Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no uvidime....ta cast kde se vypisuji itemy mi prijde trochu mala
    • jo a nevsiml jsem si, ale rekl bych, ze to nedokaze porovnavat statistiky itemu ktery pouzivas a toho na ktery ukazujes v inventari
      • No tohle je kickstarterovy projekt, takze pokud se lidi ozvou ze jim to tam chybi tak se to do hry zabuduje. A pokud to vetsina nepotrebuje, tak to tam nebude. Izi ;-)
      • snad si par cisiel zapamatas, nechcel by si nahodou aj aby sila bola udavana ciarou? tato hra by mala byt aspon trosku hardcore, nezabudni
        • hmm.. tím, že tam nebude porovnání itemů a ukazatel síly daného itemu se ta hra určitě stane hardcore no *1*
          • dalsi co ma problem si zapamatat 3 ciselka,... vivat mainstream, sparchantenych hier mate kvantum, nechcite aby bola sparchantela aj ta, ktoru som podporil
            • ved take nieco tam mas, ukazovatelom prejdes na armor alebo zbran ktore mas oblecene, uvidis statistiky, a potom rolujes v tych ktore mas v batohu, myslim ze sa to bude dat zvladnut :)
            • jaky ukazovatel sily zbrane ? ja chci videt ze mam v ruce pusku XY co ma 21dmg 23presnost 33 vahu a 15neco a posbiram po boji 3 pusky a kazda bude mit ty vlastnosti trochu jine, navic budu mit 7 postav a kazda bude mi t v ruce jinou zbran a kdo vi jestli ty zbrane jeste nepujdou ruzne upgr. .... a to same se tyka armoru. A potrebuju ty zbrane a armor prehledne porovnat bez preklikavani a rolovani v inventari.

OK treba v te hre bude jen par typu zbrani a bude jasne ktera z nich je lepsi a hned ji nasadim, ale taky tam muze byt tuna typu zbrani ruzne vylepsenych + ruzne poskozenych a v tu chvili to zacina byt celkem opruz
            • tie, ktore opisujes
              preco by ti hra mala dat nieco len tak zadarmo? aby si si tie statistiky zbrani nenastudoval?
              jasne, budes mat 7 zbrani, ktore napr ziskas po nejakom tvrdom boji, alebo odomknes nejaku truhlicu, etc. otvoris inventar a jednym klikom zistis, ano 6 pusiek, 5 mozes zahodit, jedna je uber. alebo si kazdu pozries, kazda bude mat svoje silne a slabe stranky, a ziadna nebude na vyhodenie. a bude zalezat na tebe, aky styl boja preferujes, a ktoru si podla silnych a slabych stranok vyberies

co ti jeden blby ukazovatel sily zbrane urcite nepomoze, kapist?
            • jake zlahcujuce ?
            • evidentne to ludom, ktori tuto hru backovali, tieto zlahcujuce veci nechybaju
            • Proboha lidi začněte oddělovat přístupnost od obtížnosti. Nemožnost porovnávání předmětů hru nijak neztíží jen dělá hru hůře ovladatelnou. Určitě si dokážeš představit situaci kdy máš v inventáři 6 zbraní a musíš pořád přejíždět z jedné na druhou, abys je mohl porovnat.
  • Grandhalf
    Hmmmm, pěkné to je *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit