Přejít na výpis diskuzí
Iniciativa iamgamer chce ve hrách vidět více hrdinek
27.6.2013 | Ladislav Loukota
87 příspěvků
-
,,Navzdory statistikám, a to i těm českým, panuje v herním průmyslu dojem, že hráči jen zřídkakdy disponují chromozomem X...,, no lebo muzsky karyotyp vobec neobsahuje X aj Y chromozomy.... ach boze, prosim doucit zaklady biologie *15*
-
"hraci jen zridkakdy disponuji chromozomem X" To jako ze hraci jsou treba ptaci nebo jak to bylo mysleny?
-
doporučuju tu stránku tittyslutyfat nebo jak tu doporučoval chorjan, je to strašná sranda:D. První stránka nic moc ale pak se to rozjede. Největší sranda je jak jedna slečna byla uzarděná z toho že jí někdo řekl, ať svýmu avatarovi v swtor sundá šaty a tancuje, že jí zaplatí.
TO JE ALE PRASE! -
A já se ptám, kolik je ve hrách zvrhlých pošahaných vědátorek, brutálních bezohledných diktátorek a masových vražedkyň? Hmm? Když by podle některých hlasů mělo být ve hrách více protagonistek, proč ne i více antagonistek? *1*
Ale teď vážně. Nevím proč něco takového propagovat. Vývojáři dělají to, co si žádá trh. Navíc tento "problém" exituje pouze v určitých herních žánrech (FPS, stealth akce, atd.), ve kterých to působí přirozeně. -
-
Píšu to už postopadesátý, takže v tom mám praxi: trh není automaticky osvícená entita, zvlášť ten herní, zakrnělej v časech, kdy hráček skutečně byla výrazná menšina.
Velký herní společnosti dělají to, co si ODVOZUJÍ, že si trh žádá. -
-
V tom případě herní společnosti přicházejí o zisk vlastní blbostí a vám je vůbec nemusí být líto.A samozřejmě tím vzniká na herním trhu obrovská díra,kterou je třeba zaplnit.Nejde my do hlavy proč to ještě někdo neudělal.Asi jsou všichni hloupý.Nebo chytří?
-
Já souhlasím s tím, že hráčky už nepředstavují jen zanedbatelnou menšinu potencionálních zákazníků. Z mého předchozího komentáře, ale asi nevyplynulo dost jasně, že jde především o žánrové rozložení herních titulů. Jak už jsem zmínil, v některých hrách je mužská hlavní postava logickou volbou. To že ženy tyto tituly nehrají, prostě podle mě nemá nic společného s tím, že nehrají za ženu. Tak nevidím důvod to měnit jen aby byla uspokojena hlasitá menšina hráčů a hráček, kterým to vadí.
-
-
-
Chtělo by to nějakou hru, která se bude odehrávat v pro ženy blízkém prostědí. Pak by hrálo více žen. Takže něco z kuchyně.
-
"....hráči jen zřídkakdy disponují chromozomem Y."
Takže většina hráčů jsou ženy? Srsly? :D -
-
Mě to přišlo divný, tak jsem ti to čekoval... Ale asi bych měl počekovat i očaře...
-
X tam mělo být, díky :)
-
-
Nemělo.
-
Stále je to pěkná blbost. Zdravý muž má XY.
-
-
Nemocný ne?
-
X a Y to je něco s pokémony?
-
-
-
-
jo kdyby tak byly vsechny jako je tahle *14*
http://www.youtube.com/watch?v=3u7YN86X5TI -
Nevím, co kdo řeší. Samozřejmě, pokud je ve hře volba hrát za mužský i ženský charakter, tak zvolím ženskou, protože mám pocit, že mi to pomůže se s charakterem lépe sžít, ale abych něco takového vyžadovala... Hru hraji proto, jaká je, a absence ženských hratelných charakterů je to poslední, co ji udělá horší.
-
Chcete aby hrálo víc holek. Vytvořte akční adventůru
Justin Bieber adventure: Biggest World Tour, propojte to s facebookem a budete mít hráček hromady. -
-
rovnou z toho udělej taneční hru a coby pohybový ovladač k tomu odlitek Bieberova přirození. Jasně, budeš to hledat po mikroskopem, ale realita chce svoje :D
-
-
Tak to já nevím, nejsem tak hardcore fanoušek pana justina abych věděl jak velký má přirození. *1*
-
-
-
Já jsem pro, ženské hrdinky mi chybí a pořád je lepší se dívat na zadek ženské než chlapovi, to mi dá za pravdu asi každý zdravý chlap *4*
Ale nemělo by se to přehánět, některé hry by měli být pouze ryze za "Mužské hrdiny" - viz CoD, Battlefield... Ale naopak v některých hrách mi ženské hrdinky chybí co takový Dead Space v roli za ženskou, nebo takový Call of Juarez za pistolnici, která posílá chlapi pod drn, už jen z téhle představy doslava šílím blahem...
A nebo udělat kompromis, viz třeba Dragon Age 2, Mass Effect, a udělat na výběr možnost hrát jak za "mužskou" tak i za "ženskou" postavu...