.

• 0011

Mě se ta nová grafika nelíbí, jasně je "technicky" dokonalejší, ale na mě originál vs remaster působí jako olejomalba vs komix kreslený fixkou, navíc pozměnili stylizaci i vzhled postav.

• herni-pametnik

OK, ale nic pro mě. Já bych radši uvítal datum vydání Parzival's Stone. Na ten šestý díl se hrozně těším. 

• Jevo83

Mozno je to nostalgia, neviem. Ta nova kreslena grafika je uplne super a myslim, ze aj vystihuje zamer kazdej sceny. Ale ten original, napriek tomu, ze je “skaredsi”, tak ma proste o 15% viac atmosfery🙂

• Super!
    Remaster prvního dílu se mi moc líbil.
    Škoda, že to nestihnou do Vánoc - mohl jsem mít pěkný dárek ;)

• Davies182

Fakt, jo?

Já sice origoš trestuhodně nehrál, ale těším se na to právě i kvůli té "nové" vymazlené 4K grafice.

Mám to v plánu konečně pořídit v prosinci.

• Jevo83

Konecne!

Ale je nutne dodat, ze akokolvek dobre je ten remake urobeny, pri prepnuti do povodneho rezimu to stale ma nieco viac do seba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit