Přejít na výpis diskuzí
id Software propouštělo, DOOM 4 to ale neohrozí
11.1.2012 | levis
68 příspěvků
-
Jenom doufám, že pc verze nedopadne jako poslední Rage....Skvělá hra, která mně ale ihned po koupi nasrala tak, že jsem málem proklel všechny vývojáře a přál jim peklo z Dooma. Naštěstí to opravili a hra stála za to, ale za tu nasranost, co k tomu vedla, snad se poučí u Dooma 4 a udělají ho lepšího než 3, kdy mrtvoly mizely, baterka byla zvlášť v době, kdy je na útočných zbraních takřka automaticky, v podstatě zabití nepřátel bez krve, ale na druhou stranu nemalé infarkty při některých lekacích scénách, navíc i nepřátelé dobře zpracovaní. Dalším problém byl ten, že Doom prostě vyšel ve špatném roce ve stínu krále HL2.
-
-
Zrovna té baterky se zastávala modla některých místních čtenářů Dan Vávra. Pravil že tam tak být musela, aby se dosáhlo kýžené atmosféry. Nelogičnost mu, narozdíl od jiných her, nevadila.
-
Ono to mizení nepřátel bylo možná i kvůli hardwaru a s tou baterkou to bylo záměrně, aby tak trochu zlepšili tu hororovou atmosféru, kde jsi pak prozkoumával každý stín s nejistotou, jestli tam na tebe náhodou něco neskočí a ty nemáš zrovna nic po ruce, abys mohl okamžitě pálit. Pro někoho to bylo otravné, jiní si to vychvalovali.
-
minimalne na baterku existoval patch nebo nejaka utilita ci co to bylo a slo hrat normalne se zbrani i baterkou najednou
-
-
Ted uz tvoje komentare cumej i z nahledu novinek... No, to uz si vazne delas pr.el! Nemusis cely dne jen komentovat a komentovat...
-
-
No jo, mohl by vytáhnout psa nebo si zajít někam s holkou. Ale není to tak trochu jeho věc, jestli se rozhodne strávit celý den u pc a psát příspěvky do diskuzí nebo ti to opravdu tak hodně vadí *1*
-
-
Psa nemám, přítelkyně je až do pátku kvůli zkouškám na druhé straně ČR než jsem já a já se na pc učím (bída, ale učím)
-
-
Je naprosto moje věc, co komentuji a kde píši, navíc jsem bohužel celý den u pc, tak tu občas skočím. A prosím neotravuj, ano? Zatím jsem nečetl jediný tvůj comment, co by se jakkoliv týkal diskuze či článku.....Nebo jsi snad policie, co kontroluje, kde kdo píše ty šašku?
-
-
Myslí, že až v datadisku byl oblek s baterkou, kdy jsi mohl mít zároveň i zbraň, patch do původního Doomu žádný takový nebyl, maximálně nějaké upravený mód.
-
-
tak to byl zrejme mod, uz nevim presne, prece jen je to nejaky ten patek
-
-
Díval jsem se, byl to nějaký fanouškovský mód, kdy přidával baterku na pistoli, což stejně proti impovi ze tmy moc nepomohlo:-D
-
-
-
-