Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    Já se vždycky u těchhle Treyarch vs. Infinty Ward válek strašně směju.
    Všichni: CoD 5: Jo, tak to je kravina, Infinity Ward to udělá božský.
    MW2: Fuj, matchmaking a tyhle hnusný servery. Už se těšíme na BO! Trey.. Trey..
    BO: Jo, tak tohle je ještě horší než MW2, fuj příběh fuj fuj! IW, IW, IW! MW3, jooo!

Takže asi tak... Je to z mýho pozorování na fanstránkách.
  • BO možná byla zabugované a lišila se v drobnostech, ale hrála se naprosto stejně jako MW2 a COD4, jakože se bude hrát naprosto stejně MW3. MW3 je prakticky jen datadisk COD4, nic víc.
  • Systém krytí jako v Red Orchestra 2, Crysis 2 nebo Call of Juarez 2 by to trochu oživil. Jinak hatelnost je od jedničky stejná, ne-li horší. Nezáleží jestli to vyvíjel Treyarch nebo IW. A MW2 byl podle mě nejhorší díl série. Treyarch se alespoň nebojí udělat to naturalisticky. Ani jeden vývojář se nesnažil do hry přinést nic nového a já nechápu jak za to může někdo dát litr ročně, když i ten multiplayer je naprosto tupá záležitost. Hrál jsem ho chvíli a byla to nuda. Na BiA Earned in Blood, SWAT 4, CS žádná hra v multiplayeru nemá- alespoň pro mne ne. Ale pokud se sejde parta taktiků, tak se CoD MP dá hrát. To se mi stalo jen jednou, takže pochybuju, že na tom ten MP stojí.
    • Tak hrát MP sám je vždy nesrovnávatelné.
      Jako hráč CoDu na ligové úrovni mohu za sebe říct, že CoD 1 a MW1 měli, mají super MP
      a pro dnešni E-sport je super vyhovující. Na CoD 1 to nemá, ale je lepší než ostatní díly.
      CoD 2 byla trefa vedle co se týče MP.
  • Treyarch to prostě neumí
  • Já jsem dodneška nepochopil, kde se bere ta nenávist "pravých hráčů" k Black Ops. Poprvé v sérii je zde konečně příběh, který my svým podáním připomněl milovaný Syphon Filter. Navíc měl skutečně skvělou atmosféru a některé vietnamské pasáže bych zařadil k nejlepším momentům v sérii vůbec (hrál jsem všechny PC CODy). Uznávám, že některé mise byly až frustrující (zničení rakety) hlavně díky nekonečnému zástupu nepřátel. Ale i přesto tahle hra mělo to, co už jsem dlouho neviděl a to nezapomenutelné momenty (mise v horách, Vietnam, Bílí dům ), které hravě přibijí těch pár nedostatků. Já nechci další MW. Já chci další Black Ops !!
  • To je hezke,ze oni nejsou treyarch,ale kdyz se podivam na trailery z MW3 tak tam nevidim skoro zadnej rozdil.
    Vypada to uplne stejne.Kdyz uz chcou pomlouvat druhy vyvojarsky tym pod jednou znackou,tak by aspon meli prijit s necim novym,jinak je to jen trapne pomlouvani.
    Ale co,stejne se to bude prodavat po milionech.
  • Tak nějak mu vůbec nedošlo že fakt nejde o zombíky...

Paradoxně aspoň pro mě byly celkem fajn *3*
  • Jako nevim proč se neustále dohadují hráči BF a CoD, kyž bě hry jsou podstatně jiné a těch, kteří budou hrát obě MP moc nebude...

MW 1 a 2 a teď 3 jsou určeny pro lidí, kteří mají rádi frenetické řežby "z našich současných reálií", s BF3 mají společné jen to ono v uvozovkách.

K hraní MP MW3 se nechystám, leda že bych měl možnost nový díl vyzkoušet a o BF3 si zatím z bety myslím své. Docela rád bych dostal příležitost vyzkoušet si i jiné herní mody a mapy než rush a metro, abych mohl MP zhodnotit. Třeba mě nebaví plazit se v křoví u zdi abych se dostal o sto metrů dál, protože na mě číhaj dva snipeři, kdy zvednout se a běžet by znamenalo jistou smrt max. dvěma střelami. Nebo pak uvnitř metra v tunelu být likvidován a nemít ani potuchy o tom kdo mě vlastně dostal a odkud...
    Pak samozřejmě jsou i hezké zážitky kdy se zašijete nahoře u štípátek v rohu a postřílíte celou skupinu nic netušících vybíhajících nepřátel. Ale těhle situací sem zažil až příliš málo aby to vyvážilo ono nudné plazení a likvidování přímo na spawn pointech. A kooperace probíhá tak, že polovina hráču vám svýma baterkama svítí přímo do xichtu, což je opravdu nepříjemná záležitost.

PS: Osobní problém mám s rozpoznáním nepřátel, není neobvyklá situace, kdy si občas nejsem jistý jestli mám nebo nemám střílet, speciálně na serverech se zapnutým FF, což často končí mou smrtí a to vlastně kvuli triviální věci, že jsem nebyl schopen dle vzezření rozeznat nepřítele od přítele.
    • Raziel_cz
      A přemýšlel jsi nad tím, že možná nebude chyba v Battlefieldu? *3*
  • jindra.veliky
    zasdne vylety do vesmiru a pritom v MW2 byla jedna vesmirna mise. Jinak souhlasim s tim ze call of duty od invinity War jsou na mnohem lepsi urovni nez ty od Treyarchru nebo jak se to pise ne? *3*

Jink se mi uz z minulosti zda ze tyhle 2 firmy spolu spis souperi nez ze by spolupracovali ni?
  • Singl Black Opsů byl vynikající. tečka
    • Hosi tak to ani nahodu. BO je docela odpad oproti COD4:MW
      • nesrovnávám singly jednotlivých dílů, ale oproti mulťáku, který stagnuje a nabízí furt to samé killstreakování-kempení bez inovace, nápadů a normální bezplatné podpory, jakou měly cod2 a cod4, se jedná o dost lepší zábavu. názory lidí, co si hru stáhnout a pak kritizují, neuznávám. ona totiž podpora steamworks dokáže hratelnost singlu velmi vkusně a zábavně prodloužit. nicméně příběh a "thriller" atmosféra v black ops byly zkrátka super, škoda jen, jak je zvykem, byl sp zážitek utnut po pár hodinách (a jak již bylo řečeno, znovuhratelsnot díky achievementům apod zde JE!)
      • tak tvrzeni, ze singl BO byl nejlepsi ze vsech COD a tvrzeni ze je to odpad se vlastne v pripade teto serie ani moc nevylucujou ..
    • Přesně, tak, podle mě vůbec nejlepší sp ze všech Call of Duty, nevím proč na to šašci plivou....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit