-
Klasika, pomluvit konkurenta a vychválit vlastní prdukt. *3*
-
asi každý hráč bude mít naháku co je uvnitř te krabice, my hrajeme hry- a pokud nejsou, jdeme jinam
-
Takto to dopadne ked oblecete somara do saka.
-
nechápu proč hry na PS3 mají o něco málo slabší grafiku oproti X360 když je přece PS3 výkonější...a obecně májí konzole oproti PC horší grafiku a psychiku....třeba u konzolové verze Batman AA vůbec není psychics a PS3 by to se 7mi jádrovým CPU měla zvládat v poho nebo ne? tak nevím v čem je problém.
Jinak ale stejně volím PS3 hlavně kvůli Heavy Rain, GoW, Killzone 3 a PS Move:)) -
skutecny PS3 funboy guru osobne:D
-
Tenhle rok SONY jasně vede, má nejvíc exkluzivních her (asi 7) ze všech, k tomu nové NGP(PSP2)navíc je to výrobce 3D televizí takže 3D má pod palcem.
NINTENDO naproti tomu má svůj 3DS který kromě „3D efektu bez brýlí „(který velké procento lidí nevidí, a navíc po čase zmizí ten prvotní WOW zážitek. Nemluvě o tom, že spousta her ho neumí pořádně využít) nenabízí prakticky nic nového od svého předešlého modelu.
MICROSOFT s xbox360 : exkluzivních her (asi 2), nový přístroj žádný.
Takže jediný důvod proč MICROSOFT dokáže konkurovat SONY je jeho xboxLIVE který se liší od PSN akorát v tom, že hráči jim platí za hraní multiplayeru (který je na PSN zdarma). Jediná menší útěcha pro nás hráče (sám mám Xbox360 i PS3) je, že snad na E3 ukážou nějaké další hry, protože jinak jeto bída.
Sečteno a podtrženo: Jack Tretton má skoro ve všem pravdu. (Bohužel nebo bohudík?) -
-
T.L.Blade:Já s FPS začal samozřejmě na PC (DOOM , Quake, Half Life atd..)Rozhodně se považuju taky za fanouška MGS -dohrál jsem několikrát všechny díly (kromě portable ops-to ovládání mi nesedlo, na rozdíl od Peace Walkera). U Splinter cella mám nejradši díl Chaos Theory, a serie Gears of War je taky super (kvůli ní jsem si taky koupil x360 *1*). Navíc má rád ještě tyhle serie Mass Effect, Dead Space,Assassins creed, Resistance, a taky Half-Life*1*
S tvým dokonalím shrnutím příběhu, u současných FPS nemůžu nic jiného než souhlasit.( Všichni se hold asi honěj za super grafikou a na příběh jako takovej kašlou *7*).
V GTA4 mi ze všeho nejvíc chyběl humorný nadhled který byl v GTA3 a GTA San Anderas. -
-
Tak také jsem s FPS začal na PC, ale na konzole vyšlo/započalo mnoho kvalitních sérií včetně právě MoH. Když jsme u Metal Gearů, dohrál si Metal Gear: Outer Heaven a Metal Gear 2: Solid Snake? Pro mě osobně jsou to nezapomenutelné hry - oficiálně je seženeš pouze u MGS3 Subsistence... Portable Ops jsem si zamiloval, díky možnostem, ovládání mi nevadilo, jsem přizpůsobivá tvor :). Nejlepší díl Splinter Cellu je Oldgen verze Double Agenta - přesněji PS2 verze (má dvě mise navíc, které jsou také ve Splinter Cell Essentials na PSP) a po ní xbox verze, které mají skvělý single a lepší coop než samotný Chaos Theory. Mass Effect je moc fajn, dokonce i Galaxies na iPod Touch. Dead Space mě absolutně nebaví, protože v tom vidím Resident Evily, pouze nudnější. Assassins Creed není špatný, ale stereotyp, který jsem zažíval v jedničce mě odradil od pokračování... K Resistance jsem se vyjadřoval a Half-Life má jeden obrovský problém, hlavní charaktery nemluví... Největší průser je to u Gordona, který mi přijde, tak kdyby tam ani nebyl - někdo na něj mluví, on stojí a čumí jak idiot, namísto toho, aby odpověděl.
U dnešních FPS je problém, že pomalu každé druhé studio se snaží napodobit CoD, ale neuvědomují si, že to se jim prodeji nepovede. Stále naivně doufám, že se ten absurdní tunel z her (hlavně FPS) vytratí...
Já jsem popravdě rád, že se bere to GTA trochu vážněji, pokud chceš GTA s nadsázkou, tak doporučuji jednoznačně Saints Row 1 a 2, trojka se chystá.
-
-
T.L.Blade: Wow takhle dlouhou odpověď jsem vážně nečekal*1*. Takže to vezmu po pořadě
-To že tolik obhajuji Resistence je dáno asi hlavně tím žeto byla moje vůbec první FPS na konzolích(z toho je jasné že PS3 a Xbox360 jsou moje ůplně první konzole- hned jakmile jsem začal vydělávat peníze tak sem si řekl: buďto budu hrát na konzolích nebo na PC, vyhráli konzole). Faktem ale je, že mě Resistance opravdu baví hlavně ve split-screnu s kámošem. Ano je to lineární hra ale naštěstí není ta linearita tolik na očích jako u konkurence. A to že hlavní hrdina nemluví (což mě ve hrách taky dost sere*7*) je s vím způsobem dáno tím , že už před začátkem samotného prvního dílu má v sobě původní chimerskou DNA. (což ho ale neomlouvá*10*)
Baterie (krabička) u x360 gamepadu mi vadí hlavně kvůli tomu že když držím gamepad tak nemám kam dát svoje dlouhý prsty(musím je při hraní krčit)- je to dost protivný*9* .
Ano SONY přeháněla a dávala (dává*3*) sliby které nedodržela nebo i nesplní… ale Microsoft (ale i ostatní velké firmy či vývojáři) děla úplně to samí :slíbili nám české XboxLIVE -které jsme sice dostali ale oproti originálu je to spíše vypelichaná verze… -
-
Tak to ledacos vysvětluje, já jsem s FPS na konzolích začal u PS1 - úplně první Medal of Honor - takže to vidím opravdu hodně jinak, navíc jsem vyrostl na NESu, takže s konzolemi mám dostatek zkušeností, díky čemuž na to vše nahlížím značně jinak. U mě to nakonec před lety dopadlo tak, že hraji na PC i na konzolích (momentálně PSX,PS2,PSP,x360,Wii a emuluji Amigu a NES na PSP, protože konzole samotné tak nějak již nemám:)), protože každá platforma mi něco nabízí. Osobně jsem provařen tím, že jsem velký fanoušek Dungeons and Dragons, Final Fantasy, Halo (trvalo mi vcelku dlouho, než jsem si tu sérii oblíbil a nakonec i zamiloval), Metal Gearů, Resident Evilů, Toma Clancyho a Warhammeru s Warhammerem 40,000 - což mě nutí hrát na mnoha platformách, už pěkných pár let :). Ale to je pouze taková maličkost, aby si trochu pochopil můj přístup k tomu všemu. A Resistance je pro mě to samé, co jsem již viděl na x místech a už mě to absolutně nezajímá - emzáci napadli Zemi *zív*, lidé se brání, Ty jsi jeden z nich nebo jsi "vyvolený" *zív*... je to to samé, jako emzáci útočící na New York (už to město začínám nenávidět). Poslední roky se mi FPS žánr vcelku znechutil - až na výjimky jako Halo či Killing Floor a nebo taktické FPS jako Rainbow Six či staré Ghost Recon - a preferuji spíše TPS - Gears of War, Splinter Cell, Ghost Recon (nové), Metal Gear, Resident Evil, Space Marine... Ale jak si psal sám, každý máme jiné chutě a myslím, že z výše napsaného je vidět, že každý máme raději jiné hry. :)
Ten gamepad držíš nějak divně, protože ačkoli mám dlouhé prsty, tak mi tam ta baterie nevadí - nevadila tam ani kamarádovi, který má místo rukou lopaty.
Ano, všechny firmy dávají sliby, ale Sony to přehání a navíc uráží konkurenci - vysmívali se Wii a jeho ovládání, nakonec ho okopírovali tou barevnou obludností... České Live je mi ukradené, stejně jako už neřeším české herní obchody...
EDIT: Například Tebou zmiňované GTA IV a jeho DLC mě opravdu nadchnuly, všechny jsem si užil, základní hru dohrávám již potřetí a MP s přáteli hraji stále.
-
-
Zajímavá teorie. Exkluzivní titul ještě neznamená, že bude zábavný - a většina z těch PS3 exkluzivit například pro mě není vůbec zajímavá.
Celé slavné 3D je mi ukradené, protože mě z něj bolí hlava - s brýlemi, bez nich jsem to zatím nezkoušel. A samozřejmě, že nejsem sám. DS má skvělé tituly, PSP nemá ani tolik titulů, kolik jich je na DS opravdu kvalitních. A se 3DS vs. NGP to bude to samé. A 3DS nabízí oproti DS jednu podstatnou změnu (kromě 3D) a tou je výkon, díky kterému je možné na něm hrát různé jednoduché hříčky, pořádná RPG, či kvalitní "velké" tituly nebo také hrát hry z DS - jak jsme na tom s kompatibilitou u Sony? "Serem na Vás, kupte si hry znovu." Jsem vlastník PSP, a nemožnost hrát hry na NGP mi vadí - opravdu nemám zájem o digitální distribuci - a to hodně, ostatně díky zpětné nekompatibilitě s PSX a PS2 hrami jsem odmítl koupit PS3, a opět nejsem rozhodně sám.
Microsoft vede díky ovladači, funkčnímu MP - na PSN má mnoho lidí s MP problémy - levnější konzoli, pro mě mnohem zajímavějším exkluzivitám (na PS3 je pro mě opravdu zajímavý pouze MGS4).
A kdyby ses ptal, vlastním PSX,PS2,PSP,x360,Wii a budu kupovat 3DS a až padne cena na 4 000 tak možná i PS3 a NGP. -
-
Pro zajímavost: jaké exkluzivity tě zajímají na X360?
Mě zajímá Alan Wake a Gears of War. Brainless střílečky jako Halo mi bohužel nesednou a když má člověk Gran Turismo, nepotřebuje Forzu a naopak. A jiné exkluzivity už snad X360 nemá...
EDIT: Dobrá, pár jsem jich pozapomněl: Přidávám LEft 4 Dead a Metro 2033. Ty bych určitě koupil. Crackdown a Fable... možná. -
-
Gears of War, Fable, Splinter Cell Conviction (díky UBI DRM to na PC nekoupím), Halo, Lost Oddysey, Saints Row, Blue Dragon, Alan Wake, Dark Messiah of Might and Magic: Elements, Dead Rising, Divinity 2: Ego Draconis a víc mě takhle po ránu nenapadne. Ale také mám x360 kvůli hrám na původní xbox - hrám, které na jinou platformu nevyšly a zajímají mě, což mi opět PS3 nedopřeje. Letmo D&D Heroes, Ghost Recon 2, Ghost Recon 2 Summit Strike, Rainbow Six Black Arrow, Splinter Cell Double Agent (oldgen verze s bonusem, který jinde nebyl), Unreal Championship 2...
-
-
Tomb Raideru jsem dal šanci mnohokrát (dvojka, čtyřka, underworld), ale nechytl mě nikdy. Uncharted je něco jiného. Proti Tomb Raideru je to příběhově vedená hra se zaměřením na postavy a vztahy mezi nimi... trochu dospělejší zážitek.
Ale pro příště doporučuji neříkat o věcech "zhovadilost", když obecný názor je, že je to skvělá hra. "Takové hry se mně osobně nelíbí" je mnohem lepší. -
Většina sérií, které jsi vyjmenoval, jsou i na PS3, jen třeba jeden díl na něj chyběl, protože PS3 ještě neexistovalo, nebo jsou to hry s hodnocením pod 6/10 (tedy velká slabota).
Pokud se ti mnou vyjmenované exkluzivity X360 upřímně líbí víc, než Uncharted, Killzone, LBP a spol., je to tvoje volba. Každý jsme jiný... -
-
Ale jistě, Blade. Chvíli jsem si myslel, že můžeme vést rozumnou diskuzi.
-
helbik: Resistance může obsahovat kolik chce zbraní, ale stále to nemění nic na tom, že je to lineární a nezáživná hra - hlavně mi nezačni tvrdit, že hlavní postava není naprostý suchar, stejně jako v Dead Space 1 nebo Half-Lifech... Nevím jak Tebe, ale mě hodně vadí, když hraješ FPS, a postava sotva za celou hru pronese nějaké slovo nebo nedej bože mlčí celou hru. Když by si byl v situacích, jaké se odehrávají v HL, Resistance... a nezhroutil by ses, tak mi neříkej, že by si celou dobu mlčel stál/bojoval se stejně tupým výrazem... Zkus se někdy podívat, jak vypadají dokumenty z války - nikdo se silného slova nebojí... S tou délkou bych si nebyl tak jistý, protože co mi lidé říkají, tak jim hra zabrala kolem 10 hodin, což je naprostý průměr - o hrách jako CoD se vůbec bavit nebudu - který splňuje i Halo.
Halo má oproti KZ a Resistance jednu obrovskou výhodu, a tou je velikost bojišť. Halo se vrací ke kořenům "novodobých" FPS, jako byl například Unreal - velké mapy, zajímavé zbraně a prostředí, kterým se člověk prostě kochá.
A já si hodně vybírám, co si koupím - nevím, kde si vyčetl opak. Vlastním hodně velké množství her (a mnoho z nich je na PSX, PS2 a PSP), ale mám striktní hranice, co si koupit a co maximálně od někoho půjčit a čemu se raději vyhnu velkým obloukem, a to je hlavní důvod, proč se mi nechce dávat tolik peněz za PS3, když bych koupil MGS4, Ratchet a Clank, Demon Souls a tím bych tak nějak skončil.
O neplaceném MP jsem se již zmiňoval, že s ním jsou problémy, ale zajímá mě, co Ti vadí na krabičce s baterkami? Na x360 (či x360 gamepadu) u mě hrálo již dost lidí, a bylo jedno, zda to byla slečna malého vzrůstu, či kamarád značně velkého vzrůstu, nikomu ty baterie nevadily.
Každý má jiné chutě, to je pravda, ale jde o to, že Sony spoustou věcí nasrala majitele starších konzolí, kteří měli zájem o PS3 a ještě jim tvrdila tunu nesmyslů... A teď pouze přilévají oheň do kotle... -
Ano, chybí jeden díl, u kterého se bavím mnohem více, než u těch všech exkluzivit na PS3 dohromady. A ani jedna z mnou jmenovaných není slabě hodnocena.
-
Myslím, že je načase ukončit tuhle naši malou FLAME-WAR *7* diskuzi a dohodnout se na tom že každý z nás preferuje jinou konzoli jiné hry a samozřejmě i jinej herní styl a o tom hraní přeci je, ne*1*.
P.S. Každý má právo na svůj názor. -
Přesně jak jsem říkal, ty si nikdy nehrál hru Resistance. Resistance má ten nejlepší zbrojní arzenál ze všech FPS, v žádný jiný hře nemáš tolik různých a zároveň účinných zbraní (bullseye :označíš nepřítele a střílíš aniž bys ho viděl, Auger: střílí skrz jakékoli zdi a překážky a nic ho nedokáže zastavit, Magnum s ovladatelnými vybuchujícími náboji, Marksman sniperka schopná mimoto vystřelit energetické výboje které fungují jako automatické obrané střílny a dále pak různé druhy granátů které opravdu fungují a nejsou pouze na ozdobu:Hedgehod granát plný bodců s velkým rozsahem zásahu, Air Full schopný upálit vše živé v dosahu- můj oblíbený a spoustu dalších).
Doba dohrání je navíc minimálně 3x tak delší než u současných FPS (nebo u HALO3 který se dá dohrát bezmála ani né za polovinu času. Navíc jeto jenom obyčejná omalovánka zasazená do scifi prostředí. Když jsem to hrál tak sem se musel permanentně něčemu smát – jako parodie to totiž není vůbec špatný).
Ohledně Darksideru máš pravdu je ve spoustě věcech lepší- nicméně je stupidita z tvojí strany porovnávat hry jakou jsou God of WAR 3(epická bojovka s příběhem maximálně v cut-scénách) a Darksiders (otevřený svět ve kterém bojuješ s nepřáteli plníš úkoly a k tomu můžeš všemožně prozkoumávat okolí).
„Peníze opravdu neseru“ (když občas by se to hodilo) PS1 a PS2 má spousty super her nicméně pro mě je mnohem výhodnější si počkat na HD kolekce, které mě osobně zajímají nejvíc –a narozdíl od tebe(soudě podle tvého výpisu her) si hry které si koupím velice pečlivě vybírám. (zatím jsem se seknul jenom jednou a to s GTA4 hrozně nudná hra).
Ještě abych nezapomněl: české xboxLIVE se svojí nabídkou stojí za hovno.
-
-
Já osobně jsem si Xbox360 koupil výhradně kvůli serii Gears of War a Mass Effect - později k tomu přibilo ještě Splinter cell:Conviction(kterej mě tede dost zklamal).- Kdybych věděl dopředu, že nic zajímavějšího na téhle konzoli nevyjde tak bych si jí asi nekoupil (Obzvláště teď když vím ,že Mass Effect je i na PS3*7*).
Naproti tomu na PS3 vycházejí (pro mě) samé skvělé hry- Uncharted1,2, - Resistence1,2(kdo tvrdí že jeto pitomá střílečka tak to v životě nehrál - protože i dneska svojí hratelností trumfne většinu současných stříleček-hlavně ve split-screenu*5*). Metal Gear Solid 4, God of War 3, Little big Planet1,2, a spoustu dalších… (zpětná kompatibilita mě moc nezajímá protože jsem stejně nevlastnil PS2 ).
A co se týče multiplatformových her tak taky většinou sáhnu po PS3 verzi (nemám rád xbox360 ovladač-hlavně tu pitomou krabičku na baterky*10*) navíc si občas rád zahraju multiplayer aniž bych musel něco platit*3* . -
-
Blue Dragon - průměrné hodnocení 77,5%. Divinity 2 76%. Lost Odyssey 80%. To podle mě nejsou průměrná hodnocení. Navíc hodnocení jako taková jsou nic neříkající, jelikož se poslední dobou bavím mnohem více u her s nižším hodnocením, protože za nimi nestojí tak obludný marketing, ale práce autorů a častokrát hodně nedoceněná práce... Navíc pro mě Uncharted spolu s Tomb Raidery zhovadilost je a nezmění to žádná recenze - které už ani nečtu, protože si z nich stejně neudělám žádný použitelný obrázek o hře...
-
Hra (GameSpot/IGN): Blue Dragon (6/7,9) Dark Messiah (3.5/5.7); Ego Draconis (6.5/4.8)
Lost Osyssey má 7,5 na GameSpotu a 8,2 na IGN, což znamená sotva průměrnou hru.
Nevím, asi máš poněkud nestandardní, když Uncharted, co má všude 9-10 odsuzuješ a hru, co mají mizerná hodnocení vynášíš do nebes... pro tebe je to ale vlastně výhoda, špatné hry rychle zlevňují. Jak říkám: když se ti to líbí, tvoje věc. -
Psychotic: Pravda, x360 verze Dark Messiah dostávala slabší hodnocení, ačkoli nechápu proč, když mě bavila více, než PC verze. Řekni mi, jaké další mnou zmíněné tituly dostávaly 6/10. A ano, některé hry vyšly na x360 než tu byla PS3, ale to není můj problém, já se u Saints Row 1 bavím skvěle, protože ta hra je plná černého humoru, což mi tak nějak žádná PS3 hra nenabízí. Každý máme své - pro mě je většina PS3 exkluzivit odpad, což je poslední dobou i velké množství "core" her.
-
chacha ty lidi co davaj minusy jsou užasní co vás sere ?? že řekne o rezistance že je to odpad ??? vždyt jě to pravda *7*
a z LPB taky jděte do háje editory k hrám byli na pc už před 15 rokama se z toho mame posadit na prdel ??? bože muj sonyboyz maj ty hlavy zaraženy asi hodně hluboko v prdeli ani vytáhnout už nejdou -
Promiň, ale Resistance je hloupá FPS, stejně jako tuna dalších... Navíc (alespoň v prvním díle) naprosto bezcharakterní hlavní postava tomu také nepomáhá... God of War také není žádná sláva - oproti DMC nebo Darksiderům vcelku nuda. Uncharted je divná hra, která mě absolutně, neoslovila - stejně jako například Tomb Raider, ke kterému je hra přirovnávána. A pokud Tě nezajímá zpětná kompatibilita, tak buď jsi jeden z lidí, kteří hledí pouze na grafiku - nezajímají Tě hry z PSX/PS2 - a nebo s prominutím "sereš peníze", protože kupovat hry na PS3 přes digitální distribuci (myšleno hry z PSX/PS2) se absolutně nevyplatí (v porovnání třeba s ebay), takže... Osobně na PSX i PS2 nedám dopustit, protože mají opravdu skvělé hry, ale to samé už nemohu říci o PS3.
-
-
-
gears of war ti brainless nepřipadá ? protože halo bych se nebál označit za hratelnostního předchudce crisis 2 máš velkem plac a hrej si což je 100x lepší než gow kde je to jeden velkej tunel
evidentně nevíš co meleš
-
-
-
-
"mělo PS3 opravdu silný a tedy i drahÁ hardware" překlep *3*
-
Tonoucí se stébla chytá, takže asi tak, milé Sony. A trochu mě rmoutí, že klenot japonský klenot s dlouholetou tradicí má na starost amík. Nic proti nim, ale stěží si dokážu představit, že by něco takové vypustil z úst Japonec.
-
-
si nepamatuješ Kena co sliboval 1080p a 120fps ? :D
-
-
Podle VGChartz je prodej PS3 už větší než X360.
-
-
Podle VGChartz uměj i prasata lítat
-
-
ma recht,pc,xbox to je pro dementi,sony vivat ste homoklady
-
-
v slove dementi ma byt Y.
ked uz pises o dementoch aspon to napis spravne ty zasran. -
Co je to Homokláda? Tak se jmenuješ?
-