Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já s nákupem čekám na Online 3D Pokemon
  • Kdysi jsem měl N64 , s Killer Instinct , Mariem 64 , Turokem atd . Papírové krabičky , cartridge , paráda , bylo to něco netuctového a vyjímečného , graficky, hratelností . Potom přišlo Gamecube , s neuvěřitelným Residentem , na stroji s pár MB RAM . Dnešní doba vyžaduje ten samý základ , tedy aktuální hardware plus opět něco navíc , to jest trochu exkluzivní invence a řadu geniálních her . V případě Wii U se obávám , že podcenili HW , jakmile lidi uvidí co bude padat z PS4 a XONE , tak budou velmi , velmi kritičtí ( přitom dobře vím , že to není jen o té grafice ) . No a hry ? Žádné super tituly nevidím , když jsem se díval na prezentaci XONE na E3 tak mě píchlo u srdce . Legendární Killer Instinct na XBoxu ? To jsou minely , které přijdou Nintendo draho .
    • Problém je, že Nintendo chtělo zkusit to stejné jako s Wii, ale je jiná doba a na to každej kašle!
      Nepřehrává filmy ani muziku. Jeho tablety nemají ani OLED displej a jeho výkon je 6 let starý. Vlastně všechno tam je staré *1* *1* *15* *15*
      Nejedná se v podstatě o retro?? *15*
      • Možná by mu fakt pomohly ty exkluzivní hry...Abych viděl takové wau jako u God of war na ps3.
        Každopádně bych mu přál lepší prodejnost a pro příště vyrobit silnější konzoli. Už je prostě jiná doba.
        • ringmancz
          za chvíli vychází Wonderful 101, příští rok Bayonetta 2 a X (na to když jsem viděl video tak jsem dostal chuť si Wii U koupit)
  • Hodne lidi vyklada o tom jak Nintendo neustale recykluje Maria a spol., ale je potreba si rici, ze tyto hry jsou skutecne neuveritelne zabavny a hratelnost maji na nejvyssi mozne urovni !!!! Proto se hraci tesi na novy dily a hry jsou na vrcholu zebricku prodejnosti. U techto znacek podle meho nejde o nostalgii, nebo jen minimalne, ale o opravdove hrani a uzasne zazitky. To, ze Mario svet je tak barevny, coz se mi tedy moc libi, neznamena, ze se jedna o hry pro deti. Vysoka obtiznost, opravdove vyzvy, znovuhratelnost, to jsou prednosti techto her. Pres dvacet let hraji na PC a teprve pres dva roky hraji na 3dsku, kde uz tech super N znacek vyslo pomerne dost, a kdyz srovnam obecne zabavnost a zazitky, Nintendo hry jasne vitezi. Takze podle meho nazoru, ten kdo tvrdi, ze Mario a spol. je o nicem, ze je to pro decka, NIKDY tyhle hry nehral :)
    • Souhlasím, a většinou ti co říkají, že "Nintendo hry" jsou pro děcka, jsou děcka, která hrajou tak akorát nelegálně stažené call of duty(nebo ass sin creed, to je další super mega boží hra-sarkasmus) na nejlehčí obtížnost(ono to vlastně ani jinou nemá), myslící si o sobě, že jsou největší borci.

      A když některou "nintendo hru" zkusí, tak jejích slovníkem- e to kurfa piša mos teski, a e to po blpe deska.
    • souhlas, pamatuju na svá školní léta, když jsme ve družine měli NES a hráli jsme kolektivně Mária - tehdy pro nás jako haranty nebylo problém celou hrou projít.

      Pak jak jsem vyrůstal hrál jsem postupně na PC, xboxu a nedávno jsem zase zakotvil u nintenda. Hry na něm jsou snad ještě zábavnější než když jsme to hráli v dětství a hlavně mnohem obtížnější. Na pc a xboxu jsem neměl problém dohrát jakoukoliv hru, na nintendu jsem za půl roku ještě nedohrál, podle některých dětinského a nudného, Mária.

      Ve výsledku, ten kdo nedohrál jediného Mária, Zeldu, nebo Metroida neví co je to Nintendo a co dokáže nabídnout.
  • Vsadím se, že pan Iwata si to ted nechal všechno přeložit z této diskuze a od místních mudrců, co neměli žádnou Nintendo konzoli v ruce a hrajou jen pirátský hry na PC, převzal pár ZASADNICH mouder a začlenil je do Strategické koncepce Nitnenda pro roka 2014-2025.
    • No, kdyby občas poslouchali i názory svých zákazníků, mohli na tom být o něco líp, než jsou teď. ;-)
    • Člověk může vždycky doufat... *3* . Btw. to že je někdo kreativní v některém směru neznamená, že je to dobrý manager nebo "vizionář", koukni třeba jak se projevil Denis Dyack.
    • ty jsi ale d€bil
    • Mozno keby taku diskusiu viedol pred tym nez tu "radoby konzolu" vyrobyli tak by teraz nemusely "analyzovat" jej mizerne predaje a nezaujem ako hracov tak aj vyvojarskych studii.
    • Osviceny
      musím dát palce nahoru
  • Osviceny
    Problém není vysoká cena, ale to že konzole je strašná keplovina, netřeba více dodávat... sbohem a šáteček
  • Muze prosim nekdo zphotoshopovat obrazek tak, aby Iwatovi na ilustracnim obrazku trcela katana z bricha?
  • Nintendo malo potencial urobit podobny kusok ako M$, ked o rok skorsim launchom vyfukol PS poziciu jednoznacneho leadera. Uspech Wii bol zalozeny na casual cviceniachtivych zakaznikoch a toto nemohol tabletogamepad nijako zopakovat. Preto mali ist do poriadneho hardware porovnatelneho s ps4/x1, o rok skor by to zabezpecilo zaujem multiplatformnych vyvojarov, pretoze ocividne nemaju peniaze aby zivili vyvoj vlastnych exkluzivit na v potrebnej system seller kvantite aj kvalite. Pritom cena mojla byt kludne vyssia, vzdy ju mohli znizit pri nastupe ps/xbox.
  • Podle mě nevyužitý potenciál konzole, málo exluzivních her potažmo vůbec nějaké skvělé hry... Být Nintendem, cílil bych na mladší hráče z hrama který měli úspěch. Podle mě je šílenost pouštět se v Evropě do boje s Xboxem a PS. Myslím si že Evropskej trh je tak pro tyhle 2 konzole. Nedá se holt věčně žít z toho co bylo a podle mě Nintendu tady trošku ujel vak
  • Jack1947
    ´´Problemem krome, vyssi ceny je i to ze nema zadnou konkurencni konzoli se kterou by na trhu mohla merit sve sily¸¸ Tudiz, potom to ma tato konzole, vice nez tezke aby zaujmula sirsi spektrum hracu.
  • A je to jasny... Iwata se mel zeptat tady a hned to mohlo dopadnout jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit