-
Problém je, proč to hrát, když je tu Brutal Doom atd.
-
V roce 2016 někdo opravdu hraje hru jak z roku 1986 ? *8*
-
-
A hrála jsi je v té době? V 86tým by jsi byla ráda za Didaktik a Bomb Jacka :)
-
Proč ne? Já už hraju jenom Fallout 1, 2, občas si zahraju Vice City nebo Dooma II či CS 1.6. Taky mám ještě nainstalovaného Stalkera, ale toho jsem dlouho nehrál. Stačí mi těchto pár her které mě nikdy neomrzely a na odpočinek to stačí.
-
-
Děláte si prdel, že jo? Prosím, že si jen děláte prdel, že tohle recenzujete?
-
Nebudu komentovat hru, ale musim rict, ze horsi recenzi jsem tady snad jeste necetl. Vime, ze v ni jsou jen 4 zbrane, ma spatny level design, spatne prechody mezi urovnemi a je nevybalancovana a repetitivni. Pozitivniho jsme se dozvedeli jen velmi neurcite, ze "vše je svižné, rychlé, adrenalinové". Není to málo, Antone Pavloviči?
Pribeh sice neni zrovna gro her jako je tato, ale stalo by za to alespon zminit, jestli tam nejaky je nebo ne. Taky bych cekal, ze se doctu, jak moc jsou nepratele variabilni... To, ze hra nema multiplayer, muzeme take jenom odhadovat. Dozvime se, ze od hry nelze ocekavat "převratně dlouhou herní dobu", coz ctenari opet rekne ho... dne /s. V mesic starem clanku o vydani tehle hry bylo zmineno, ze v ni jsou 3 mody, ale z recenze bych ani nevedel ze tam jsou, natoz v cem spocivaji. -
-
Je těžké něco vypotit o takové hře. Zaráží mě spíš na výsledná šestka hře, která má "pár hodin monotónní zábavy" a příšernou grafiku. Četl jsem na steamu, že to někteří ve speedrunu prošli do hodiny.
-
-
speedruny sou uplne jina kategorie. neda se srovnavat s normalni hraci dobou.
-
-
A jeste pravopisna vlozka:
"K tomu vám poslouží čtyři zbraně, mezi kterými nechybí oblíbená brokovnice a záložní nůž, když se věci vymknou kontrole."
Nepritomnost respektive pritomnost carky pred "a" zasadne meni vyznam vety z 3 strelne zbrane plus nuz na 4 strelne zbrane plus nuz. Hint, v recenzi je to spatne.
-
-
že by důvod přetaktovat gtx1070?
*1* *1* -
-
Přetaktovaní asi stačit nebude, být tebou bych dokoupil ještě jednu do SLI pro jistotu, prostě tahle hra chce stabilních 60 fps jinak je to o ničem :))))
-
-
fakt 6 jo ? ... to někdě cinklo ne ?
-
Tak to je hnusný, jako Michal Hašek a ta jeho mluvčí Mrencová *8*
-
Kdyby nebylo co recenzovat, ale kde je třeba
http://store.steampowered.com/app/308173/
nebo
http://store.steampowered.com/app/403190/
tady je alespoň i karta hry a pár článků, ale recenze už ne
http://store.steampowered.com/app/271240/
u planetary annihilation hype skončil hate-releasem a recenze už také není -
-
P.S.
jinak tech her co tady nemají hodnocení a na steamu maji velmi kladne ohlasy je spousta a spousta -
diky za tip na hegemony
-
ty mas rad strategie co? *1*
-
-
ne jenom, ale poslední dobou se hodně brečí, že žádné dobré nevycházejí, ale ono se o nich jen nepíše (vyjma Civ 6 a z toho bůh ví co bude, ale nic neříkajícími články o národech se nešetří). Teď jsem třeba objevil spin-off k Life is Feudal ala Banished, ale zatím je to v EA.
-
-
-
Podobné produkty: Devil Daggers - 4,99€
-
Tohle by bylo drahý i zadarmo