Přejít na výpis diskuzí
Infinity Ward: „Mezi Treyarchem a námi je rozdíl“
6.10.2011 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Tolik nenáviděnej pátej díl od treyarchu, mě osobně příjde jako jeden z těch lepších. Black ops kvůli špatné optimalizaci ani nerozjedu, tak je nemůžu porovnat ale celkově nevidím v dílech od treyarchu a infinity ward žádnej rozdíl... obojí je stejná kupa ***** (domyslete si co chcete :) Když bych nepočítal první dva díly (protože to je jiná liga) tak bych na první místo dal MW1 a pak cod 5 zbytek jsou jen kurev*** drahá DLCečka...
-
-
Z cele serie CoD je nejlepsi prave ten uplne prvni dil.To byla opravdu skvela hra.A posledni dobry dil byl MW,pak uz to slo z kopce.
A podle toho jak vypada z ukazek MW3,tak si IW muzou s Treyarchem podat ruce.
-
-
Jako pardon, ale ti kr***ni z Infinity Wardu jsou celkem namyšlení. BO se mi tisíckrát líbila, než to posrané MW2. A co cpt. Price? To je taková ta nesmrtelná postavička, co leze všem už na nervy, zlatý Reznov!! CoD se nemůže rovnat Battlefieldu 3!!! Autoheal je realističtější, než medic s lékárničkami? Kurv* co to je? MW3 je trapný a ta grafika? Prej že jim jde o realističnost? Tak ať to daj reálný pořádně. Zásah a jsi mrtvej. Tak, jak to je doopravdy, ale pardon, to by byl už simulátor jako Arma, to už by nebyla polulární střílečka, kde hrajete za amíka, jdete úzkým koridorem a na kontě máte stamiliony mrtvých nepřátel a vždy vyhrajete. Je to ubohost. Ubohá propaganda USA. Co se mi na mw2 nejvíce líbilo? Ta mise v DC, jak tam bili ti rusáci. To se mi líbilo nejvíc z celé té hry a tejně ten zpičenej generál, páč takhle to s američanama doopravdy chodí... MW2 a MW3 mají ode mne nejnižší hodnocení...
-
infinity ward? to jeste existuje?
-
Můžu jen souhlasit já mam rád Call of Duty, ale jenom od IW !
-
-
Aspoň někdo s mozkem.
-
-
Treyarch byl užitečný světu jen UO a zambíky v pětce(páč ti ze sedmičky by tam mohli být taky jako dlc bez potřeby nového dílu). To ale nic nemění na tom že tenhle Sleghammer ward nemá s původním Infinity wardem skoro nic společného a Activision se zase přiživuje na dalším jméně co má váhu.
-
-
A UO delalo studio s naprosto odlisnym vedenim jake ma nyni Treyarch takze asi tak. Kazdopadne UO je nejlepsi COD, byt pouze datadisk. *4* Spousta veci, ktere se pozdeji krkolome stavali standardem COD jsou uz v UO na te nejlepsi urovni. Mise v letadle? Nejlepsi v serii. Tankova mise? Znovu nejlepsi. To co pak predvedl druhy dil COD se tomu nemohlo rovnat.
Podle kvality dalsich dilu od Treyarch je znat, ze zmeny ve studiu byly velmi, ale opravu velmi znacne. Vzdyt Gray Matter Interactive maji za sebou UO a Return to Castle Wolfenstein a pozdeji jako Treyarch takovou sragoru jako je World at War. *10* -
-
World at War? Myslíš opravdu srágoru ? Sakra co na tom bylo tak špatného? ( myslím MPgame samozřejmě ?! ?!
-
-
MP: Pokus naroubovat MW styl do druhé války- malé mapy, odfláklé tanky, pitomé killstreaky, absolutní nedodržení reálií.
SP: špatné reálie (PTRD s optikou bylo za celou válku asi jen jedno, polní pokus, který sám autor vyhodnotil jako zbytečný/ autoři zcela běžně míchají předválečné, válečné poválečné věci ) , pitomí protivníci (nekonečné nabíhání optimálně na jedno a to samé místo, střelba do zdi), hloupé mise (banzai je zajímavé jednou/dvakrát, ne každých 30 m; potápět lodě střelbou z palubních zbraní hydroplánu?) a všechno dohromady zabíjí atmosféru. -
A ja hodnotil Single. Multiplayer jsem nehral. Kazdopadne single je priserny. Bez atmosfery, nasilne natlaceni do hry nasili, ktere se imo do hry nehodi - melo podporit atmosferu, ale kdyz tam zadna neni? -, pri hrani jsem mel v jednom kuse krec v ruce jak porad miris na jedno misto a jen o milimetry menis pozici kurzoru, mise v tanku a letadle jsou smesne a je to opravdu neuveritelne debilne skriptovane - dva tanky stoji proti sobe a strili, navzajem se neznici, hrac musi nepratelsky tank odstrelit RPG; kamikaze japoncici, kteri jsou schopni kvuli tomu aby ti prokuchali vnitrnosti bajonetem prebehnout plochu o velikosti fotbaloveho hriste, atd. Take je to spatne optimalizovane vzhledem k tomu, ze to vypada o dve urovne hur jak MW2, ktery funguje mnohem lepe. Proste je to mizerie hodna maximalne toho nejlevnejsiho budgetu.
-
-
-
-
pařil sem zkoro všechny cod po netu.... ve všech je rozdíl :-).... možná mezi mw1 a mw2 je malý ale když se rozhodujete jestli si koupíte jedničku nebo dvojku (ani jeden díl doma nemáte) koupíte si radši dvojku... asi moc cod nepaříte a nesledujete videa o killstreakách a euqipmentech, kterých v mw3 sakra přibyde a přidá to hafo novejch taktik... ale to vy přece nechcete vidět že jo :-D... co do souboje inf. a tre. tak inf. se snaží dělat taktičtější cod a tre. ho zas odlehčuje a zrychluje... někomu se to líbí někomu ne a mě se třeba líbí oboje... jestli sou pro někoho nehorázný prachy pět stovek za kerý si hru můžete koupit tak ste ubohý socky :-D... nemluvim o dlc u black ops :-D pokud nejsi vyloženě fanda tak to je zlodějina...
-
-
Rozdíl mezi MW1 a MW2 je malý? V tom případě jsi nikdy nehrál multiplayer.
-
-
několikrát dojetej čelenč.....bo to samý... už mě nebaví obhajovat tuhle značku... pokaždý sem píšu ňákej argument proč píšu to co píšu proč mám takovej názor a ani po odehrání bf3 bety sem na něj neházel špínu (možná až na to že nepředved nic zásadního a já v něm furt vidim bc2, kterej uznávám jako výbornou mp střílečku která ale neni moje káva, což zas neznamená že bych si jí nezahrál ale zas ani bych si jí nekoupil)... jenže co děláte VY jenom napíšete seš id... seš deb... nemáš pravdu a furt to samý dokola.... tak jestli se vám tahle značka nelíbí tak proč sem lezete proč sem píšete? Starrejte se o bf nebo red or. nebo cokoliv a je to ne?
-
-
seš id..., seš de... nemáš pravdu... v MW2 byl čelenž jediná zajímavá věc... mulťák ve dvojce Infinity Ward naprosto dodrbaly.. a když jim lidi psali, že se jim tyhle změny nelíbí, odpověď byla: vy tomu nerozumíte, my to tak chceme, tak to má bejt.. bla bla... do háje s IW a ne je obhajovat *7*
-
-
-
-
Šaškové co tu pomlouvají to video mne baví.
To video je Co-OP survival mod.. žádnej MP jak jste zvyklí, nebo Sp kampaň.
Hrál jsem všechny a krom těch starých jsou nejlepší MW 1 a 2.
Já se u hry potřebuju bavit. FPS mám jiné favority, ale CoD vždy splnilo co jsem chtěl..
akci v kuse, která na tebe furt něco chrlí. CoD bylo a je výborně naskriptovaná hra,
která v SP exceluje podáním. Jasný je mraky lepších her, pro každého něco.
Ale MW bych rozhodně nehanil.. Kdo to haní, jen si tu honí ego, nebo to nehrál. -
-
Ehm...trošičku off-topic? Článek je o vyjádření Roberta Bowlinga z Infinity Ward o Treyarchu. Nechápu, proč tady prezentuješ, že tě nějaké MW (ani nevíme, jestli jednička, nebo série) baví, a bez náznaku reakce na článek či něčí příspěvek tady obhajuješ Call Of Duty a nějaké video (jaké?).
To už jsi tak zoufalý, že musíš sám sebe přesvědčovat pomocí postů v diskuzi, že tě to baví? Protože třeba já za sebe můžu říct, že o takové příspěvky (pokud nejsou přímo reakcí na nějaký podnět) ve stylu "vaření z vody" opravdu nestojím. -
-
A já reagoval obecně tady na ty posty, zvlášt na tebe, kteří si tu vytahovol to ono jedno video.
-
-
Tak to máš napsat tam, kam to patří, a neprodukovat sem výkřiky do tmy. Příspěvek, ve kterém někoho (tedy mne) nepodloženě obviňuješ z toho, že dělá tohle a tamto, a že tě jako šašek baví, ale odvahu dát do toho samého threadu nemáš, viď?
Silná slova naprosto mimo centrum dění možná obhajují důvod, proč tebe Call Of Duty baví, ale rozhodně nevysvětlují, proč by si měl nevyšinutý hráč koupit třetí DLC za cenu plné hry v řadě, nebo proč by měl obhajovat tak zhovadilou politiku, jako je právě ta komba IW+Activision. -
-
Máš recht kámo :D :D , nedal jsem reagovat protože nemám odvahu se na internetu hádat. Rofl.
Pane chytrej, člověk se někdy překlepne, nebo zareaguje a pak si uvědomí, že to nenapsal pod dotyčnej post, kam chtěl. Ještě ti to vysvětlím ty Kingu z tiscali. reagoval jsem na tvůj post se kterým mohu souhlasit, ale tvůj dodatek aká EDIT : to celý poslal pod kytičky.
Když už dobře napíšeš post a pak se sám phřbíš pod drn ? Nezlob se na mne, ale na něco tu poukazovat a pod to postnout video ze survival moodu je trapný a nemístný.
Takže si tu možná přestaň léčit mindráky a bude to fajn. -
-
Jde o to, rozpoznat hádku a argument. Hádají se malé děti a hysterické ženy.
Fakt, že neumíš využít intuitivního systému reakcí, jen svědčí o tvojí inteligenci. To samé se dá říct o tom, že z argumentu vytváříš hádku, a oháníš se slovy jako flame, king, ego apod. Jinými slovy, pokud mi došly pádné argumenty, začnu útočit pomocí něčeho, s čímž se široká veřejnost ze zkušenosti ztotožní a díky čemuž možná přehlédne předchozí příspěvky a řekne si, že mám pravdu. Ano? Ne. Možná tedy jedinci na tvé úrovni.
Zase sem směruješ silná slova, která se míjí účinkem. Hra, která má mířit pryč od odlehčení, zjednodušování, blíže k realitě a dál od Zombie, nemůže v ŽÁDNÉM herním módu vypadat jako to video.
Ale pro předem prohraný argument se hodí každá páka, viď? *3*
-
-
-
-
-
Právě každýho baví něco,ale válečná akce když si na ní hraje by podle mě měla vypadat jinak :-)
-
-
Cod je válečná scriptovaná koridorovka. BF3 jde dál, dává více možností a rozhodně sesadí z pomyslného trůnu CoD v MP..
ale pak je válečná hra a to je Arma, nebo Operace FP. To jsou válečné hry a ne CoD nebo BF... A zase.. srovnávat se nedají.. né přímo..
-
-
nojo .. na jednu stranu tvrdi ze zombiky nemusi a pak si do co-opu od treyarchu pujci jejich AI ...
-
-
Viva Infinity Ward....Ave..
-
"který může v souboji s novým, mladým a vytrénovaným Battlefieldem 3 jen překvapit"
wow ze by cod bez vehicles, planes atd mohlo bojovat s mladym vytrenovanym temer jinym zanrem? Ze by nikomu nedoslo ze cod nikdo nevyvyji specalne pro PC ? Ze by tady nekdo tema kecama chtel rict ze snad konzolova verze BF3 je v necem rapidne lepsi dle bety?? Kde to sem? na novinkach.cz ??????? Ti kdo nevi jaky je mezi temahle dvema studii rozdil ani be se radsi nemeli vyjadrovat. A srovnavani nesrovnatelneho je taky velmi profesionalni.
směšné. -
Mně se třeba líbilo MW2 i Black Ops. A co se týče kampaně, tak BO mělo slušnej příběh, kde nechyběla taková ta marnost, kdy vás někdo mučí a vy, stejně jako hlavní postava vlastně netušíte, co po vás chce. Nechyběla ani retro mise z druhé světové - já byl spokojen.