-
je to super smažba. pěkná grafika dobrá hratelnost a zvladne to kdejakej ubohej noťas. za mě thumbs up
-
Na kterou "ačkovou" hru vydanou v poslední době potřebuješ týden? Možná tak na Elder Scroll Online.
-
A bude hůř... Ono je totiž vždycky jednodušší recenzovat "něco indie" než AAA hru. Indie hra je nainstalovaná za 10 sekund a dohraná za 1 a půl hodiny... Přitom ji recenzent nemusí ani dohrát, protože všechny herní mechanismy jsou objeveny během 3 minut. Takže mezi obědem a odpolední svačinkou je recenze hotová a recenzent má splněno. Na ačkovou hru by potřeboval minimálně týden.
-
Lidí, co se nutně vyjadřují k něčemu, co je dle jejich slov nezajímá jsou buď:
1.blázni
2. trolové
3. lidé, co neví, co chtějí
4. lidí, co chtějí pozornost za každou cenu
Každou neděli jdeš komentovat něco, co tě dle tvých vlastních slov zcela nebaví. Proč to děláš? Máš z toho radost? Asi jo. Já ti to ze srdce přeji. -
Á už je to tady, neděle večer a máme tu tradiční recenzi na indie... cosi. Těšil jsem se už od rána. *4* A za týden zas, tady je to vážně paráda. *14*
-
jestli to nebude tim ze ty milionovy hry taky za moc nestojej
-
jj každý indie shit, stačí že je to 2D bez rozpočtu, urobená 2 ľudmi cez voľné víkendy = 8,9/10 ako tu dostanú niekoľko milionové AAA hry možno aj za menej €€€
-
super , ani jsem nevěděl že to vyšlo z Early Accessu
-
games.cz je nejlepsi stranka o indie hrach moc se mi tu líbí *14*