Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak dlouho jsem se od srdce nazasmal. Tyhle reci o PS3 jsou k popukani, je to slaba konzole, hry do ni ani nezvladaji 720p, oproti xboxu ma nizsi framerate ve vsech hrach a programovani je na ni utrpeni.
  • Předně - o konzole se moc nezajímám, ale ...
    Jediný podstatný rozdíl spatřuji v tom, že PS3 má 7 jader místo 3 u Xbox360, jinak stejný procesor. Paměti rozdílné, tuším rychlejší 256MB vs 512MB, správně? Grafiky od ATi a druhá nVidia, ale cca stejná generace, ano? Tak v čem je ten propastný rozdíl?

Spatřuji jej v zásadě hlavně u procesoru. Sony má teoreticky v tomto ohledu větší potenciál, ale nyní otázka z praxe: Kde je tento potenciál vidět? K čemu zatím využila jádra navíc? Oplývá nějaká hra díky tomu extra AI? Fyzikou? ... Osobně si myslím, že Microsoft šel střídměnjší a rozumnější cestou, kdežto Sony trošku přestřelili.
    • ono je to trochu jinak
      mezitim co ma Xbox "jen" 3 jadra.. tak umi zpracovat 2 thready na jadro, mezitim co PS ma sice 7 jader, ale jedno hlavni a 6 pomocnych (8 je deaktivovane kdyby se jedno nejakym zpusobem poskodilo)
      ---
      k RAM
      PS3 ma 256mb ram jak pro operacni pamet tak dalsich 256mb pro grafickou kartu (ano cim nvidia.. RSX)
      mezitim co u xboxu je 512mb ALE sdilenych.. (jak pro ram tak pro grafiku) Grafika u xka je cip od atiny tusim rady R500
      ----
      ovsem se zbytkem musim souhlasit.. ac ma MS jednodusi cestu tak prave ta resi mnohe problemy kterymi trpi PS. Nejvic mi u pska vadil nestaly framrate, ktery casto kolisal, AA psko taky zvlada znatelne hur, sem tam blikajici hrany atd. :/ adruhou stranu ma multimedialni vsestranost :)
      • Tushan
        multimedialni vsestranost ? sakra asi sem měl nějake ořezane ps3 protože to moje nezvladlo přehravat hudbu z HDD ani když jsem chtěl jít třeba na psn
        asi jsem si měl říct že chci to multimedialně všestrane ps3 a ne ten křáp co mě nakonec dali
        *1*
        • Tushan
          co na srdci to na jazyku
          užij si svoje nadupane PS3 rozumný člověk dnes radši pořídí pc případně xko
          have a nice day
          • Jak ty to jen delas ze vzdy napises neco urazliveho? Ty by jsi radeji o rozumnych lidech psat nemel. Jasne jsi uz tedy predvedl co pro tebe znamena rozumne chovani. To ze v praxi na tom nic rozumneho neni ti jak se zda nevadi. Takze rada hlavne pro tebe kdyz uz chces nejak ukoncit diskuzi udelej to tak aby to nikoho neurazelo. Potom se teprve da mluvit o nejakem zakonceni.
            • No pokud to vazne slibujes tak bych u tebe mohl udelat vyjimku a nehlasit to.
            • Tushan
              já se polepším vážně *1* slibuju hlavně to neříkejte mamince /facepalm *1*
            • Tva nerozumnost nema s konzoli nic spolecneho. Proste se neumis chovat.
            • Tushan
              ja se určitě rozumně nechovám přece jsem si pořídíl ps3 *7*
        • No hlavne nam zase nevypravej co se ti vsechno nelibi.
          • Tushan
            já vím že na takove hlupáky jako si ty by se reagovat nemělo ale nedá mi to
            jdi do hajzlu *1*
            • Aha argumentujes urazlivymi blaboly a na konci komentu je sam pouzivas zajimave. A aby jsi pri odpovedi vypadal jako ze ty jsi ten kdo ma pravdu tak odpovidas jen na ty casti ktere se ti hodi. Doufam ze nejsi vzor moravaka ale jen nejaky odpad jinak bych musel zmenit nazor na vas. Jinak ano velmi hezky jsi dokazal napsat co se ti nelibi jenze jsi zvolil formu ktera to uplne pohrbila.
            • Tushan
              až na to že já jsem dokázal napsat co se mě nelíbí na ps3 a je to smutná pravda protože jsem víc jak rok ps3 vlastnil zatím co ty ses zmohl na urážlivé blaboly
              jak se říká u nás na Moravě táhni do hajzlu blbe
            • A co teda delas ty? Vzdyt ty si i sam odporujes mysli trochu kdyz neco pises. Zatim jsi nenapsal nic zajimaveho a kdyz bych se mel vracet o par komentu tak ani nechapes slovo vsestrannost. Ale hlavne ze se ti nelibi co jsem ti napsal.
            • Tushan
              mít všude poslední slovo je asi nějaká tvoje záliba ne ?? tak si ještě napiš nějakou kravinu ad máš radost *3*
            • Nemusis tu svou omezenost tak okate projevovat.
  • Tushan
    to je kus vola
    vlastnil jsem x360 i ps3 ale sony mašinka opravdu žadnej zazrak nebyla a není
    • mas pravdu ja mel obe po 4 mesicich slo ps3 do pric :D
      xbox uz mam dlouho a nestezuju si protoze uz jen ovladac je super xbox na strilecky jak delanej a cinect kterej je v ginesovce ps3 :D :D:D hovno :D
      • Jasne proc mit ovladac s malym akumulatorem kdyz muzes mit jiny na tuzkovky.
