Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hlavně doufám, že se ve hře podíváme k nadpřirozenýmu Kremlu:)
  • jednak je to podle knizni predlohy a navic nechapu co myslis tou syrovou snahou o preziti v katastrofalnich podminkach metra...to bylo docela zabydlene se zavedenym obchodem a specializaci ruznych stanic na vyrobu urcitych veci...hlavne potravin. Takze pokud zrovna neresili problem s mutanty nebo krysami a nebojovali mezi sebou tak se tam dalo relativne prezivat. Samozrejme na povrchu to bylo o necem jinem.
  • No hele, já měl ještě minulý měsíc podobný názor, že čím víc videí vidím, tím méně se mi to líbí. První metro jsem navštívil pouze v knihách a na Last Light se teď už zase těším. Prostě jsem odhodil to škarohlídství a vložil do vývojářů důvěru. Horší než jednička to snad nebude, nedělá to EA tak věřme. Já věřím, že to bude syrové dílo!
  • No ja som prešiel najprv hru niekolko x a potom som čital knihu, lebo kniha v našej reči vyšla ovela neskôr, a tak som si vzdychol, čo v hre ešte mohlo byť, ale nakoniec hra bola velmi dobra- okrem STALKERa sa nepametam na podobnu atmosferu-a kniha ešte lepšia, tešim sa na Last Light.
  • Čím víc informací, tím míň se na to těším. Trailer mě téměř odradil. Kde se v metru bere tolik špičkové vojenské techniky? To tam musí být válečné frakce rozdělené na klasické ideologické archetypy? Chtělo by to trochu přibrzdit a trochu se zase věnovat syrové snaze o přežití v katastrofálních podmínkách moskevského metra.
  • Kdo z vás stejně jako já byl v předchozím díle zklamaný z toho, že se nedostal do Parku Pobedy k těm uctívačům "Velkého červa", Lyublinu k satanistům, kteří se chtějí prokopat do pekla anebo ke krišňakům, kteří chtějí odplálit blízký reaktor a poslat všechny obyvatele metra do nirvány? *9*
  • Keyz
    Pokaždé tolik řečí a pak je jedno co jak je.
    V minulém díle nebyla nutnost to takto řešit. Zde to bude určitě to samé jinak by to byla hra pro úzké publikum.
  • To by mě zajímalo, proč to takhle předem odhalujou, všechny možný vychytávky, použití těch věcí atd.
    To pak až si tu hru koupíme, tak budeme hned přesně vědět co dělat(to bysme věděli sice i bez toho, ale aspoň by jsme měli šanci Poznávat), takže tohle mi přijde naprosto zbytečný, kdyby místo toho udělali třeba něco navíc do hry, tak by udělali líp
  • hlavne aby aspon 75 % sa odohravalo v metre a nie na povrchu *7*
  • načo instruktaž, ved čakame smradlavom metre uz nejaky čas - na nove metro *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit