Přejít na výpis diskuzí
Imperiálové v The Elder Scrolls Online nebudou zvýhodněni
5.2.2014 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
já bych rovnou udělal samostatnou edici pro každou rasu
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=zyu2jAD6sdo
-
-
Presne dle hesla "vyryzujme z toho co nejvic, nez lidi konecne zjisti jaky sunt jsme to vlastne vyrobili".
-
-
naprosto presne, uz tusi ze to bude fail, tak se snazi nalakat co nejvic lidi v prvni vlne na co nejdrazisi krabicku
-
-
Jednou se hry dostanou do takové fáze, že se ve speciální edici bude zobrazovat kurzor myši *4*
-
-
o pár rokov to bude: Speciálna edícia - hra sa dá spustiť
-
-
To uz je ... dneska je "normalka", ze se hra bude par hodin patchovat, a pak se stejne nenastartuje, takze pokud ti jde uz i spustit, mas spesl edici.
-
jn vsichni zacnou delat slibne projekty na ktere nestaci a budou nam hru prodavat kousek po kousku :D...somzdrejme za plnou cenu
-
-
pockat to uz delaj tedka :D
-
-
-
-
to je drzost, koupíte krabici, platite mesicni poplatky a jeste je to p2w
-
-
trololol :)
-
-
no zkratka neni nad to, koupit si placenou hru ... a pak zjistit, ze nemate tak uplne vsechno ...
Mi to prijde podobny, jako kdybych si prisel koupit auto ... zacaloval pekne plnou cenu ... (vcetne "mesicnich" poplatku za servis) ... a oni mi rekli, ze protoze sem si nekoupil edici "volant inclusive" ... tak tam na me cumi jen ta tyc.
Jako pochopil bych, ze nekdo dostane ingame nejakou chujovinu - typu vizual (cepice/plast/...) pripadne nejakou sosku ... a dalsi kravince ... -
-
Ješte jsem neviděl hru, která by vyšla a byla úplně 100% dodělaná *1* Ani singleplayer ani multiplayer ani MMORPG. A to že se za hru budou platit měsíční poplatky, vnímám tak nějak, že se hra nezastaví na bodu mrazu ale bude se s hraním dále vyvíjet. Vnímám to jako takovou záruku, že vylezou opravný patche a vylepšení ve hře. S penězi nemám problém a když se mi něco líbí, klidně za to zaplatím. Když přestanu být spokojený, přestávám platit. Ale posuzovat hru, která ještě nevyšla a ukázala jenom chvilkové hraní v BETA eventech, je trochu moc troufalé. Hlavně ty co na hru nadávají a mají ve všem jasno *1* Já jí šanci dám a poslední betaevent se mi líbil. A takových hráčů jsem opravdu hodně. Viz vyprodaná IP edice. Takže užijte si víkend, ať tu zase můžou vyrůst nové poznatky. Tentokát více konstruktivní....
-
-
Nevsim sem si, ze by byla rec o dodelanosti hry, a taky sem si nevsim, ze by nekdo nejaky f2p projekt provozoval ze soudruzske lasky ... naopak, f2p hry vydelavaji, a vydelavaji prave proto, ze lidem nedela problem si cas od casu neco koupit, ale co jim problem dela, je platit mesicne dan ... za moznost ... si jednou rocne zahrat, protoze jindy trebas nebudou mit cas.
2.3.4.5. ... bagl prece taky nepotrebujes, staci ti jeden, a holt nemuzes syslit tolik itemu. Tohle je presne totez. Akorat ze kdyz si nahodim ... nwn, rift, lotro, .... tak si ten bagl koupit muzu ... kdyz budu chtit, ale tezko muzu neco namitat, protoze taky muzu hrat zcela zdarma s tim jednim. V tomhle pripade si kazdy hrac MUSI koupit (zcela bezcenou a defakto nepouzitelnou) hru (lol), a pak jeste pekne kazdy mesic zaplatit. ... mno a pokud by holt chtel ten druhej bagl, tak si musi zaplatit jeste k tomu vsemu navrch ... (megalol).
Jednoduse zatim vsechno nasvedcuje tomu, ze oni se rozhodli vytvorit svetovej unikat - zaplatis si hru, budes platit mesicni poplatky, a jako bonus si jeste budes calovat idemy ve hre. -
-
nepoužitelné a bezcenné jsou všechny hry....:)
-
-
Nikoli ... ja si kupuju hry, ktere muzu hrat kdykoli se mi zachce, aniz bych k tomu potreboval nejaky server a tudiz nejakou milost provozovatele ... a pripadne mu za tu milost, ze muzu hrat vlastni koupenou hru ... jeste platil ... to bych musel bejt magor.
Pripadne platim za hrani hry ... ale nehodlam si v takovem pripade kupovat nic dalsiho - v takovem pripade OCEKAVAM, ze hra bude dale vyvijena ... protoze jinak jaksi provozovatel neuvidi $$$.
Variantne hraju zdarma ... a semo tamo si mozna neco koupim (rozhodne ne za vic, nez je bezna mesicni utrata za full hrani - opet, nejsem magor abych si kupoval itemy/ingame meny/... za tisice mesicne). A mozna, pokud me takova gamesa zaujme, jsem v tomto pripade ochoten utratit nejaky peniz za novy obsah.
Ale rozhodne nejsem ochoten platit za hru, paltit mesicne a jeste k tomu platit za dalsi obsah ... lol.
-
-
-
a teď svojí rekací získáš od haterů hodně mínusů. Tady plusy získáš jen když na ní budeš plivat a bránit wow :D
-
-
říká fanboy
-
-
tvé příspěvky jsou přesně to, co tvůj avatar zobrazuje.
Já nemám potřebu na jiné mmorpg flusat a kydat jen proto, že se mi nelíbí a nebo nemusím mmo, které zrovna hraju, bránit stůj co stůj i kdyby to byla sebevětší blbnina.
Navíc tě zklamu, fanboy nejsem. Ale jestli fanboy je ten, který si chce hru zahrát, tak ok...iluze ti brát nebudu. -
-
Nejsem ani hateboy, ač nehraju mmorpg tak mě tohle docela zajímá, i když se obávám že TESO bude muset přejít na f2p. To je asi tak všechno, po betě budu moudřejší.
Na "kvalitnější" diskuze :D, no ještě aby ne, když jdou na fan stránky.
-
-
a ty jsi zase hateboy *1* Protože fanouškové chodí na kvalitnější diskuze na fun stránky, kde se vyvarujou přesně těmhle kecům *1*
-
-
-
-
Celkem blbý přirovnání ... spíš bys nedostal perleťový lak. Auto jede pořád stejně, jen vypadá trochu jinak.
-
-
Tohle půjde po stopách Swtor.
-
Jak tady čtu ty příspěvky, tak jsem vážně zvědavý, jak to nakonec s tímto MMO dopadne....
-
jak jsem zjistil mněsíčni poplatky tak jsem na tu hru zapoměl
-
-
jj za cenu hry a predplatneho koupim radeji Dark Souls II, Watch Dogs a Diablo :)
-
-
Jim doslo, ze ten jejich wow klon se dlouho neudrzi a budou muset prejit brzo na F2P, tak uz zavadeji F2P chujoviny dopředu. *1*
-
Na curse.com dneska rozdavaj 500k klicu do bety free. Staci jen registrace.
-
-
ne, raději knihu
-