Přejít na výpis diskuzí
Izometrické RPG Balrum zahřeje u srdce fanoušky starých (dobrých) časů
25.3.2016 | Adam Homola
35 příspěvků
-
vypadá to naprosto strašně. Tipuji prodeje na úrovni Underrail. Z těch 50 tisíc to pak dohraje sotva stovka, ti pak budou strašně cool a nezávislí.
-
-
tvůj názor nikoho nezajímá. Na Kickstarteru vybrali víc love, než berou tvoje rodiče dohromady za celej rok.... kde je potom pravda?
-
Já jsem strašně cool a nezávislý už 20 let, ale rozhodně ne díky tomu, že bych hrál hry, které mě nebaví. Underrail jsem si díky všeobecnému hype zahrál a jsem za to rád, protože jsem se pobavil královsky.
Možná až jednou dospěješ, tak si uvědomíš, že to, jaké člověk hraje hry, je drtivé vetšině lidí naprosto ukradené a pokud nezustaneš zastydlý v pubertě, přestane ti vadit, že vycházejí hry, které se ti nelíbí, nebo tě nebaví. -
-
mně úplně jedno že to vychazí, jen se se rád zasměji, že místo pokroku vývojáři volí cestu na stromy...
-
-
let's play
https://www.youtube.com/playlist?list=PLXkQF7HC8gaDwlObhChmkflUXM5UDxN3E -
-
sorry, to nemělo být na tebe, měl to být samostatný post
-
-
Prej pokroku... *7* Pokrok = realtime klikačka / páčkovačka, příběh v pozadí, možnosti voleb omezeny na výběr classů a equipy, 95% hry combat. Dík, nechci, ale hraj si co chceš, když tě to baví. Hlavně tady nikomu necpi, co je jediný pravý gameplay, co je pokrok a co zastaralý, působí to fakt hloupě a hlavně otravně...
-
-
-
-
Je fakt, že Diablo i Fallout před dvaceti lety vypadaly lépe, ale fanouškům to počítám vadit nebude.
-
Vizuál se mi líbí, má to kouzlo a atmosféru (pro mě).
Hratelnost vypadá také zajímavě. -
Vypadá to suprově, věřim že i hratelnost bude špica
-
před 20 lety to bejvala mohla bejt super hra
-
Strida se den a noc, npc ziji vlastním životem...pecka..to ještě nikdy nikde nebylo *7*
-
Ok. Každé RPG, které není jen pouhou mlátičkou se statama, vítám s potleskem...
-
Dohráno a musim říct že je to fakt super. Za 15€ dostanete kopec zábavy *3*
-
Chybí tam coop nebo nejake forma pro vice hracu.
-
To je jako vtip nebo to tvurci mysli vazne?