Přejít na výpis diskuzí
Instruktáž z Metro: Last Light hovoří o maskách a zbraních
23.4.2013 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
Přece i v knize nebyla žádná sranda cestovat ze stanice na stanici a člověk nevěděl, co ho cestou potká. Lidi o sobě skoro nevěděli a jediné informace co se šířily byly drby a povídačky, ze vzdálenosti max několika stanic. Z ukázek je to nějak moc přelidněný (asi aby bylo na co střílet). Ale raději bych opatrný postup opuštěnými tunely a trochu víc scavengování a snahy o přežití, než "válčení v tunelu" :/
-
...ja som si to povedal, pred dvoma týždňami. Všade sú *11*
-
Jednak Last Light podle knihy není, je to smyšlený příběh na pozadí prostředí, nic jinýho
-
Možná jenom zvědavost. Jinak taky nevím, proč tam nezakomponovali ty malý lidojedy.. Docela by se to tam hodilo..
-
Hanza rulez hlavně kvůli těm krásnejm žárovkám na jejich stanicích !! Btw na ty frakce je to rozdělení i v knížce, tak na co si to ku*va stěžujete ?
-
Ale Last Light nemá s 2034 nic společného, ne?
-
Ta scéna s tím rozpadlým ruským kostelem prolezlýma těma zmutovanýma mrchama je fakt něco, ale jak už bylo zmíněno chci od toho hlavně tu strach nahánějící atmosféru v metru a spousty a spousty anomálií a podivností :)
-
A co takto si precitat pokracovanie??? Tym myslim Metro 2034, kedze povodny diel bol vytvoreny na zaklade knihy Metro 2033. Mozno by vam to vsetkym kapanek viac otvorilo obzory *3*
-
By mě zajímalo, co tam je, že to lidi tak přitahuje. Jestli nějaký mutant se silnou psychokinezí nebo tajemná síla, od které se prostě nejde odtrhnout.
-
Hanzu bych zrovna jako "ty dobré" nebral. Sice udržujou v metru jakžtakž pořádek, ale jenom pro to, že je to banda mocichtivých zmr*ů, kteří tak upevňují moc a bohatnou na zbytečné byrokracii.
-
no nevim jak ty, ale já se radši stylem pokus-omyl učim řešit konkrétní situace, ne základní mechanismy a ovládání.
-
Lidé se tam "snažili" přežít přece 20 let od výbuchu., ale od tý doby, co se tam zabydleli, to prostě mezi nimi (některými) vybublalo...to máš ve většině survivalových příběhů, kde je trochu více lidí, že po nějaký době někomu jebne *15*. Tady to bylo asi podobný...(nečetl jsem knihu, takže jen dedukuju) Postě ustanovil se za těch pár let obchod, vyrobilo se/nebo objevilo plno zbraní (nezapomínejte, že na konci prvního dílu objevili tajnou základnu D6 plno zbraní, munice a vybavení, proto nejspíš ten rozdíl oproti jedničce) a postupem času asi začalo vznikat napětí mezi některými stanicemi...nezapomínejte, že v každé skupině lidí se vyskytují jak "dobráci", tak i pošuci, no a některý takový, když se chytil nějaké silné myšlenky a strhl dav...z toho nejspíše vznikla stanice "Říše"... Pak zas "Sověti", to byl asi jejich opak, zprvu nejspíš dobrý, ale postupně taky krutý...banditi, to snad nemusím vysvětlovat, no a Hanza a Rangeři, to sou zase "ti dobří"...takže v tomhle bych chybu neviděl *5* Navíc, nemyslím si, že by celá hra byla v tak akčním tempu, jako na vydeích, spíš vývojáři asi chtěli přitáhnout větší část publika, proto místo plazení se ve stínu vytáhli ty více akční pasáže... Takže počkejme si na verdikt, až hra vyjde *3*
-
Nesnáším Evropu 2!
-
První díl na PS3 není.
-
marketing .. a neni zas tak tezke nesledovat videa pred vydanim hry .. pro me je to druhe video (po uplne prvnim co vydali) a nepotrebuji vide vice .. to je jak koukat na trailer z filmu a pak v kine vykrikovat, ze tenhle zaber si uz videl .. .
-
jo je dobra .. atmosfercika ale trpi problemy s AI a nekterymi hernimi mechanizmi ...
-
Já... Strašně mě to naštvalo, takovejch parádních částí...
-
Metro 2033 je najlepia FPS aku som za poslednych 20 rokov hral a toto vyzera ze bude este lepsie.
-
1. dil je Metro 2033 a je i na ps3. Hra to je dobra, je to takova atmosfericka FPS ale neni tam tolik akce a jde tam i o pribeh. Na PC navic hodne nadprumerne graficky zpracovana na PS3 nevim.
-
Vůbec nevim,že nějaká 1 bla.To byla i na ps3 a byla to dobra hra?Bude nutnost znát děj z jedničky u dvojky?