Přejít na výpis diskuzí
Isometrické oldschool RPG Underrail prodává alfa verzi
6.12.2012 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Co mate proti grafice, vzdyt je ok.
-
-
To víš, poctivá ruční grafika není 3D, nepoužívá desítky shaderů a textury v HD rozlišení.
-
Já vůbec nejsem zaměřený na grafiku, ale tohle fakt vypadá jako hra z roku '95 *4*
-
-
Jako která hra z roku 1995 ? Grafíka vypadá čistě a nepřeplácaně.. to se počítá :)
-
-
Například jako Crusader: No Remorse (1995).
http://goo.gl/cjOJb -
-
Pak jsi asi slepy. O rozliseni ani nemluve.
-
-
-
-
Teraz sú v móde prehnané farby a odlesky jak na psích guľkách *3*
-
-
stačilo vidět první screenshot a jsem opět vault boyem *1*
-
-
To nebude screenshot, skôr len artwork, ale podarený *4*
-
-
tak kdyz uz doporucujete koupi, tak byste mohli si tu hru i zahrat a podelit se o zazitky ne? Lupnou par obrazku ze hry atd. At to nemusim hledat jinde. No lepsi jak nic, o hreslysim poprve, tak aspon neco.
-
-
To je tráva, co?
-
-
Za to ty máš něco silnějšího
-
-
-
Vypada to bozsky. Herne i graficky. Malem jsem tenhle clanek minul. Odpoledne hned zkusim demo
-
som naozaj taky narocny, ked by som rad v roku 2012 aj u maleho projektu, videl grafiku aspon ja2/fallout? urcita minimalna graficka pohoda (a ovladania) by bodla.
dalsia vec, 8€ za alfu nie je zase tak malo! -
-
Po dokonceni hry ji zdarma dostanes. Takze to neni 8€ za alfu,ale za celou hru. A to je vyborna cena i pro indie tituly
-
-
ako ja chápem že dostanem potom aj full ale alphu hrať nechcem :)
-
-
Tak si pockej 3 mesice+- do vydani hry. V cem je problem?
-
-
-
Jsi, protoze maly projekt nemuze zamestnavat hromadu grafiku a sama se ta grafika neudela. A mel by sis pustit fallout a ja2, abys sis pripomnel, jak tam grafika vypada.
-
-
Tak ja napríklad Fallout 2 hrávam ešte aj teraz a musím povedať že s high resolution patch to vyzerá lepšie ako toto :) ale nemá ta hra zas až tak hroznú grafiku :) do bety asi pôjdem
-
-
zichr
-
-
Argh, berem späť, nejak som tie screeny prehliadol *7*
-
škoda že oldschool v dnešní dobe je synonymem pro nedodelanou hru s nizkym rozpočtem a hnusnou grafikou.
-
-
a vybornou hratelnosti ? beru
-
-
ti chlapici ve zbroji mi pripominaji Jin-Roh : )
-
-
Mě zas Helghasty
-
-
skusam demo a musim povedat ako keby falloutu z oka vypadol, je to celkom podobne a celkom dobre, este je to alpha vidno to na tom, ale uz aj teraz to ma hratelnost falloutu, ked sa to cele dokonci, bude to slusna zabava na dlhe hodiny
-
Vyzkousel jsem demo. Je to jako hrat Fallout 1,2,jen v novem prostredi s novymi postavami. Nadchlo me to.