Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechci urazit konzolisty ale me to pride vic a vic jako shift 2 :)
    • Nevidim zadne zbesile klouzani v otackach ani nic podobneho takze co na tom vypada jako shift?
      • Pozor v Shift 2 to prý taky neklouže tak jako v jedničce.
        • Podle videorecenze to v Shiftu klouže i tak docela dost. Forza se tváří jako fakt skvěle vyšlechtěný hřebec!
          • Asi pořád lehce plave, ale na druhou stranu u Forzy mám pocit, že drží až moc. Takovou 911 bych si představoval ještě o fous živější.
    • A já myslím, že to bude spíše naopak, Shift vypadá jako Forza *1* Ale neboj, jsem písíčkář jak poleno.
  • To by clovek musel vydelavat 50 tisic mesicne aby si mohl furt kupovat hry co by chte na X-box a Ps3 a grafika je sice fajna ale je spis ocenuji obsah hry a pribeh.
    • Holt si musíš vybírat, co tě zajímá. Na jednu hru měsíčně si může v pohodě vydělat i student.
  • jojo grafika vypadá úžasně. Holt pokud se hra dělá přímo pro danou konzoli, tak je ucházející... Pokud je to pitomý port jako např. Shift 2, tak vypadá mnohem líp i Forza 3 z roku 2009
    • zrovna včera jsem zkoušel shift2 vs Forza 3 a zprominutím forza 3 je o několik tříd níž po grafické stránce. Opravdu se to nedá srovnat to musí vidět i slepejš :D
  • Vypadá to dobře, ale to ovládání hry, kde člověk jede i několik minut/hodin, pomocí Kinectu mi pořád přijde jako kravina.
    • Kinctem se bude ovládat jen ta interaktivní prohlídka aut. Samoztná jízda bude klasicky gamepadem nebo volantem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit