Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No napriklad v Japonsku jsou DS hry porad v cele prodejni tabulky. Za 1500,- to je uz strasne davno, ted novinky nejdou nad 1000,-. Hacknout si DS by dokazal snad kazdej, problem je ze ta karta nebo jak se to dela stoji pres 100USD a ani neni na nejnovejsi FW tak se N u 3DS asi poucilo z minulosti. Fire Emblemu se prodalo skoro milion kopii za mesic a to vyvojari jeste rikali, ze pokud se neproda vic jak 250tis kopii tak konci. Jinak kdybych si mel poridit 3DS tak urcite prvni vec co budu shanet nebude flash. Nepiratil jsem ani na Xboxu 360 ani na PS1,2 (ale tady se priznam ze je to par let zpatky a hry co se nedostali do EU tak jsem si musel stahnout protoze pred vic jak 10ti lety objednavat neco z internetu a jeste k tomu ze zahranici asi neslo) ani PS3. Jo, jeste jsem jednou upiratil Spyra na PS1 *13* .
  • No, kdyby občas poslouchali i názory svých zákazníků, mohli na tom být o něco líp, než jsou teď. ;-)
  • Bohužel mimo jiné proto, že pirátit na DS bylo tak jednoduché, až to bolelo. Přestože DS má 153 milionů prodaných kusů, tak dobře se prodávali jen Pokémoni a pár dalších věcí, ale nebylo toho moc. Ale to je zase špatná politika Nintenda, které bohužel samo přizná, že programovat hru na DS je jednodušší než v případě mobilních telefonů pomalu, ale přesto své hry na tuhle konzoli prodávali za 1500,-. :(
  • Tak nenazýval bych si Nintenďákem, páč mám doma taky Xbox, PS2, Xbox360, PS3 a herní PS. Zatímco lidi se hádali, jestli je lepší Forza nebo Gran Turismo, já pařil podle nálady obojí. Hry jsou mým koníčkem už více než 15 let a ve svých skoro 30 si pořád dovedu zaskákat s Mariem. Když na to kouknu s odstupem, tak je to přesně naopak než píšeš - zatímco každá nová Zelda přijde s něčím, co tady ještě nebylo (po stránce hratelnosti, příběh a právě grafika je stále stejná), tak právě Sony a Microsoft nám předhazují v zásadě to samé v jiné grafice. Ať už se podívám na vývoj od Tomb Raidera k Uncharted 3 nebo od Quake II po Call of Duty: Modern Warfare. Dominantní roli má posun grafiky, sekundární posun hratelnosti. U Nintenda je to naopak. Proto taky je mnohem těžší vydat novou hru, což je ale neomlouvá v tom, že se moc nepouštějí do nových značek. Bohužel jejich konzole svým odlišným přístupem stojí na jejich značkách. Třetím stranám se nikdy nemůže vyplatit udělat pro ně exkluzivní titul (viz Epic Mickey nebo Red Steel či No More Heroes), když proti tomu stojí možnost udělat se stejným úsilím hru pro PC a obě zbylé konzole. Ano, Wii mělo vysoká čísla prodejnosti a od toho se odvíjející velká očekávání třetích stran, jenomže spousta lidí si to koupilo jako "cvičítko" s Wii Fit (nebo EA Active, Your Shape, whatever) nebo jako party záležitost (a pak jim stačil jeden Sonic and Mario Olympic Games a Wii Sports).
    Mě třeba naopak baví právě ten zelenej ušák v pyžamu, protože v hratelnosti nabízí zajímavé prvky (v DS využití mikrofonu sfouknutí svíčky, ovládání meče na Wii pomocí přesného ovladače s Motion+). Naopak co mě přestalo bavit jsou třeba FPS. Nic nového mi po těch letech nedávají a napařil jsem se jich stovky hodin. Dokonce i závodní auta u mě pomalu končí a to jsem doma svého času měl Logitech G25 a kromě Forzy a Gran Turisma jsem jezdil Race a rFactor.
  • ringmancz
    za chvíli vychází Wonderful 101, příští rok Bayonetta 2 a X (na to když jsem viděl video tak jsem dostal chuť si Wii U koupit)
  • Možná by mu fakt pomohly ty exkluzivní hry...Abych viděl takové wau jako u God of war na ps3.
    Každopádně bych mu přál lepší prodejnost a pro příště vyrobit silnější konzoli. Už je prostě jiná doba.
  • Problém je, že Nintendo chtělo zkusit to stejné jako s Wii, ale je jiná doba a na to každej kašle!
    Nepřehrává filmy ani muziku. Jeho tablety nemají ani OLED displej a jeho výkon je 6 let starý. Vlastně všechno tam je staré *1* *1* *15* *15*
    Nejedná se v podstatě o retro?? *15*
  • Já s nákupem čekám na Online 3D Pokemon
  • Kdysi jsem měl N64 , s Killer Instinct , Mariem 64 , Turokem atd . Papírové krabičky , cartridge , paráda , bylo to něco netuctového a vyjímečného , graficky, hratelností . Potom přišlo Gamecube , s neuvěřitelným Residentem , na stroji s pár MB RAM . Dnešní doba vyžaduje ten samý základ , tedy aktuální hardware plus opět něco navíc , to jest trochu exkluzivní invence a řadu geniálních her . V případě Wii U se obávám , že podcenili HW , jakmile lidi uvidí co bude padat z PS4 a XONE , tak budou velmi , velmi kritičtí ( přitom dobře vím , že to není jen o té grafice ) . No a hry ? Žádné super tituly nevidím , když jsem se díval na prezentaci XONE na E3 tak mě píchlo u srdce . Legendární Killer Instinct na XBoxu ? To jsou minely , které přijdou Nintendo draho .
  • pokial to je ako hovoris tak je problem v zlej prezentacii vyrobku. Kazdy koho poznam si mysli ze to je nejaky tablet ala ps vita.
  • Chytré zákazníky určitě, jelikož pokud máš IQ aby sis dokázal zavázat tkaničky, tak by sis mohl uvědomit, že Zelda je stále elita mezi rpg, a Mario je stále elita mezi skákačkami(či jak se tomu žánru říká)
  • Souhlasím, a většinou ti co říkají, že "Nintendo hry" jsou pro děcka, jsou děcka, která hrajou tak akorát nelegálně stažené call of duty(nebo ass sin creed, to je další super mega boží hra-sarkasmus) na nejlehčí obtížnost(ono to vlastně ani jinou nemá), myslící si o sobě, že jsou největší borci.

    A když některou "nintendo hru" zkusí, tak jejích slovníkem- e to kurfa piša mos teski, a e to po blpe deska.
  • Kdyz budes mit nekdy prilezitost, tak si nejakyho novyho Maria poradne zahraj a treba zmenis nazor. Jsem starej jako ty, mozna starsi, a ver mi, ze mastim hopsacky s Mariem jak o zivot a kralovsky se bavim ;)
  • souhlas, pamatuju na svá školní léta, když jsme ve družine měli NES a hráli jsme kolektivně Mária - tehdy pro nás jako haranty nebylo problém celou hrou projít.

    Pak jak jsem vyrůstal hrál jsem postupně na PC, xboxu a nedávno jsem zase zakotvil u nintenda. Hry na něm jsou snad ještě zábavnější než když jsme to hráli v dětství a hlavně mnohem obtížnější. Na pc a xboxu jsem neměl problém dohrát jakoukoliv hru, na nintendu jsem za půl roku ještě nedohrál, podle některých dětinského a nudného, Mária.

    Ve výsledku, ten kdo nedohrál jediného Mária, Zeldu, nebo Metroida neví co je to Nintendo a co dokáže nabídnout.
  • Souhlasim s tebou az na ty Handheldy. Vazne si myslis ze iOS nebo Android hry dosahuji kvalit napriklad prenosnyho Raymana, Persony,Fire Emblemu atd.? Urcite ne. Kdyz jsou tak mrtve ty handheldy tak proc je DS nejuspesnejsi konzoli historie, hned za ni Wii (DS 153milionu, Wii 100milionu)
  • Ano, ano, Wii remote si musíš dokoupit

    Jinak wii remote se dá používat skoro ve všech hrách na Wii U takže je to takové Wii 2. HW má Wii U slušný, programátoři jsou akorát líní optimalizovat a ještě se nenaučili používat eDRAM
  • Hodne lidi vyklada o tom jak Nintendo neustale recykluje Maria a spol., ale je potreba si rici, ze tyto hry jsou skutecne neuveritelne zabavny a hratelnost maji na nejvyssi mozne urovni !!!! Proto se hraci tesi na novy dily a hry jsou na vrcholu zebricku prodejnosti. U techto znacek podle meho nejde o nostalgii, nebo jen minimalne, ale o opravdove hrani a uzasne zazitky. To, ze Mario svet je tak barevny, coz se mi tedy moc libi, neznamena, ze se jedna o hry pro deti. Vysoka obtiznost, opravdove vyzvy, znovuhratelnost, to jsou prednosti techto her. Pres dvacet let hraji na PC a teprve pres dva roky hraji na 3dsku, kde uz tech super N znacek vyslo pomerne dost, a kdyz srovnam obecne zabavnost a zazitky, Nintendo hry jasne vitezi. Takze podle meho nazoru, ten kdo tvrdi, ze Mario a spol. je o nicem, ze je to pro decka, NIKDY tyhle hry nehral :)
  • Člověk může vždycky doufat... *3* . Btw. to že je někdo kreativní v některém směru neznamená, že je to dobrý manager nebo "vizionář", koukni třeba jak se projevil Denis Dyack.
  • ty jsi ale d€bil
  • Tvůj nudný Playstation, který pernamentně kopíruje SHH IT nintendo (viz dotyková obrazovka na ovladařč PS4) se může jít možná tak zahrabat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit