I druhý Broken Sword projde nádherným restaurováním
-
Ty jo, kéž by se hecnuli a udělali Reforged verzi trojky. A pěkně jako point & click v téhle grafice remaků prvních dvou dílů. To by sice bylo výrazně víc práce, ale fanoušci by se zcvokli. Já mám trojku hrozně rád, příběh a atmosféra je parádní, ale ta hratelnost zkrátka bolí.
-
-
Naprosto souhlasím. Trojka a čtyřka pro mě byly kvůli tomu 3D hrozné utrpení. Hrál jsem je jen kvůli příběhu, prostě si nemůžu dovolit nevědět, co George a Nico prožili :) Je to samozřejmě nerealistické, ale taky by se mi to líbilo
-
-
OK, ale nic pro mě. Já bych radši uvítal datum vydání Parzival's Stone. Na ten šestý díl se hrozně těším.
-
Super!
Remaster prvního dílu se mi moc líbil.
Škoda, že to nestihnou do Vánoc - mohl jsem mít pěkný dárek ;) -
Konecne!
Ale je nutne dodat, ze akokolvek dobre je ten remake urobeny, pri prepnuti do povodneho rezimu to stale ma nieco viac do seba
-
-
Fakt, jo?
Já sice origoš trestuhodně nehrál, ale těším se na to právě i kvůli té "nové" vymazlené 4K grafice.
Mám to v plánu konečně pořídit v prosinci.
-
-
Mozno je to nostalgia, neviem. Ta nova kreslena grafika je uplne super a myslim, ze aj vystihuje zamer kazdej sceny. Ale ten original, napriek tomu, ze je “skaredsi”, tak ma proste o 15% viac atmosfery🙂
-
-
Mě se ta nová grafika nelíbí, jasně je "technicky" dokonalejší, ale na mě originál vs remaster působí jako olejomalba vs komix kreslený fixkou, navíc pozměnili stylizaci i vzhled postav.
-
-
Souhlasím. Především mi přijde, že postavy nepatří do prostředí. Postavy totiž mají naprosté minimum stínování na obličeji i oblečení, zatímco prostředí vypadá jako plnohodnotně stínovaná kresba. V originále to určitě nebilo do očí.
-
-
-
-