Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na PS3 byly ze začátku drahý rychlý XDR paměti a mechanika, ty paměti jsou drahý stále, dělaj se myslim na zakazku do ruznych zarizeni kde neni potřeba třeba 8 Gb to už se asi vyplatí DDR
  • v tomhle má konečně ten chlápek pravdu,3ds je sice dobra hracka ale ty hry zadna slava , grafika z psp2 je asi 3x lepsi jak 3ds(a nate zalezi asi 90% hráčů), a ty hry na psp2 jsou proste neuveritelne,zato 3ds muze taky nicit oci a bez 3d je to to samy jako ds coz je velka nevyhoda ,ale psp2 to je stroj ten nema konkurenci a vseci by si to meli uvedomi ikdyz jeste nevislo.
    • Na zaklade tvych argumentu a zpusobu vyjadrovani tipuju ze budes jeste ditko skolou povinne nebo trosku prihlouply. Kazdopadne meles nepodlozene hlouposti :)
      • On si hlavně neuvědomuje, že DS je mnohem populárnější, než celé slavné PSP - které v mém případě zachránila možnost Homebrew aplikací, takže jsem si po letech rozehrál klasiky z NESu nebo Amigy.
  • Tretton je vazne pako a tohle je dalsi jeho "perla". Je dobre znamy svymi kontroverznimi prohlasenimi, ale ted se vysvihnul i na defacto urazeni dospelych hracu 3DS.

Ze Sony jako spolecnosti nejsem zrovna nadseny a takovy clovek v jejim vedeni tomu zrovna nepridava...

A ted k PS3 vs. XBOX360: na papire to vypada (pro laika), ze je na tom PS3 vyrazne lepe, ale (pro hry) tomu tak neni (teoreticky vykon neni porovnatelny kvuli rozdilnym architekturam).

Architektura PS3 je idealni na audio/video (resp. DSP, okrajove i na grafiku) a samozrejme na hry, ktere maji vice renderovanych filmecku nez vlastni gameplay (nekdy mi pripada, ze k tomu herni scena smeruje). Jenze na renderovane filmecky staci i AV vykon XBOX360.

XBOX360 vsadil na vsestranne CPU a rychlou pamet pro prioritni operace (~5x rychlejsi nez ma PS3). Sice ma efektivne mene pameti (kvuli sdileni s GPU), ale jak je videt, je dostacujici. Kdyby ji bylo vice, daly by se pouzit vetsi textury apod., ale skutecny rozdil mnoho lidi nepozna.
    Dalsim plusem je lepsi optimalizace XBOX360 - PS3 potrebuje vice vykonu aby dodala stejny vysledek.
  • Whisp
    Mne je jedno ktorá konzola ma väčší výkon, rozhodujúci je výber hier. PS3 má 3 hry ktoré by som si chcel zahrať, ale Xbox ich má 8, tak si asi PS3 nekúpim len kvôli tomu, že má mať lepšiu technológiu. Nehovoriac o tom, že hry spoločné pre obe platformy vyzerajú na oboch konzolách takmer rovnako.
    • Každej si vybere to svoje to pro mě na xboxu nejsou žádný exkluzivity ale na ps3 takže nemá cenu se dohadovat co jel epší.
      • Co sem řekl špatně?To že každýmu se líbí něco jinýho?
  • Staci sa pozriet na to spracovanie - X360 lacny smejst s vrzgajucimi plastmi a lacnou DVD mechanikou. Na PS3 sa clovek pozrie a hned vidiet ten rozdiel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit