Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na druhou stranu tam budou časté revolty, jak je již delší dobu známo
  • už aby to vyšlo..nemůžu se dočkat *1* mapa dobrá ale na 40 dnů mi to nevydrží
  • co budeš v tý hře dělat dobývat řím v mesopotámii anebo athény v británii?????? *1* *1* *1*
  • a řím je prosím kde ? *3* *3* *3*
  • hmm neco jako v hearts iron 3.nevim proc tahne meto hrat za padouchy:)
    Pekne benito a balkan afrika az k indii:) a spodkem zautoicime na rusaky:) aby sme pomohli 3 risi:)
  • Ne, měl jsem na mysli Steam achievment "Pax Romana aeternum". Nemůžu za to, že na Steamu neumí latinsky.
  • Stalin je oficiální přídavek z Beyond The Sword, zato na Hitlera si raději netroufli, ve vanilla modu Road to War z WW2 co byl oficiálně distribuován s Civ 4 je místo něj za Německo von Papen, moddeři to naštěstí rychle napravili, protože co by to bylo za WW2 bez Hitlera že?
  • civ smaz.Mam ji taky ale ted jedu civ 4 a tendle mod a je to zabava uplne nekde jinde.Pekne od jeskyne az vesmir:).Akorat nechapu ze muzu hrat za stalina ci hitlera trosku ulet.
    http://www.moddb.com/mods/caveman2cosmos
    Nesrovnatelne s civ 5
  • Walldstein
    Jestli si myslel Římský mír na vždy, tak ti před aeternum vypadlo in..tedy Pax Romana in aeternum!
  • Greek States Culture Pack? Free with preorder? First day DLC?
  • Eso Kajsr : D
  • danny_the_hound
    Delenda est Carthago! *6*
  • Jak ses koukal? Je tam celá Skandinávie od Hispanie až po Egypt!
  • http://www.systemrequirementslab.com/cyri
    Počítačum rozumět nemusíš, ale google by jsi používat mohl :)
  • Když jsem teď zapínal druhého Shoguna, měl tam logo Intelu i AMD :), i když... Britové mají rádi černý humor, tak snad nic nevyvedou :D, po mém boku léta věrně slouží Intel.
  • Sakra, mám Phenoma II, doufám že to ten profík od Intelu nesabotoval proti AMD :D *15*
  • vecsina pise ze to pojde na takmer maximum a ty ze musim kupit novy comp :D
  • Ktoré si hľadal? Carthage, MO alebo Carthage, TN? Neviem, prečo CA nezahrnula aspoň Carthage, MO. Predsa len, sa tam odohrala významna bitka občianskej vojny (aj keď pripúšťam, že to nebola rímska občianska vojna). *1*
  • pekny jsem si ani nevsim ze to ukazuje
  • smejki
    Jak jsi mohl najít Kartágo? Vždyť Skandinávie není na té mapě přístupná. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit