Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to vypadá :D stejně jako tenhle web, kde mě včera blokli na 3 dny hle... *2*
  • Chim
    O Rimworldu stále raději psát nebudeme, že?
    • Paulcz
      Na to bych uvalil cenzuru, mě to stálo 1 víkend alá zombie u PC..
    • však to ještě nevyšlo. nějaké beta verze.... To není rls.
    • Recenzovať early acces hry nemá moc zmysel
      • Chim
        Kdo tu mluví rovnou o recenzi?
        • Gamesplay s Olejníkem, v Rimworld může uspokojit sadistické choutky a dělat kolonistům ze života peklo jako v těch Sims *1*
    • Lupulin
      asi je to na chalany moc složitý neb jinak si ten nezájem o tuhle perlu taky nedokážu vysvětlit...
  • Podle mě frajeřina dostat podobnou hru na Steam a říct si 6 Euro.

Já bych to teda nekoupil - hrát podobné hry mi příjde jako ztráta času, ale neberu to jiným, že je to zajímá. Navíc autor se snad vývojem této minihry něco málo naučil a třeba jednou příjde s něčím zajímavějším.

Hru samotnou ani autora bych fakt neodsuzoval. Hra mě nijak neuráží. Mám jen své pochybnosti, zda-li vůbec bylo třeba podobnou hru recenzovat. Přecijenom je zde řada jiných titulů, které se nikdy nedočkaly recenze. Bohužel. Ale i to je věc názoru.
  • Johnny
    zpátky na stromy.....
  • To bezi na starych telefonech s klavesnici typu K750? Pamatuji se, ze jsem tam hral neco podobneho.
  • Lol a to že tu pořád není recenze na Odin Sphere Leifthrasir, asi nikoho nesere.
    • Mne treba vubec ne...
    • Mart9
      Polda 6
      • Na takový výblitek? Polda 6? Odpad všeho odpadu pro lobotované jedince, kteří si ujíždějí na filmech od Zdeňka Trošky?
  • Pořád lepší grafika než Dark Douls
    • Johnny
      ty se máš ještě hodně co učit.
      • To my všichni Honzíku, to my všichni..
        • Další Jaro Nezvladajko ze Zaklínačova *15*
  • Viete prečo to recenzujú? Pretože to je české. A priemerné...
    • Mart9
      Na tom je nejvtipnější, že se autor neobtěžoval tam dát alespoň tu češtinu, když už je to české.
  • Jack1947
    Wolf 3D future *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit