Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • první CoD bylo skvělý, dvojka už mě nějak pěkně nudila...MW mě zpočátku celkem bavilo, ale pak už nic...
    S přibývajícím věkem se prostě mění chuť *4*
    Ale nechápu tady ty lidi, co by se kvůli hře pozabíjeli, to je už jako když se blbci z kotle rvou o to, jestli Sparta nebo Slavie
  • jakto ze ne, ty jsi tu :D jakozto vudce vsech adolescentu *1*
  • Nechápu ty mínusy u Tea (sorry čajíčku), vždyť je to v podstatě pravda... *1*
  • Jenze to by hraci nesmeli trpet stihomamem a kazdou postavu z vousy hned povazovat za kopiii capt. Price.
    A herni weby je v tom svymi recmi o klonu toho a tamtoho jeste podporuji.
  • Jestli si to stahnes tak Activison moc spokojeny nebude. *5*
  • Hlavne, ze ty v tom mas jasno. Duvody odchodu Westa se Zampellou jsou stale jen spekulace, ale nejcasteji je uvadeno to, ze nedostali proplacene dodatecne premie za vysoke prodeje MW2. Kdyby to bylo jak rikas, odesli by uz mnohem drive, protoze COD serie sla do haje s druhym dilem.;-)

    A dalsi vec, o ktere se mluvi je, ze Infinity Ward nepodavalo Activisionu zpravy o vyvoji MW2 a nechteli dovolit lidem z Activisionu zasahovat do vyvoje hry. Takze z toho se da usoudit, ze podobu serie maji na svedomi prave tihle dva hrabivci.
  • No... upřímně musím říct, že nechápu vyjádření typu" Doufám, že Westovi se Zampelou nedovolí vytvořit další hru a že je to strašná sr**ka... Nehraju CoD už od CoD2 i když první MW jsem si užil a bavil se u něj... Neříkejte mi, že nikdo z fljemrů co tu pořád nadávají nehráli první CoD... bylo to skvělý a zábavmý a vůbec... nekonečné bitvy na LANu... to že se z toho stala masová záležitost a hra po určité době a určitém počtu vydaných dílů (nechť si každý určí sám, kdy ho to přestalo bavit) stala opakující se a nudnou, nijak nezmenšuje přínos prvních CoD... Já osobně bych jim ty odměny dal a doufal bych, že se Activisionu pomstí tím, že vytvoří hru, která bude lepší než CoD a přetáhnou hráče k něčemu novému... *3*
  • PreidaQ
    Je to pravda. Třeba ať vydávají nový CoD každou chvíli. Já si ho vždy stáhnu, příjemně s ním strávím pár hodin, bezmyšlenkovitě si zastřílím, užiju si pár dechvyrážejících wow efektů, zakroutím hlavou nad některými stupidními klišé, po dohrání ho smažu a už si na něj nikdy nevzpomenu. Já budu docela spokojený, Activision bude velice spokojený a o to tady jde, ne?
  • Zapomněl, že děcka maj ještě odpolední kroužky *1*
  • jindra.veliky
    nejak ti ta predpoved nevysla *5*
  • Ale musi je roky porad hrat dokola. Nebo tu uz je dustojny nastupce treba za ja2?
  • Dobrej namet. Zkus to zpracovat do hry a uvidis, jestli vydelas stovky milionu.
  • Mě osobně neustále dokola zachraňovat svět nebaví *7* Co kdyby takhle jednou zachránil svět mě? *3*
  • Pravda je takova, ze CoD je sr*cka. Je to dokonce kybersracka. Ale stejne jsem hral vsechny dily uz od jednicky krom 5ky, ktere jsem se nejak nedostal. Jde o to ze ta hra da pocit ze prumernej clovek je neco vic. Ze zachranuje svet. A predklada to takovym zpusobem, ze se do toho clovek vzije. Co je komu do toho, ze uz od dvojky je to porad to stejny, jen se meni zbrane a VELMI LEHCE se zlepsuje grafika, ze to je nerealna slatanina, ze pribeh je totalne debilni, ze hratelnost se nepohla,....? Kdyz proste vezmete moderni zbrane, specialni jednotky, ohrozeni celyho sveta a milion nepratel proti vam, po zamichani z toho muze vzniknout klise nebo CoD. Popravde nechapu, jaktoze to porad funguje, ale je to tak. Z herniho hlediska bych dal MW2 tak 6/10 a MW3 tak 4/10, ale z hlediska zabavy se to furt drzi hodne vysoko. A pokud se to bude drzet dal, tak budou tyhle hry vychazet do aleluja :)
  • PreidaQ
    Za předpokladu, že mu nevadí hrát i starší hry, tak si opravdu vybere. *4*
  • *7* Tak né asi, jsou to kohoutí zápsy. NHL i FIFA jsou sporty, u kterejch moc revolučních změn v konceptu nevymyslíš, což je jaksi logický. U FPS jako Call of Duty se toho dá vymyslet spousta, ale nedělá se to, a proto takovej flejm *7* Aha *7*
  • Mechwarrior_bw
    "herní trh a jeho spektrum je natolik bohaté, že kdo chce opravdu hrát, tak si bez jakýchkoli problému vybere co jemu vyhovuje."

    - sry ale to nie je tak celkom pravda.
  • Odulin
    Hra je stále jen hra. Každá hra je u mě dobrá jen za překdopkladu, že má dobře fungující pravidla. Nemohu říct jestli je lepší Cod, Limbo nebo Poker. To, že se zrovna koridorová válečná střílečka prodává hodně není vůbec vina té hry, ale je to profil hráčů resp. kupujících hráčů, kteří jsou ochotni za tento zážitek stále platit. Takhle to s mainstreamem chodí....jede to, co se prostě líbí co nejvíce lidem. Tohle se už jen tak nezmění. Na druhou stranu herní trh a jeho spektrum je natolik bohaté, že kdo chce opravdu hrát, tak si bez jakýchkoli problému vybere co jemu vyhovuje.
  • Je to sport?
  • Izmæl
    Jo, koupí jinou, ale bezdůvodně budou nadávat na COD, protože prostě chtějí. Nemají důvod, ale baví je to, tak proč ne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit