Přejít na výpis diskuzí
Iwata: „Problémem Wii U není vysoká cena“
12.8.2013 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Já už se lek, že pan Iwata ztratil hlavu *15* Jinak na to si nemusí najímat analytiky, to ví každý malý dítě, že konzole prodávají dobré a skvělé hry, které se na tom dají hrát, a když jich je málo...
-
Problemem je nedostatek vykonu a hlavne nedostatek kvalitnich her... Tot vse. Mozna i cena.
-
Je to tak! Vita má například HW jako fík ale co si na tom zahraješ? Nintendo prostě Handheldy umí a jejich portfolio tvořeno především platformery je pro takový handheld jako dělané...Dá se na to nahlížet tak, že SONY jakou má převahu s PS3 (cena,hry atd.) tak to přesně opačné má u handheldu proti Nintendu..
-
Toho bych se popravdě moc nebál. Xenoblade (minulá hra od stejné firmy) vyšla v Evropě dřív, než v US. Ale stát se může všechno, to je také pravda.
flash: Popravdě, tohle je víceméně jediný hra, která mě na Wii U zatím zajímá. A kupovat hru kvůli jedné hře? No, zase takový blázen ještě nejsem. Kdyby mělo Wii U RPG her víc, bylo by to o něčem jiném. -
Me osobne prijed i 5 tisic prehnana cena, za tu cenu mas X360 nebo PSko.... Jako takovej "sranda-box" za 2-3 litry bych si to klidne pod telku hodil a jednou za uherák něco s nekym zahrál.... Takle to je zbytecny...si rikali jak jsou mazany ze zaplnej mezeru na trhu, ale ona tam žádná nebyla...
-
A vy byste kupovali poměrně drahou konzoli, s průměrným HW, na které by nebylo co hrát ? ...Těch problémů se nahromadilo víc a pokud si Nintendo neuvědomí potřebu kompletbní inovace v celém svém portfoliu, bude mít našlápnuto k pomalému útlumu a prodeji ...
-
Při naše štěstí to nebude určené pro Evropský trh *1*
-
Kdo by si tenhle SHH IT koupil . PLAYSTATION FTW.
-
ja myslim ze tohle by s téma prodejema trochu pohnout mohlo:) i když asi ne zas moc
http://www.youtube.com/watch?v=APWTJMyM4qg -
Jsou to jednoznačně hry, zajímavé tituly by se daly spočítat na jedné ruce. Podle mě Nintendo potřebuje novou herní sérii, na 20. Zeldu a 50. Super Maria nové zákazníky nenaláká.
-
Problém je celé WiiU. Za cenu do 5000 věřím, že by si to kupce našlo. Ale za 7500 kupovat něco, co nedosahuje ani výkonu XBox 360 či PS3, navíc bez exkluzivek (recyklaci Maria neberu v potaz). TO je cesta do hrobu.
-
výkonem to není, je to ve hrách, stačí se podívat na prodeje 3DS a Vity - 3DS ačkoliv má slabší výkon je na tom v prodejích mnohem lépe a to díky množství her.
Kdyby při launchi měli hotovou Zeldu, Metroida, Mária 3D (nebo ještě lépe pokračování Galaxy) tak jsou s prodeji jinde. -
vykon si myslim. Je to takovy gameboy na doma mi prijde, priste bych to videl na lepsi HW
-
nj zda se ze tech mariofilu zas tolik neni . Ale v jap. nato vychazi dost her cose sem ani nedostanou , ako vzdy xD