-
No to vypadá :D stejně jako tenhle web, kde mě včera blokli na 3 dny hle... *2*
-
O Rimworldu stále raději psát nebudeme, že?
-
-
Na to bych uvalil cenzuru, mě to stálo 1 víkend alá zombie u PC..
-
však to ještě nevyšlo. nějaké beta verze.... To není rls.
-
Recenzovať early acces hry nemá moc zmysel
-
-
Kdo tu mluví rovnou o recenzi?
-
-
Gamesplay s Olejníkem, v Rimworld může uspokojit sadistické choutky a dělat kolonistům ze života peklo jako v těch Sims *1*
-
-
-
asi je to na chalany moc složitý neb jinak si ten nezájem o tuhle perlu taky nedokážu vysvětlit...
-
-
Podle mě frajeřina dostat podobnou hru na Steam a říct si 6 Euro.
Já bych to teda nekoupil - hrát podobné hry mi příjde jako ztráta času, ale neberu to jiným, že je to zajímá. Navíc autor se snad vývojem této minihry něco málo naučil a třeba jednou příjde s něčím zajímavějším.
Hru samotnou ani autora bych fakt neodsuzoval. Hra mě nijak neuráží. Mám jen své pochybnosti, zda-li vůbec bylo třeba podobnou hru recenzovat. Přecijenom je zde řada jiných titulů, které se nikdy nedočkaly recenze. Bohužel. Ale i to je věc názoru. -
zpátky na stromy.....
-
To bezi na starych telefonech s klavesnici typu K750? Pamatuji se, ze jsem tam hral neco podobneho.
-
Lol a to že tu pořád není recenze na Odin Sphere Leifthrasir, asi nikoho nesere.
-
-
Mne treba vubec ne...
-
Polda 6
-
-
Na takový výblitek? Polda 6? Odpad všeho odpadu pro lobotované jedince, kteří si ujíždějí na filmech od Zdeňka Trošky?
-
-
-
Pořád lepší grafika než Dark Douls
-
-
ty se máš ještě hodně co učit.
-
-
To my všichni Honzíku, to my všichni..
-
-
Další Jaro Nezvladajko ze Zaklínačova *15*
-
-
-
-
Viete prečo to recenzujú? Pretože to je české. A priemerné...
-
-
Na tom je nejvtipnější, že se autor neobtěžoval tam dát alespoň tu češtinu, když už je to české.
-
-
Wolf 3D future *5*