        • ja myslel ovladani
          ne ovladac jako takovy
          ovladac jako takovi je mozna dobry na ty jejich hopsacky
          ale rozhodne ne na strilecky
          na strilecky jedine xbox ovladac protoze se huste drzi ja jsem pc hrac
          a ten ovladac me proste sednu jako hrac conzoli amater :D
          xbox mam jen na hru s kamosi :D
    • A X360 jo?
      • rozhodne vetsi nez ps3..
        vlastnil jsem taky ps3 a po pul roce sla pryc.. *2*
        • To moc chytrej nebudeš.
      • Tushan
        samozřejmě že ne ale nikdo z MS neřve do okolí že maj nabušenej stroj *12*
        • Tak to MS řvát nemůžou když nemaj ;-) Prostě že je PS3 lepší je nepopiratelnej fakt, nechapu ty zbytečný hádky, prostě to tak je, to neznamená že se s Xboxem nepobavíte... klidně stejně, ale stroj je lepší PS3
          • Tushan
            haha ps3 lepší to víš že jo
            hlavně ty super hry ktery na tom jedou huř než než na xku co to je pošušnáníčko
            ja se už obou konzolí zbavil ale na xko nedám i tak dopustit
            ps3 je špatná od OS ktery je rychlí asi jako babička z fofrklackama po stupidní radoby super exklusivní hry prazdnej PSN atd atd... šak to moc dobře všichni znate
            • To je dobře že je ti to jedno nic jinýho jsem od tebe ani nečekal.
            • Tushan
              panačku mě je uplně jedno co si o mě myslíš *7*
            • Aha to jsi mel napsat hned ze jsi blbec. Kdyz uz nejsi schopen ani normalne napsat ze se ti neco nelibi tak pises jako vul. Delas pekny pokrok. Jako ty bych mohl psat i o xboxovych hrach ale narozdil od tebe vim kde jsou hranice v chovani.
            • Tushan
              to víš že má třeba killzone co :-D až na to že je to tak nuuuudna hra jsem se musel přemlouvat abych to vubec dohral jaka to byla kravina
              hrát pexeso z 5 letym děckem by byl lepší filmovej zažitek než takova pitchovina díky ale exklusivky od sony si mužete strčit do prdele
              větší mainstream odpad se totiž hledá težko ani to kz bych si nekoupil jenže bylo přibaleno k ps3 nebo snad super odpad rezistance *1* tzv shity future cod *7* případně MGS které se pokaždé loaduje dobrejch 5 minut *1* motoršturm ? je x lepších arkadovejch her a ani jedna z nich není sony only. nebo snad heavy rain jeden velkej QTE
              či přiblblého kratose gore gore gore pro děcka hra kterou dohraje retard z ochrnutou rukou protože stačí mačkat nejprimitivnější combo ????
              takovej UZASNEJ VYBER HER *1* ještě že už jsem se toho ps3 zbavil dokud mě za něj dali aspon tolik abych měl na 3 pivka *12* kram jeden
            • To by tak hralo aby xbox hrac priznal ze je PS3 vykonnejsi (precti si parametry) a ma i lepe vypadajici only tituly.
  • Samozřejmě, že je to hračka pro děti, pro koho jiného by snad měla být? Každý dospělý člověk má v sobě "dítě"... někdo hravější, jiný zas méně. To kolik jaká konzole stojí a jaké používá technologie není rozhodující.
    • lol, ja som to precital "ma na sobe dite" *1*
  • tushan je teploušek
  • fuuuha,chlapik ma dobry matros.... *1*
  • Ten chlápek je uplně mimo. PS3 dochází dech stejně tak. Navíc když se podívám na srovnání jedný a tý samý hry na 360 a na PS3 tak xbox vypada vzdycky lip.
    • jasne tomb raider underworld treba na xboxu bezi v nizsim rozliseni, ma vypnuty spousty stinu co jsou v PS3 a PC verzi a jen proto to bezi svižně... to se pak nedivim že si lidi mysli že to dává všechno, když se to tak osekává a blbci to nevidí, ale nevědomost je sladká nejspíš...
    • Samozřejmě, že vypadá líp když se hra vytváří na Xbox360 a teprve pak se zněho předělá pro PS3-(snad sis nemyslel, že se hra dělá pro každou konzoli zvlášť *1* ).
      • Však ani ty exluzivity nejsou žádná grafická bomba...
        • Whisp
          Taký Killzone 3 vyzerá celkom pekne, na druhej strane je to ale nuda.
  • Mne je uplne jedno zda je lepsi PS3 nebo Xbox, StarCraft 2 si ani na jednom nezahraju a kdyz budu chtit hrat strilecku chci co nejlepsi grafiku a fyziku a to mi zadna omezena konzole nikdy nenabidne *1*
  • "Proč bych kupoval herní systém bez pevného disku?" Takže doma ty hry instaluju na grafickou kartu?
    Ještě k tomu 3D. Tohle podle mě budoucnost není, hodně lidí to odsuzuje (aspoň co se týče pseudo 3D televizí), někdo to zase ani nevidí atp. Už jsem to několikrát říkal a řeknu to znovu - holografy jsou budoucnost :).
    • Ano je to tak, současné "3D" technologie jsou spíše marketingovou hračkou. Nebylo špatné se podívat na Avatara, pro zajímavost, ještě více zkusit v Liberci XD kino (sedačka, otřesy, vítr, 3D), ale má to spousty problémů. Zatím je to spíše pseudo 3D technologie a příliš nemám nutkání (a mnoho lidí), si sledováním takovéhoto hybridu zatěžovat "video soustavu".
  • Jack Tretton je hracka pro Sony.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit