-
Mne je jedno ktorá konzola ma väčší výkon, rozhodujúci je výber hier. PS3 má 3 hry ktoré by som si chcel zahrať, ale Xbox ich má 8, tak si asi PS3 nekúpim len kvôli tomu, že má mať lepšiu technológiu. Nehovoriac o tom, že hry spoločné pre obe platformy vyzerajú na oboch konzolách takmer rovnako.
-
-
Každej si vybere to svoje to pro mě na xboxu nejsou žádný exkluzivity ale na ps3 takže nemá cenu se dohadovat co jel epší.
-
-
Co sem řekl špatně?To že každýmu se líbí něco jinýho?
-
-
-
Jack Tretton je hracka pro Sony.
-
fuuuha,chlapik ma dobry matros.... *1*
-
"Proč bych kupoval herní systém bez pevného disku?" Takže doma ty hry instaluju na grafickou kartu?
Ještě k tomu 3D. Tohle podle mě budoucnost není, hodně lidí to odsuzuje (aspoň co se týče pseudo 3D televizí), někdo to zase ani nevidí atp. Už jsem to několikrát říkal a řeknu to znovu - holografy jsou budoucnost :). -
-
Ano je to tak, současné "3D" technologie jsou spíše marketingovou hračkou. Nebylo špatné se podívat na Avatara, pro zajímavost, ještě více zkusit v Liberci XD kino (sedačka, otřesy, vítr, 3D), ale má to spousty problémů. Zatím je to spíše pseudo 3D technologie a příliš nemám nutkání (a mnoho lidí), si sledováním takovéhoto hybridu zatěžovat "video soustavu".
-
-
v tomhle má konečně ten chlápek pravdu,3ds je sice dobra hracka ale ty hry zadna slava , grafika z psp2 je asi 3x lepsi jak 3ds(a nate zalezi asi 90% hráčů), a ty hry na psp2 jsou proste neuveritelne,zato 3ds muze taky nicit oci a bez 3d je to to samy jako ds coz je velka nevyhoda ,ale psp2 to je stroj ten nema konkurenci a vseci by si to meli uvedomi ikdyz jeste nevislo.
-
-
Na zaklade tvych argumentu a zpusobu vyjadrovani tipuju ze budes jeste ditko skolou povinne nebo trosku prihlouply. Kazdopadne meles nepodlozene hlouposti :)
-
-
On si hlavně neuvědomuje, že DS je mnohem populárnější, než celé slavné PSP - které v mém případě zachránila možnost Homebrew aplikací, takže jsem si po letech rozehrál klasiky z NESu nebo Amigy.
-
-
-
na PS3 byly ze začátku drahý rychlý XDR paměti a mechanika, ty paměti jsou drahý stále, dělaj se myslim na zakazku do ruznych zarizeni kde neni potřeba třeba 8 Gb to už se asi vyplatí DDR
-
ma recht,pc,xbox to je pro dementi,sony vivat ste homoklady
-
-
v slove dementi ma byt Y.
ked uz pises o dementoch aspon to napis spravne ty zasran. -
Co je to Homokláda? Tak se jmenuješ?
-
-
Podle VGChartz je prodej PS3 už větší než X360.
-
-
Podle VGChartz uměj i prasata lítat
-
-
to je kus vola
vlastnil jsem x360 i ps3 ale sony mašinka opravdu žadnej zazrak nebyla a není -
-
mas pravdu ja mel obe po 4 mesicich slo ps3 do pric :D
xbox uz mam dlouho a nestezuju si protoze uz jen ovladac je super xbox na strilecky jak delanej a cinect kterej je v ginesovce ps3 :D :D:D hovno :D -
-
Jasne proc mit ovladac s malym akumulatorem kdyz muzes mit jiny na tuzkovky.
-
-
ja myslel ovladani
ne ovladac jako takovy
ovladac jako takovi je mozna dobry na ty jejich hopsacky
ale rozhodne ne na strilecky
na strilecky jedine xbox ovladac protoze se huste drzi ja jsem pc hrac
a ten ovladac me proste sednu jako hrac conzoli amater :D
xbox mam jen na hru s kamosi :D
-
-
-
A X360 jo?
-
-
rozhodne vetsi nez ps3..
vlastnil jsem taky ps3 a po pul roce sla pryc.. *2* -
-
To moc chytrej nebudeš.
-
-
samozřejmě že ne ale nikdo z MS neřve do okolí že maj nabušenej stroj *12*
-
-
Tak to MS řvát nemůžou když nemaj ;-) Prostě že je PS3 lepší je nepopiratelnej fakt, nechapu ty zbytečný hádky, prostě to tak je, to neznamená že se s Xboxem nepobavíte... klidně stejně, ale stroj je lepší PS3
-
-
haha ps3 lepší to víš že jo
hlavně ty super hry ktery na tom jedou huř než než na xku co to je pošušnáníčko
ja se už obou konzolí zbavil ale na xko nedám i tak dopustit
ps3 je špatná od OS ktery je rychlí asi jako babička z fofrklackama po stupidní radoby super exklusivní hry prazdnej PSN atd atd... šak to moc dobře všichni znate -
-
To je dobře že je ti to jedno nic jinýho jsem od tebe ani nečekal.
-
panačku mě je uplně jedno co si o mě myslíš *7*
-
Aha to jsi mel napsat hned ze jsi blbec. Kdyz uz nejsi schopen ani normalne napsat ze se ti neco nelibi tak pises jako vul. Delas pekny pokrok. Jako ty bych mohl psat i o xboxovych hrach ale narozdil od tebe vim kde jsou hranice v chovani.
-
to víš že má třeba killzone co :-D až na to že je to tak nuuuudna hra jsem se musel přemlouvat abych to vubec dohral jaka to byla kravina
hrát pexeso z 5 letym děckem by byl lepší filmovej zažitek než takova pitchovina díky ale exklusivky od sony si mužete strčit do prdele
větší mainstream odpad se totiž hledá težko ani to kz bych si nekoupil jenže bylo přibaleno k ps3 nebo snad super odpad rezistance *1* tzv shity future cod *7* případně MGS které se pokaždé loaduje dobrejch 5 minut *1* motoršturm ? je x lepších arkadovejch her a ani jedna z nich není sony only. nebo snad heavy rain jeden velkej QTE
či přiblblého kratose gore gore gore pro děcka hra kterou dohraje retard z ochrnutou rukou protože stačí mačkat nejprimitivnější combo ????
takovej UZASNEJ VYBER HER *1* ještě že už jsem se toho ps3 zbavil dokud mě za něj dali aspon tolik abych měl na 3 pivka *12* kram jeden -
To by tak hralo aby xbox hrac priznal ze je PS3 vykonnejsi (precti si parametry) a ma i lepe vypadajici only tituly.
-
-
-
-
-
-
asi každý hráč bude mít naháku co je uvnitř te krabice, my hrajeme hry- a pokud nejsou, jdeme jinam