Itch.io prodejem balíku her vybral 190 milionů na boj proti rasismu
-
Dnes už by autor komixu nejspíš analogii s hořícím domem nepoužil.
-
Neprispel som. Aj keď je rasizmus nechutná vec, platiť rabovačom a vandalom ich kaucie nebudem. Je to o ľuďoch. Radšej sa starať o vzdelávanie. A to nie je len o peniazoch. V USA má rasizmus hlbšie korene. To, že si zvolili Trumpa - rasistu hovorí za všetko.
-
ano
-
Ano, rasismus se pomalu ale jiste vraci. Ale je ponekud prekrouceny. Urcitym skupinam se ulevuje a vytahuji se krivdy z dob davno minulych. A proto napadneme Nemecko za to vse co provedlo za valky. Strhneme recke a rimske sochy. Vzdyt to byli otrokari. Ja rikam tez "All lives matter". Nebo snad nezalezi na zivotech vsech lidi, jsou tu nejake vyjimky?
-
Nesmál bych se tolik. MtG kvůli tomuhle hoaxu zrušil specifický karty.😂
-
Jen doufám, že v tom balíku nejsou nějaké rasistické hry! Šachy jsou rasistická hra a měla by být zakázaná! Jsou tam bílé a černé figurky a bílé vždy začínají. 😀
-
Jo!
-
Rasismus je špatný a upřednostňovat nějakou skupinu jen na základě genderu nebo rasy je špatné, proto mi celá tato kauza přijde špatná a rasistická už od počátku. Správně by mělo být "All lives matter".
-
Tak určitě, je v pořádku když se zabije bílej muž, ale černej už ne, a ti pak vypálí a niči vše kolem sebe protože byl zabit černoch
-
Moje neskutečná nenažranost a hoardění mě donutilo dát 120Kč teroristům... ale mám 1700 her, to mi musí svědomí uklidnit.
-
Svět se zbláznil! Proč by měl někdo přispívat na hry od černých vývojářů nebo platit kauci za zadržené rabující demonstranty? Není právě tohle ten rasismus? 🤔